Spring naar bijdragen

105.510

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  366
 • Geregistreerd

Over 105.510

 • Verjaardag 20-06-1990

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

9254 profielweergaven

105.510's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

660

Waardering in de gemeenschap

 1. -als je aan het rijden bent, en de vrachtwagen die achter jou rijd, de afslag neemt en je dan volgas op de uitvoegstrook voorbij komt..
 2. Oke, maar ben je daar als werknemer dan niet zelf bij, als he uitgebuit zou worden? Nee is toch ook gewoon een antwoord?
 3. 105.510

  Geen rijbewijs in de UK

  Netzoals je paspoort achterlaten bij de portier. Ik doe het echt niet. We hebben van de zaak een pasje gekregen met foto, naam, en telnummer van de zaak. Dat is alles wat ze nodig hebben. Ik geef hem niet af.
 4. Ik tank ook altijd Shell V-power, als ik bij een ‘naamloze’ pomp de gewone 95 tank gaat de motor hikken bij het wegrijden alstie koud is. Ik vind persoonlijk dat de motor er soepeler op loopt.
 5. Jazeker heb ik dat gelezen, als je veel overuren maakt is dat toch nadelig? Dat bedoel ik te zeggen!
 6. @Chauffeurkehttps://www.jeachterban.nl/transport-logistiek/f/loon-en-toeslagen/384/waarom-moeten-wij-ruim-49-belasting-over-onze-overuren-betalen ze zouden het eigenlijk moeten stimuleren, dat je iets extra hebt, omdat je juist een stapje harder loopt. Ik ben van mening dat je het met 8 uur niet gaat verdienen in het transport.
 7. Direct vanaf mijn loonstrook salaris €2913,38 dit is voor 40 uur per week, lijkt mij? Je onkosten moet je er zowiezo niet bijtellen (al doe ik dat voor een gedeelte natuurlijk wel, niet al mijn vergoeding gaat onderweg op) dan is het toch gewoon gemiddeld zoals een ieder ander in de middenklasse? @Nagamiji jij reageert met een reactie: verward, waarom, vertel? @Ger-1957 jazeker heb je een rijbewijs moeten halen. Maar je bent toch wel met me eens dat bijv een chirurg een iets andere opleiding heeft (en daar ook salaris naar) als iemand die alleen ze rijbewijs moet halen eens in de 5 jaar ze code 95 voor elkaar dient te hebben? Als je echt meer zou willen verdienen, dan zou de belasting op overuren eens aangepakt moeten worden. Tis natuurlijk te gek voor woorden dat er mensen meeprofiteren van jou gewerkte uren.
 8. Ben ik niet helemaal met je eens, noem maar eens een ongeschoold beroep waar je €2900 bruto verdient. Ik denk dat ons slaris niet veel lager ligt als de rest van nederland.
 9. @Chauffeurke waarom leveren wij al jaren in?
 10. Ik denk eerlijk gezegd dat het met 2 man (op 1 auto) rijden voor een werkgever juist goedkoper is. Dan hoeft hij geen overuren meer te betalen. Kunnen ze allebei 40 uur werken, en uiteindelijk is die auto productiever en kost het minder geld voor de werkgevers. maargoed, prima als ze dat willen realiseren, 8 uur werken per dag. Maar wat gaan ze eraan doen om ons hetzelfde te laten verdienen? De meeste, waaronder ikzelf, gebruik ook hun onkostenvergoeding gewoon voor thuis. En dan eet ik nog bijna elke avond buiten de deur. Met alleen 5% loonsverhoging ga je dat verschil van overuren niet bijtrekken.
 11. Geloof dat ze het bij ons aan het eind van het jaar uitbetalen, schijnt ook verplicht te zijn wat ik begreep. Heb er zelf nooit wat meegedaan eigenlijk.
 12. En dan vinden ze het gek dat het aantal leden afneemt 🥴 zulke lui kun je toch gewoon niet serieus nemen en is het spoor bijster...
 13. 105.510

  39 doden in trailer GB

  Denk ik een beetje hetzelfde dat veel zeeschepen in Panama geregistreerd staan.
 14. Wil je nu een schouderklopje, of een sticker? Tweede keer dat het gebeurt hè, de knuppel in het hoenderhok gooien en vervolgens de verloren onschuld uithangen. Sorry dat ik het zeg, maar sinds je weer terug bent is het verdomd onrustig. Dat irriteert me een beetje.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden