Spring naar bijdragen

Prutser.

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Prutser.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Wellicht eens nuchter proberen een bericht te plaatsen bovenbuurman?
  2. Ik reageerde op de reactie over omscholen, dat dan de verdiensten tegen gaan vallen.. Ik ga er vanuit dat ook de melkrijder gewoon cao betaald krijgt net als een andere chauffeur. Ik vind dit overigens nog steeds geen 'wild verhaal'.....
  3. Ik vermoed dat velen de verdiensten van een andere baan nogal gaan tegenvallen t.o.v hun huidige baan.... Wanneer komt Schots en Scheef even met een toelichting?
  4. Geen idee, jij weet het schijnbaar? Ik heb geen wilde verhalen gehoord over de firma MTT.
  5. Is inderdaad groter en staat er dag én nacht. Er staat er nu ook een op de E411 richting Namen aan het begin van de werkzaamheden in de buurt van Couriere/Asesse.
  6. Zeg je ook als medewerker van een klein bedrijf dat je deze maand zelf een twintigtal overuren voor je rekening neemt? Ja, ik wel. Zou hier absoluut geen moeite mee hebben! Groet, Reindert Ik snap dat niet, ik heb nog nooit een werkgever in de transportsector gezien die zijn personeel een bonus van €500,- doet omdat de zaken zo goed gaan. Waarom zou jij dan wel de werkgever tegemoet gaan komen in deze tijden? Iemand kan zijn personeel betalen of niet. Zo niet, is het tijd om de deur dicht te doen. Afspraken zijn er niet voor niets.
  7. Hier kan ik me helemaal in vinden, voet bij stuk houden en domweg wachten. Ook voor die veldwachter is de dag een keer om en wil hij naar huis en dus laten ze je maar gaan als het ze niet wil lukken om je wat centen afhandig te maken. Wat er buiten mijn werktijd om met die auto gebeurd zal me al helemaal worst zijn, mag de werkgever op gaan losse. Desnoods komt hij zelf maar even zijn verhaal doen bij de controle, kan die gelijk centjes meebrengen....
  8. Ik heb het vermoeden dat als je zoiets laat voorkomen, de politie het lastig zal krijgen. Schijnbaar mogen ze dan op elk willekeurig moment prive terein gaan betreden om derden te gaan controleren? Dan snap ik niet dat ze direct bij een transportbedrijf om de hoek gaan staan om alles te gaan controleren, kunnen ze de papierwinkel op kantoor ook direct even gaan doorspitten....
  9. Printplaatje eens besteld bij Schouten en zelf gemonteerd, kosten €90,-. Ik heb de kirk aan de originele stekker aangesloten en toch sneuvelt de printplaat.... Moet zeggen dat toen ik het printplaatje zag het idee kreeg dat ik behoorlijk was geplukt door de firma Schouten/Kirk, moet elder veel goedkoper te krijgen zijn lijkt me. Succes!
  10. Bedankt Frans, ik zal eens op zoek gaan naar dat ding of een iets goedkoper alternatief. Laat je dat ding de gehele dag meedraaien dus? Het zou toch prachtig zijn als je een vervelende en dreigende veldwachter op deze wijze achteraf z'n plek kan wijzen?!
  11. Nog nooit zulke praktijken aan den lijven ondervonden en geloof er ook helemaal niets van. Mijn tacho gaat automatisch op rust zodra de contactsleutel wordt omgedraaid en nog nooit geen klachten gehad bij controles. Uiteraard doe ik dat zodat ik op een drukke dag de hele dag door kan rijden zonder een uur aan de kant te moeten staan, die bewaar ik liever om rond etenstijd een maaltijd te nuttigen. Op deze manier kan ik ook nog wat verdienen op een dag, IK heb geen belang bij werkdagen van 8 uur. Met jouw laatst gequote regel geef je al aan dat je fout bezig bent..... Laat gewoon zien dat je je werk niet kan doen met al die regels en dat je doet wat nodig is om de kost te verdienen! Heeft bij mij al regelmatig gewerkt en ondanks dat er dagen bij zijn van 12 rijuren en de hele week 's nacht 9u rust, geen boete. Als er toch een boete komt zal mijn werkgever die moeten betalen of ter plekke bezwaar maken en niet betalen als hij dat wil. Het is toch niet normaal dat ik soms chauffeurs spreek die op vrijdagavond een half uur van huis nog hun 11u staan te maken, waar zijn we mee bezig?
  12. Er zijn wel degelijk klanten die dat eisen en dat ook op de opdracht vermelden, denk aan diepvries en bananen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden