Spring naar bijdragen

a chauffeur

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  178
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

a chauffeur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

48

Waardering in de gemeenschap

 1. tja dat vind ik ook even wat info vantevoren moet toch kunnen, ik krijg niet veel bekeuringen had iets van 31 euro in januarie en nu 90,- vorig jaar geen enkele tja in januarie die 30,- werd ook al gewoon eraf gehouden maarja heb toen maar niks van me laten horen, maar van deze 90,- ben ik eigenlijk wel nieuwgierig waar die van is? waar krijg je 90,- euro voor snelheid? geen idee? daarom alleen al wil ik graag weten waar wanneer waarom, maarja of ik er nog achter ga komen vraag ik mij af.. ga er wel achteraan zitten kijken waar het schip strand ... via mail daar werken we bij ons nog nie zo mee, zo nieuwerwets gaat het nog niet, maar dat is ook niet nodig gewoon even de binnenkomende bekeurig of kopietje ff laten zin is al genoeg kan ik even nakijken of ik die dag heb gewerkt, en waar ik ben geweest, nu moet ik vertrouwen op de blauwe ogen van de chef dat ie het heeft nagekeken.
 2. dag collega,s het is even geleden , ik weet niet of het zin heeft om mn verhaaltje te vertellen, want ik las net even globaal alle reactie,s die zijn gegeven, en bij de meeste reactie,s werd het niet gewaardeerd dat ik voormezelf en mn collega,s opkwam, de meeste zijn hier voor de baas, heb ik het idee gekregen, maargoed ik doe nog een poging, ik verwacht best wel weer dat ik het niet goed zie volgens jullie oke daar komt ie. ik kreeg mn loonbrief gisteren in de brievenbus: tot mn grote verrassing is er 90,- bekeuring vanaf gehaald, zonder verdere uitleg met bijv wanneer ik die opgelopen zou hebben en waarvoor enz.. lekker makkelijk, kan me hier aan ergeren ja aan de bekeuring, maar nog meer aan de verrassing ,, omdat ik vind dat ze me wel even mogen inlichten voordat ze het van mn salaris afhouden, want ik kan me niet voorstellen waar ik deze bekeuring opgelopen heb , en dan is de kans ook groot dat een collega die op mn wagen heeft gereden deze bekeuring toekomt, ik werk geen hele weken meer ben veel vrij, neem vaak tvt uren enz.. ik wil gewoon van te voren weten dat ik een bekeuring heb en wanneer en waar welke datum enz.. nu kan ik daar weer achteraan, en word dan weer lastig gevonden door de heren,, ik weet al wat ze gaan zeggen joh vertrouw het nu maar dat ie van jouw is want dat hebben we van te voren allang nagekeken en uitgezocht,, daar zal ik het dan mee moeten doen. waarschijnlijk.
 3. als ik dit globaal lees, is het volgens mij het beste stoppen met werken en gaan leven van een uitkering,, heeft best wel veel voordelen, je hoeft niet meer op tepassen dat je een bekeuring krijgt met al die kromme regeltjes , wat betreft inkomen maakt het ook niet veel uit,,met wat kwijtscheldingen en toeslagen heb je net zo veel of weinig inkomen dan als je werkt, minder kans op ongelukken,schades enz.. minder stress, je ziet je gezin een stuk vaker, zodat je geen vreemde meer bent die het vlees snijd zondag,s , gratis geld, da,s ook wel prettig, ik heb mn pensioen overzicht eens bekeken nou daar hoef je het ook niet voor te doen, als ik net zo oud word als de rest in mijn familie zie ik daar zowizo niks van. als werkende word je toch alleen maar gestraft, dus waarom zou je je nog druk maken eigenlijk, en dat chauffeuren is tegenwoordig zeer zeker geen vrij beroep meer,,zoals ik het vroeger kende maar ik durf wel te zeggen het meest gecontroleerde beroep wat ik ken, daar komt nog bij die rare curcussen enz.. om je rijbewijs te behouden,, ik zit nu te wachten op mn laatste cuscus van 7 uur dan kan ik mn rijbewijs nog net voor de einddatum verlengen kreeg gisteren een brief thuis in november ga ik die doen ik moet de sportkleding mee nemen haha, jonge jonge wat een kolder allemaal zeg,, waar gaat dit toch heen met nederland. ik kan beter als zwarte piet wat bij gaan verdienen,, maarja ook die mogen niet meer zwart zijn, eg waar wat een land hier,, geef mijn portie maar aan fikkie.
 4. maar of xhet verstandig is geweest?....... over bodige vraag maar dat wist je al!..... nee natuurlijk niet,dat is niet erg verstandig geweest.
 5. a chauffeur

