Spring naar bijdragen

Gwabber

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Gwabber's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik denk zijn werkgever, zo te zienLOL kleingeld is ook geld! als je maar genoeg hebt:ja:
  2. :grote smurf: het verschil is ongeveer 12€ per dag, x5 in een week, x52 per jaar= 3120€ prettige vakantie:bey:
  3. Wederom bedankt voor de reacties Ik heb hier over gebeld met rijksdienst wegverkeer. Die zeggen dat hij alleen in de rust mag springen als de sleutels uit het contact zijn! Hij staat bij mij dus gewoon verkeerd!
  4. Bedankt voor alle reacties! Wat ik heb vernomen was deze optie alleen bedoeld, voor internationaal transport. Maar niet voor de binnenlandse distributie tot 200km rondom Nederland dat ik dus doe, en dan kun je wel stellen om een adresje over te slaan, in Duitsland valt dat niet mee. En ik weet zeker dat het voorkomt, sinds kort rijd een heel bekent post bedrijf in Nederland ook zo. Nou hebben die jongens een baas die wel gewoon betaald, dus zij hebben er gemak bij! Ik weet niet of hun hem wel kunnen verzetten.Maar als je dus een baas treft die betaald wat er op de klok staat, en goede planners in dienst hebben. En jou eerst een adresje van ongeveer 15/20min laat lossen en vervolgens een adres waar je de rest moet lossen, en weer door laden op het zelfde adres en zo door, vind ik het diefstal! En in ik vindt het niet erg om mijn pauze door te werken zijn toch uren, en die wil ik graag maken maar wel betalen! En je auto laten lopen gaat ook niet wat Scania R Serie slaat af. En of ik bij die mafkezen wil horen! Nou ik ben aan het wek om geld te verdienen niet nutteloos op een parkeer plaats te staan, op de terug weg! Om uit betaald te wat je behoort. WW? 1000€ Of 2600€ in deze tijd? Dan maar even bestolen worden door die bloedzuiger. Maar begrijp me niet verkeerd, ik ben zeker veder aan het kijken, maar ik wil graag op het buitenland maar daar is weinig werk. En dan moet je blij zijn met wat je hebt, maar je wordt wel bestolen. Maar was benieuwt hoeveel mensen er nutteloos op de terugweg op de parkeerplaats staan! ja je kunt hem laten lopen door de rem er af te houden. Maar dat gaat (eigenlijk ) niet werken tijdens laden en lossen.
  5. Leuke reactie maar jij denkt niet na! Te laat komen is geen optie! Dat kun je twee of drie keer doen, en dan word je lastig want een ander kan het wel! (Ja zonder pauze! De Mafkezen!) en dan vlieg je gewoon vrolijk de laan uit in deze tijd! Want er zijn er nu in deze tijd 100 van die mafkezen meer die het wel doen, dus ze hebben keus genoeg.
  6. ja pauze tijden zijn bekent. maar deze opmerking zou het kunnen zijn. Ten derde als jij de tacho op werken zet springt hij echt niet meer op rust, of het moet zijn dat je hem eerst op werken zet en dan de motor uit. al vast bedankt
  7. Nee, dat is het probleem. Sinds twee of drie jaar is er een optie voor de baas om die dingen om te laten programmeren en dit is op het verzoek van de France overheid geweesd, waarom weet ik niet maar het mag. Nu is het zo dat hij al in de pauze staat als ik voor een stoplicht sta, dus de motor loopt. (maar als ik heel eerlijk ben zou ik niet voor zo'n werkgever willen werken..) Hier heb je gelijk maar ik heb weinig keus momenteel.
  8. uren die die op de klok staan krijg ik betaald. dus als ik naar huis zou rijden lever ik twee uur in. Er word dus gewoon van me gestolen.
  9. ik doe distributiewerk, en ik zit met het volgende probleem:grote smurf:. en ik denk dat hier veel meer mensen mee zitten:grote smurf:, en wil dit graag polsen hoe andere mensen mee omgaan, en of jullie hier het zelfde over denken. ik heb dit volgens de wet geschreven, het echte aantal uren licht veel hoger:zegtniets: Ik wil als Chauffeur graag zelf weer de controle hebben over de digitalen tachograaf. Nu kan een baas ze laten om programmeren, zodat als de auto stil staat hij automatisch in de pauze springt. Ik kan hem dan wel weer in de arbeid zetten. Maar, binnen een minuut valt hij weer terug in de pauze. Ik heb dus geen controle meer over de pauzes, vervolgens plant mijn baas mij goed vol op een dag. En geef 9 adressen met het nodige rij werk en twee deadlines. Een voor 14:00 lossen en de andere voor 16:30 lossen. En je zult altijd zien ze liggen als klant 7 en klant 9 op de route. Dus kan ik als gevolg mijn pauzes niet maken zo als het moet, ik moet er flink aan trekken wil ik dit kunnen hallen het gaat wel maar zonder pauzes! Mijn auto wel die heeft zijn wettelijke pauzes gehad, tegen het dok terwijl ik stond te lade of te lossen! Maar aan het einde van de dag, dus na 12 uur werk! 2 uur pauze schrijven. En dan zeggen, dan moet je maar pauze op de terugweg pakken net voor de thuis plaats bij de pomp. Dus om 12 uur uitbetaald te krijgen wat ik dus gewerkt heb! Moet ik een 13? En een 14? Uur maken bij de pomp, op de terug weg als ik naar huis mag. Bvb naar Mn vriendin:kiss: waar ik al niet zo veel ben. Met anderen woorden. Hij hoeft nergens meer rekening mee te houden, en wij moeten maar zien hoe we het voor elkaar krijgen. De digitale klok werkte perfect, waarom deze optie tot om programmeren?
  10. Mijn baasje wil dat ik ga stoppen met het uitdraaien van het digitale print. Mag en kan dit wel. Want volgens mij kan dit niet ik kan alleen mijn eindland invullen en dan of ik stop ja of nee:confused: En ik heb mijn 28 dagen niet bij:banaan:
  11. bedankt mensen. ik heb heel wat info door het forum. en nee het gaat mij niet om de lampjes en de ternaam stelling. het is voor mij wel belang dat ik een goede auto heb. Ik ben nu rondt de 12 tot 15 uur bezig per dag. En wou weten of dat reëel is voor een eigen auto. Ik wou eigenlijk wel het buitenland in, maar krijg in de gaten dat dat niet haalbaar is. Gr.Gwabber
  12. Ik maak lange dagen:ja: als chauffeur en vindt dit ook niet erg:rolleyes: maar loop al langer met de gedachten dat ik een eigen auto wil neer zetten:stom: Alleen weet ik niet goed of het nog wel te doen is in deze tijd:( Wie wil en kan mij hier advies over geven. Gr. Gwabber:bey:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden