diklin

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  214
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Ja mooi he bericht is van meer dan een jaar geleden, lekker veel aan gedaan ondertussen.
 2. Dus er is daar al rekening mee gehouden
 3. Op de weg kunnen ze nog wel aardig wat zien. Wat dacht je als ze voor een kruispunt staan te wachten met stoplichten die boven de weg hangen?
 4. ik denk allebij, wisselen allebij van rijstrook, dus maken allebij een "uitzonderlijke beweging" of zo iets?
 5. ik heb er 20 jaar geleden ook een caravan gehuurd, er stonden toen maar 4 stacaravans en stonden er eigenlijk alleen maar italianen met vaste camping plaatsen, was erg gezellig. weet nog wel dat er 3 vlotten bij de camping in het meer lagen we zwommen dan met onze 2 honden (jack russel en eng. cocker spaniel) naar zo,n vlot en dan kwam er geen italiaan meer op, lekker rustig. Vond het een van mijn lekkerste en relaxte vakantie.
 6. Ook dit weer, daar word ik ook zo moe van, elke keer als er iets gebeurd, Als het een hollander is "wat als het nou een buitenlander was" en als het een buitenlander is "wat als het nou een hollander was" kap daar is een keer mee, dat maakt toch niet uit Fout is Fout.
 7. Ga je op de camping daar staan?
 8. jonge jonge wat een discussie weer, lees het krantebericht ff goed ze gaf donders goed aan dat ze nergens van gedienst was, de vrouw werd in haar linkerborst gegrepen, als dat geen aanranding is. ik word een beetje niet goed van, zoals hou je een beetje op de achtergrond of wat is nou precies aanranding, je blijft gewoon met je poten van een ander af lijkt me niets meer dan normaal.
 9. Nou nou, het lijkt me als iemand dit gezien heeft echt wel zal helpen (hoop ik)
 10. Volgens hebben ze in Belgie allang het woord "holeby" voor zowel homo als lesbienne, vind ik eigenlijk ook wel makkelijk 1 woord dekt de hele lading.
 11. Hele duidelijke uitleg van HIT! helemaal mee eens. Ook goed de reactie van Pierre daar weer op dat hij er toch een andere kijk op gekregen heeft.
 12. En dan is er nog zo,n mafkees als S.P. fractievoorzitter Lennar Feijen in Zoetermeer die een twittert dat bij elke demonstratie de politie altijd het geweld uitlokt. Ongelofelijk die wereldvreemde types dat daar nog op gestemd wordt.
 13. Hoi Ibo. Leuk die link naar die AP turnpike site. Vindt het altijd mooi om die foto,s en filmpjes van die oude highway,s en trucks te zien. Gr. Dick.
 14. Was ook maar een grappie Huub.
 15. Als je een beetje handig ben met de p.c. staat er ineens een trailer vol met K4 televisies voor je deur.