  Rust invoeren Tacho

  joh heb ook weleens gepoogd om op te schriiven bij te houden, maar weet niet wat het is,, vergeet op bepaald moment wat te noteren ofzo, ja misschien intresse gebrek zou kunnen, maarja gebeurt me telkens weer ,,zelfs gewoon even de dagelijkse rijtijden bij te houden voordat ie weer op nul springt bijv 4 uur 10 min rijtijd ,,45 stilgestaan weer op nul, vergeet ik vaak nog,, en dan einde vd middag op de zaak terug en willen me dan nog even naar rotterdam ofzo sturen moet dan even goed nadenken of het nog kan met de rijuren haha,,moet dan schatten zal wel dementie zijn ofzo,, LOLmaarja kan aardig schatten en mn ritlijst raad plegen en km stand,, en als ik tussen de 5 en 600 km erop heb staan dan zal ik rotterdam heen en weer wel niet meer kunnen doen, als ik 60/65 km per rijuur aanhoud komt wel aardig uit.
 6. a chauffeur

  Rust invoeren Tacho

  nee zo verschrikkelijk goed vakbekaam valt inderdaad wel mee, als ik kijk voor al die curcussen of erna, pfff zoveel wijzer of vakbekwamer ben ik er nou ook weer niet van geworden inderdaad, eigenlijk het meeste wist ik wel, was zowiso al een A chauffeur, wat betreft het correct bedienen van de digi tacho, tja hoe mij dat geleerd is op de curcus blijkt na alles wat ik hier lees niet veel van tekloppen, dus wat moet je met zo,n curcus dan vraag ik mij af, inderdaad zelf de boeken te hand nemen op eigen houtje zoals ik altijd al heb gedaan is dan de manier, maarja wat dat betreft ben ik de laatste tijd wat lui en gemakkelijk uitgevallen,, maarja zal toch maar eens de moed bijelkaar rapen als ik ergens een tijdje moet wachten ofzo.. ja je moet er wat voor over hebben zeggen ze, voor dat geweldige salaris einde vd maand. maar doe het vooral omdat ik geen bekeuringen wil , want dan word het salaris wat overblijft nog minder dan een bijstanduitkering waarschijnlijk.
 7. a chauffeur

  Rust invoeren Tacho

  nee inderdaad op out zetten hoeft nog niet eens, als mn kaart eruit is, is het klaar voor mij, wat er daarna met de auto gebeurt is mijn pakkie aan niet meer, ik zet um dan wel op out, omdat als ik onderweg naar huis ga ik zeker weet dat de jongens van het laden er mee gaan rijden op het terrein, maar inderdaad het hoeft niet, zo is mij dat verteld op de curcus.. gedoe allemaal joh.. en als ik globaal lees wat hier al allemaal geschreven is hoe het moet, mag je wel professor zijn.
 8. a chauffeur

  Rust invoeren Tacho

  ppff wat een gedoe,,, op dat filmpje ben je al half uur bezig voor je weg kan rijden, ik doe gewoon wat die man op die curcus me zei s,avond thuis kaart eruit dan op out,, smorgens weer erin bij invoer toevoegen ,nee, zo is me dat geleerd op de laatste curcus,altijd nee, als je gewoon dagritten hebt, dus zal wel goed zijn. voordat er reactie op komt dat ik het niet goed doe anders is me het verkeerd geleerd, wat zijn dat voor een lui dan die curcussen geven.
 9. precies, zo is het. wijs gesproken hoor. maar de mens wil niet leren,,,, die kan alleen elkaar en al het andere naar de bliksum helpen.
 10. nee U schrijft het niet goed,, het is.. bent.... niet, is u .... maar,,, bent u ZE,,, wie denkt u dat ik bedoel dan,forumleden misschien? ... weet u helemaal niet,, wie ik met ze bedoel,, U wilt bijdehand doen, op deze manier lukt het U niet hoor.
 11. nou ik weet wel waar de klepel hangt ,en ook waar abraham de mostert haalt, ben 32 jaar chauffeur, ja het leven glipt aan je voorbij ,ja, durf ik wel te zeggen, de laatste tijd valt het wel mee, omdat ik daar zelf wat aan gedaan heb, omdat ik dit niet meer wilde,, en kon opbrengen,door persoonlijke omstandigheden, jij hoef mij niks te vertellen maatje, doe mn levenlang al niet anders dan chauffeuren. en wat betreft wat je zegt : je wilt nog steeds chauffeur zijn? heeft niets met willen te maken, je moet namelijk werken voor de kost dat is in nederland ieders plicht, en heeft ook iets met de opvoeding te maken ,en iets anders gaan doen word lastig,, kan niks anders na zoveel jaar. en wat betreft dat ik eerst maar eens volwassen moet worden, als jij eens meegemaakt zou hebben wat ik al heb meegmaakt ,, dan mag je me dat nog eens recht in de ogen zeggen. zonder knipperen. p.s ze noemen me niet voor niets A chauffeur, kan jou nog wel wat leren denk ik.
 12. nee ik ook niet, als ik die leeftijd al zou halen en nog kan lopen enz.. die ouwetjes die dan nog werken hebben thuis niks omhanden , nooit geen hobby,s gehad aleen altijd maar gereden, bij zulke is het leven voorbij geflipt, met andere woorden hebben geen leven gehad, hebben geleefd om te werken, ik vind het gewoon zielig zulke, enne als je dan op die leeftijd nog moet werken om in leven te blijven ,,,pensioen aan tevullen,,,,,,,,, laat mij dan maar dood gaan.
 13. jep de tering na de nering zetten, zo is het, doe mn best , maar valt niet mee soms, ja inderdaad een beetje uitgeblust misschien ook wel wat overspannen ,heb je misschien wel gelijk in,het zou ook mee helpen als het thuis er beter uit zag heb na mn werk ook nog taken, met een zieke vrouw thuis komt er veel op mn schouders terecht er moet bijv ook nog gekookt worden,de kinderen worden ontevreden enz.. moeten ook hun steentje bijdragen en krijgen daar eigenlijk niets voor terug,kijk als het loont elke dag weer je werk doen met alle verplichtingen die daarbij horen bijv:5.00 uur begonnen 14.30 uur op de zaak terug komen en dan nog even een stuk of 4 adressen moeten laden in rotterdam centr en omstreken en dan 1500 uur of half 4 nog richting de file,s gaan rijden denk je weleens, fijn ik weet waar ik het voor doe, dan denk je weleens pff, als je aan ,eind van de maand een honderdtje of 5/6 over kan houden voor exstra dingen dan ga je al met een heel ander gevoel de file in toch? of is dit nu een rare gedachte van mij,, en wat betreft chauffeur jawel hoor ik heb een vaste auto een fijne volvo automaat, ja inderdaad als ik in de productie had gewerkt zou het waarschijnlijk het zelfde verhaal zijn. en met de tijd meegaan,, tja hoe doe je dat dan leg me eens uit dan, wat bedoel je daarmee. met de tijd meegaan betenk dat je moet leren een paar stapjes terug te doen, nou ben daar al aardig in gevorderd maar wennen doet het nooit denk ik.
 14. voor mn gevoel wel,, maar dubbel zo duur of nog iets meer is het zeker wel.
 15. precies,, nou da,s toch mooi, velen kunnen het niet meer,, dan bof jij! misschien heb je dan niet zulke dure lasten ofzo?? of je hebt een geweldig loon/ inkomen?? of beide?? of misschien heb je wel een rijke schoonvader die je soms wat toestopt?........ ,kunnen van allerlei dingen zijn, ik weet het niet ,,,dat weet jij alleen, ik bof ook !!ik kan het ook net redden moet er wel heel veel voor laten kan niet naar de tandarts want kan de rekeningen ervan niet betalen ,,,mn dochter kan niet naar de sportvereninging en nog zowat van die dingen maarja dat zijn geen dingen om te klagen, ik heb verder geen schulden en kan nog eten kopen, dus de moeite waard om voor te werken dacht ik zo ahum. daar sta ik graag elke morgen om half 4 voor op of niet dan. je moet werk ook een beetje zien als hobby toch.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden