Spring naar bijdragen

Rene Wilthof

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  99
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Rene Wilthof's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. Als de prijs echt 200 miljoen was......... dan hoefde jij na je stem nooit meer te werken. haha. Bedankt!!!!!! Rene
 2. Hallo, OP transport-online doet mijn foto mee met de beste truckfoto van 2012. Helaas is er hier geen sprake van jurering, maar geld het meeste aantal stemmen van de bezoekers. Het komt er eigenlijk op neer dat je met meer vrienden, meer kans hebt om te winnen. Zouden jullie mij willen helpen door op mijn foto te stemmen via onderstaande link? Gewoon op de sterren klikken onder de foto (En dan natuurlijk de meest rechtse!! :roll: ) Transport Online | 12 Mooiste Trucks 2010 Alvast bedankt allemaal voor jullie stem. Gr, Rene
 3. Een goede fotograaf maakt er een sport van om zijn kamera door en door te kennen en te experimenteren. Het is zo gemakkelijk om alles op standje "vol automatisch" te doen.
 4. Ook hier moet ik je helemaal gelijk in geven. Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik een perfecte fotograaf ben, maar in het analoge tijdperk kon ik mezelf zeker wel onderscheiden van de wat mindere fotografen. Tegenwoordig kan iedereen goede foto's maken. Het is de compositie, belichting, omgeving, en andere details waaraan je tegenwoordig nog een goede fotograaf herkent.
 5. Ik zeg ook niet dat het onmogelijk is, maar ideaal is het niet als je een sluitertijdvertraging hebt. Ik fotografeer zelf nog met een antieke EOS350D van 7 jaar oud. Maar met een L Lens van Canon geeft ie nog perfecte resultaten.
 6. Dit is bijna onmogelijk als je kamera een sluitertijdvertraging heeft.
 7. Vergeet niet dat een goeie lens veel belangrijker is als een dure kamera:ja:
 8. Wie weet hoe de nieuwe kentekens eruit gaan zien als de BZ- platen op zijn?
 9. Oke, dan zal ik gewoon al jullie wagens op de foto zetten langs de A73. Dan sta je er gegarandeert een keer op:rolleyes:. We even he?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden