Spring naar bijdragen

105.510

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    366
  • Geregistreerd

Berichten geplaatst door 105.510

  1. 1 uur geleden zei doemijnbest:

    Even met de beentjes op de grond @105.510, reken je salaris nog een keer uit maar dan bij 40 uur per week en kijk ook even naar de secundaire arbeidsvoorwaarden waar de chauffeurs er maar bekaaid mee af komen. Trek ook even je onkosten vergoeding eraf want dat is absoluut geen salaris of loon.😏

    Direct vanaf mijn loonstrook salaris €2913,38 dit is voor 40 uur per  week, lijkt mij? Je onkosten moet je er zowiezo niet bijtellen (al doe ik dat voor een gedeelte natuurlijk wel, niet al mijn vergoeding gaat onderweg op) dan is het toch gewoon gemiddeld zoals een ieder ander in de middenklasse? 
     

    @Nagamiji jij reageert met een reactie: verward, waarom, vertel? 
     

    @Ger-1957 jazeker heb je een rijbewijs moeten halen. Maar je bent toch wel met me eens dat bijv een chirurg een iets andere opleiding heeft (en daar ook salaris naar) als iemand die alleen ze rijbewijs moet halen eens in de 5 jaar ze code 95 voor elkaar dient te hebben? 
     

    Als je echt meer zou willen verdienen, dan zou de belasting op overuren eens aangepakt moeten worden. Tis natuurlijk te gek voor woorden dat er mensen meeprofiteren van jou gewerkte uren.  

  2. 3 uur geleden zei edje:

    Ik lees alleen maar extra kosten voor de werkgever. Hoe willen wij in godsnaam een hoger salaris realiseren als de kosten van de werkgever de pan uitrijzen?

    Ik denk eerlijk gezegd dat het met 2 man (op 1 auto) rijden voor een werkgever juist goedkoper is. Dan hoeft hij geen overuren meer te betalen. Kunnen ze allebei 40 uur werken, en uiteindelijk is die auto productiever en kost het minder geld voor de werkgevers. 
     

    maargoed, prima als ze dat willen realiseren, 8 uur werken per dag. Maar wat gaan ze eraan doen om ons hetzelfde te laten verdienen? De meeste, waaronder ikzelf, gebruik ook hun onkostenvergoeding gewoon voor thuis. En dan eet ik nog bijna elke avond buiten de deur. Met alleen 5% loonsverhoging ga je dat verschil van overuren niet bijtrekken. 

  3. 17 minuten geleden zei Botser:

    Ik kom er openlijk voor uit dat ik fout zat...

     

    Niet iedereen kan dat zo zeggen

    Wil je nu een schouderklopje, of een sticker? Tweede keer dat het gebeurt hè, de knuppel in het hoenderhok gooien en vervolgens de verloren onschuld uithangen. Sorry dat ik het zeg, maar sinds je weer terug bent is het verdomd onrustig. Dat irriteert me een beetje.

    • Like 2
    • Thanks 1
  4. 12 minuten geleden zei andremast:
    4 uur geleden zei 105.510:
    Zijn der ook een aantal bij, zeker int adr transport die gewoon niet aangesloten zijn. Denk dat die een gat onderin hebben. 

    Mag dat eigenlijk wel bij adr(tank)transport??

    Jaa je mag die pijpen er wel op hebben, maar dan dubbelwandig, en van die warmte schilden eromheen, dan nog aansluiten, word een duur geintje, als je weet dat sierpijpen enkelwandig al €3000 zijn 🤪😂 iemand op de zaak heeft ze bij ons, vandaar dat ik het weet.

    • Like 1
    • Thanks 1
  5. Opzij gaan voor iemand zal ik niet snel meer doen, een jaar geleden deed ik dat ook op de A29 thv Oud-beijerland richting rotterdam, ik reed daar, en er kwam een vrachtwagen vanaf het benzinestation de snelweg op. Ik een baantje opzij voor de beste man, hij voegde in, liet me er keurig voor en we vervolgde onze weg. Werd toen ingehaald, bleef een onopvallende personenauto naast me trekas hangen. Dus ik keek toen hij voorbij kwam, zat er politie in. Ik dacht bij mezelf: die zal me toch geen bekeuring geven, hij was de 3de auto achter mij dus zag het hele voorval gebeuren. En jawel, aantal weken later een bekeuring voor het inhalen. Geloof het of niet, ik baalde er goed van. 

     

    Ik laat me gas wel een tikkie los, en ben vaak de slimste in mijn ogen. Ga der maar voor en zoek met een ander de confrontatie maar op, ik vind het gesneden met ze.

    • Like 3
    • Thanks 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden