Spring naar bijdragen

sleurhut

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  412
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over sleurhut

 • Verjaardag 18-04-1966

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Biografie
  18-04-1966
 • Locatie
  zuid limburg
 • Interests
  camping
 • Beroep
  op straat liggen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

sleurhut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

131

Waardering in de gemeenschap

 1. Gisteravond op de wdr in het nieuws. Dat de weekendrust niet meer in de auto mag plaats vinden op duitse parkings,ter bescherming van de europeese chauffeurs. Wie dit wel doet ,en gepakt word,is een boete voor de baas van 1500 euro.zo werd het verteld. De oosteuropeese chauffeurs zeiden letterlijk ,een hotel kunnen we niet betalen. we wijken wel na zwitserland italie,ofslowakeie uit. DE controlles op de autobaan stellen niks voor zijden ze de pakkans is heel klein. Dat werd bevestigt,de politie en de bag ,hebben net 200 man om controlles uit te voeren en kunnen op een werkdag ongeveer 80 vrachtwagens controleren. We moeten drastisch investeren in mensen zij een woordvoerder. In nog geen 10 jaar tijd zijn 11000 vrachtbedrijven gestopt in duitsland wegens de goedkope chauffeurs. De oosteuropeese vrachtautos .... 31% al op duitse autobanen. Zijn allemaal mooie regels zeiden ze op het nieuws maar of ze uiteindelijk de chauffeur er mee helpen blijft in het midden.
 2. sleurhut

  Plus geeft meer...

  Door schade en schande zijn wij allemaal iets wijzer geworden in dit beroep.. Als je je dag niet hebt ,gaat alles verkeerd . Toch blijf ik mijn respect houden voor chauffeurs die dit werk doen,winkeldistributie.
 3. sleurhut

  PVV, Wilders enzovoorts

  deels wel,maar gelukkig kan ik nog met ze naar de camping ,en daar hebben we dan genoeg plezier.
 4. sleurhut

  PVV, Wilders enzovoorts

  mijn kinderen zijn 13 en 5 jaar oud ,en zoals gezegd hub krijg ik net te veel om ook maar in aanmerking te komen voor een of andere subsidie.
 5. sleurhut

  PVV, Wilders enzovoorts

  Goh wat een uitspraken allemaal. Vraag me wel af of jullie iedereen over dezelfde kam scheren? Ik ben iemand die van een UITKERING moet rond komen daar ze me eindelijk hebben afgekeurd. Het hele verhaal staat bij steuntje in de rug hier. Heb ik hierom gevraagd nee heb ik niet,en jullie maar denken dat t een vetpot is dat je zo alles maar krijgt. nee dus. Ben 80 -100 % afgekeurd en krijg een iva uitkering, en de jaren in duitsland,de rentner uitkering. Dit bij elkaar opgeteld kom ik net over de ronde maar kan helaas niks extra's doen meer met mijn kinderen. Laat mij nu na meer als 30 jaar gewerkt te hebben teveel verdienen waardoor je overal buitenvalt. Ik krijg geen.huursubsidie,zorgtoeslag,of noem maar op welke toeslagen je kunt krijgen hier nog niet eens van de gemeente om je kinderen te laten sporten? Nu komt het ,de belastingdienst, omdat ik het wergeversdeel niet meer kan aftrekken moet ik al 2 jaar achterelkaar bijna 800 euro terug gaan betalen en van de duitse rente nog eens 100 euro. Weg vakantiegeld,weg iets extra's kunnen doen. Dan vraag je je wel eens af waar heb je in hemelsnaam voor gewerkt al die jaren?
 6. Ja jongens ,allemaal gratis gekregen, en waar je niet om gevraagd hebt. En de onkunde van dokters hier in het zuiden,die deze ziekte helemaal niet kennen. Moet nog het een en ander regelen financieel,en dan nog een bezoekje brengen aan mijn huisarts. Kijken of ik in aanmerking kan komen voor thuishulp, en die thuishulp gaat met mij dan proberen mijn leven weer een beetje op te pakken.
 7. Was een chauffeur die vie het uitzendbureau normaal voor salari in sittard werkt,en tussendoor voor miltrans uit heerlen.
 8. Ik had voor jaren terug gezegd dat ik op het thema terug zou komen. zoals jullie weten werd ik ernstig ziek ,(legionella) en heb strijd gevoerd . Zoals sommige van jullie ook al zeiden geef nooit op. Uit eindelijk krijg je dan van je advocaat het verlossende telefoontje waar je jaren en jaren op wacht ,en dan ,dan is het over. De strijd die we hebben geleverd ,heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat we de eindstreep hebben behaald ,maar tegen welke kostprijs.???? Lichamelijk was ik al een wrak ,maar geestelijk nu ook ,kapot van de strijd kapot van alles helemaal aan gort gewoon,het werd je allemaal gewoon te veel . Te veel om al deze ellende op te schrijven. het moest al uit mijn tenen komen die laatste kracht en nog was het niet genoeg. Uiteindelijk heeft na 20 jaar mijn wederhelft me verlaten omdat zij na 4 jaar helemaal geen kracht meer had om door te gaan. Ze heeft me wel nog ondersteund tot aan de eindstreep. Dus als winnaar voel ik me zeker niet,mijn vreugde mijn passie weg (vrachtwagen rijden),mijn gezondheid weg, mijn inkomen weg,mijn wederhelft met de kinderen weg. en straks omdat ik suikerziek ben geworden me rijbewijs ook nog eens weg. Na het telefoontje van mijn advocaat belde ik mijn ex,de tranen sprongen me in de ogen om haar mede te delen dat ik de eindstreep heb behaald.
 9. probeer t anders met warm water, zo heb ik het ze zien doen om ze erop vast te zetten. ze leggen ze dan in warm water en klikken ze erop,misschien dat het je zo lukt om ze eraf te halen
 10. Wat swoike schreef,een fonds opzetten voor deze familie vanuit de nederlandse transportwereld. zou dit niet mogelijk gemaakt kunnen worden.
 11. Je vraagt je af en toe af waarom? Hebben wij nog steeds niets geleerd na 9/11,blijkbaar niet want de aanslagen gaan gewoon verder en verder en........? We werden gewaarschuwd ,Wilders zij het al testosteronbommen en zie vorig jaar in keulen met oud en nieuw? Dan de aanslagen in nice brussel,parijs berlijn en nog gebeurd er niks ,Het word gewoon verheerljkt door die mensen,en nog gebeurd er niks? Hoeveel stille tochten zijn er al geweest en hoeveel moeten er mog komen? En ook dan gebeurd er niks? Onze normen en waardes kelderen naar een diepte punt ,niks mag meer ,en alles moet maar anders in de vorm van onze multiculturele samenleving? Praten over zwarte piet,ja daar gaat t over en verder wat gaat verder gebeuren,je raad t al niks? Pak de koe bij de horens en ontruim compleet 1 azc in nederland ,niks te maken of er goeden bij zitten gewoon terug sturen,en de rest heeft de optie gedraag je je is t goed zo niet,gaat de volgende azc compleet er achteraan.enz,enz,enz Hier schop je natuurlijk weer mensen tegen de schenen mee ,maar het moet eens afgelopen zijn.
 12. wat ik me nu altijd afvraag; hoe verklaar je dit aan je baas????
 13. Mijn eerste rit was in 1995 bij van boxtel in heerlen. 1e week meegereden met een Scania 113m naar italie met hangend vlees. 2e week moest ik al alleen naar Viterbo volle lading hangend vlees brengen en dan leeg terug over de ss3 met dat klote tunneltje erin daar hadden de collegas niets over verteld, om meubels terug te laden aan de andere kant van italie,dan terug via zwitserland en bij miavlatja of zoiets inklaren . dit alles met een bladgeveerde daf 350 en eeen koeler . o ja kreeg wel een bierviltje mee hoe ik na de klant moest rijden vanaf de afrit viterbo
 14. Nu stel dat het bloedonderzoek uitwijst dat er antidepresiva in zit,kun je dan zomaar aannemen dat hij zelfmoord heeft willen plegen? Deze medicatie zal door een arts,psyvholoog zijn voorgeschreven, zullen zij dan de familiegeschiedenis van de buschauffeur openbaar gaan maken ik denk t niet. Maar wat gaat dit betekenen voor de toekomst voor chauffeurs.....om de 3maanden bloedtest ....eer je je beroep weer mag uitoefenen? Heb ik dan als nabestaande antwoord op mijn vraag waarom? En die vraag kunnen wij helaas niet beantwoorden want wij horen niet tot de nabestaanden .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden