Spring naar bijdragen

bobke

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

bobke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo ben inmiddels zo,n 5 maanden verder met mijn oude beroep lasser .heb er 4 jaar uitgelegen en tot mijn verbazing is daar ook het een en ander veranderd.3 maanden op de ene scheepswerf waar de verhouding nederlands/buitenlands (meest oostblok) nog gelijk opgaat ,kom ik bij de andere waan ik mij in het buitenland waar bijna alleen maar roemenen werken .Zelfs bij het magazijn moest ik met een schets duidelijk maken wat ik nodig had nou had ik toch duidelijk begrepen dat ze pas in 2014 een werkvergunning kregen .Hoe zit dat in het transport zitten er daar ook al genoeg achter het stuur?
  2. volgens mij is hij niet failliet.
  3. bobke

    Omscholen

    Asbest 2 dagen € 599,- Hetzelfde geldt voor het Heftruckcertificaat. LOZE Investering => GEEN ERVARING en via een Uitzendbureau 0,000001 kans dat jouw cv aan hun opdrachtgever zal worden doorgegeven! )- Nihil dus. Vind het met heftruck wel meevallen ervaring gevraagd ,Heb adr gedaan voor mijn code 95 ,beetje spijt van eigenlijk achteraf had ik beter heftruck kunnen pakken.
  4. bobke

    Omscholen

    En die eisen in alle advertentie's die ik tot nu toe even heb doorgelezen ERVARING!
  5. Vond dit een (leuke) topic om te volgen . Mijn vraag is ,gebeurt dit hoofdzakelijk in de levensmiddelenbranche buiten de havens dan!?
  6. bobke

    Omscholen

    Bij mij is het de omgekeerde wereld ,Heb al mijn geld opgemaakt om chauffeur te worden had net zo goed kunnen gaan rouletten! Ben nu weer aan het kijken naar banen in de metaal. Ik was altijd behoorlijk allround maar kom er nu achter dat ze voor elk dingetje een papiertje vragen,met andere woorden als je niet gestudeerd heb is het overal wat op dit moment.
  7. hoe is de situatie in litouwen op de weg? Ik bedoel een paar weken geleden in galder ook al ,je zou bijna denken dat ze dit normaal vinden!
  8. Toch ga ik het nog proberen in de zomer ,want ik wil juist veel manoevreren , stops en fysiek , net die dingen dat ik hoop dat de meesten dat niet willen:D
  9. Lekker blijven rijden voorlopig! ik heb alle stempeltjes maar zit wel thuis nog , mogen mij zo op een bakwagen zetten! en reachtruckvacatures zie ik wel vaak voorbijkomen,maar vragen ze ook veel ervaring:mad:
  10. Bedankt voor de reacties! Ik heb inderdaad niet zoveel ervaring maar ik moet zeggen dat het rijden mij goed afgaat .Maar ik denk dat de meesten wel uit de voeten kunnen daarmee .Ervaring is meer in mijn geval dan ,adressen,afhandelen,administratie ,probleem oplossen etc vind ik .Juist in de winkeldistributie hoopte ik werk te vinden maar ze pikken nu natuurlijk de besten eruit nu. Heb wel veel verschillende wagens gereden dat dan weer wel Hou me wel beschikbaar voor zaterdagen en zondagen om er een beetje bij te blijven! gr rob
  11. alez,het is geen kwestie van wel of niet leuk vinden,ben gewoon suf van het solliciteren! Ik heb nou het gevoel van op hangende pootjes terug naar iets waar ik geen zin meer in had
  12. Na 20 jaar in de metaal te hebben gewerkt ,heb ik 3 jaar als chauffeur/verhuizer gewerkt en vorig jaar alle papieren gehaald adr basis +tank,code 95 vca om beroepschauffeur te worden. Ik heb dit ook niet zomaar gedaan ,mij was verteld dat er een tekort is/zou ontstaan aan chauffeurs. Na 1 jaar daar een maandje ,daar een weekje ,n dagje, inval, standby, oproep etc heb ik mijn oude beroep als ijzerwerker/lasser weer opgepakt ( kon meteen al beginnen) Gelukkig zijn de papieren 5 jaar geldig maar na 1 jaar tobben ,vele euro,s armer en al die verhalen in de forums en ik heb mijn ogen ook niet in me zak natuurlijk,zoveel oostblokkers op de weg,moet ik de keus maken om het in iedergeval voorlopig aan de kant te zetten. Zijn dr meer die het zo tegengevallen is
  13. Yep maar al zijn acties waren enigzins vreemd
  14. Het gaat erom dat je geen 4,5 uur achter elkaar rijd .Je moet gewoon goed in puzzelen zijn !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden