Spring naar bijdragen

zetep

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  91
 • Geregistreerd

Alles door zetep geplaatst

 1. dat klopt gewoon, E achter D is wat anders dan E achter C, sinds 1985 of zo.
 2. zetep

  Iemand van hier?

  Dat dus, niks heksenjacht of continue controleren.
 3. zetep

  Iemand van hier?

  Het is gewoon een psychopaat die zijn vrachtwagen nu voor de derde keer als moordwapen inzet.
 4. zetep

  Iemand van hier?

  Dat waren ze de vorige twee keer ook niet denk ik? Denk niet dat het nog een keer gebeurt, die komt nu niet meer los…..
 5. Jezus, ik weet gelijk weer waarom ik hier bijna nooit meer kom. Jammer dat er zo weinig voor nodig is om een ooit mooi forum stuk te maken.
 6. Met woonruimte zal niet meevallen. Helemaal niks gevonden sinds je eerste post hier?
 7. Lekker chauffeur worden als jij dat wilt, maar, maak in godsnaam eerst een zo hoog mogelijke opleiding af......later zal je er dankbaar voor zijn.
 8. Er zijn zo veel banen te vinden, zelfs met alleen C. Maar als je alleen bij een uitzendbureau kijkt, tja. Probeer zelf te reageren opmvacatures, of nog beter, ga langs bij bedrijven, als je een beetje kan rijden en jezelf verkopen heb je zo week. Maar ja......
 9. In 1987 begonnen bij Goedhart uit Rotterdam, klein bedrijf, drie wagens, België en Duitsland, verder niet. In 1990 bij Translogistic terecht gekomen en heel Europa gezien, nog net in de tijd dat het nog leuk was.
 10. zetep

  DAF te koop

  Chassisnummer en geldige papieren van een euro 6 wagen, dat is gewoon geld waard. Mogen ze het oude ijzer houden, alleen de typeplaatjes eraf en klaar.
 11. zetep

  FNV voor NL of???

  Ze hebben vast even iemand lid gemaakt daar......is het prima te verantwoorden naar de leden.
 12. 38 uur per week, maar wel in wisselende diensten, aangezien het bedrijf altijd open is. Nachten, weekenddiensten, consignatiediensten. Alles boven de 38 uur is gelijk een overuur, en daarnaast nog een consignatietoeslag.
 13. Een goeie accountant levert meer op dan hij of zij kost, maar de meeste mensen stappen naar een kennis met een boekhoudkantoor en denken dat alles dan in orde is. En ja, daar hebben ze gelijk in, maar die boekhouder die er voor zorgt dat je netjes je belasting betaald is vaak niet bekend met de allerlaatste regeltjes en vooral de mazen in de wet. Een goeie accountant loopt net iets over de grens van wat kan......en daar zit de winst, op een (net nog) legale manier. Ik heb zelf een jaar of drie ziektekosten aftrek gehad, terwijl ik niks mankeerde, gewoon omdat dat door een klein foutje in een wettekst kon. Netjes, weet ik niet. Leverde het geld op, ja......en dat vind ik boeiend.
 14. Lijkt mij wel, aan de kleuren en strepen op de cabine te zien.
 15. Jammer, was ooit een mooi bedrijf, ik reedt veel smaen op met jongens van IRT in mijn Translogistic periode, heel Europa gezien met die gasten, reden veel voor de ACL toen, net als wij deden.
 16. Rijschool Venlo, helemaal niet duur, kreeg ervoor betaald, en het heeft me maar 14 maanden van mijn leven gekost.....
 17. Gebeurt veel te vaak, bellen, film kijken, koffie zetten? Lomp, hoe dan ook, en ongelooflijk, dan rij je dus ook vol over de laatse tien wagens in een file heen als je die pijl niet ziet.
 18. Vak apart, voor de frees rijden, zenuwenwerk vond ik het, en inderdaad apart volk........
 19. zetep

  De Gordel

  Ik zie bijna dagelijks in mijn werk het verschil tussen wel of niet dragen, heb mensen dood in de auto gezien met 50 per uur zonder gordel, waar ze met gewoon nog in leven hadden geweest, maar ook mensen die met 100 en gordel overleefden. En de verhalen van te water raken zijn ook gelul, als jij zonder gordel te water raakt, heb je een hele grote kans dat je bewusteloos slaat op je stuur of door je voorrruit en verzuipt, met gordel kan je jezelf na de klap losmaken en uit het wrak komen. Uitzonderingen zijn natuurlijk mogelijk,maar de verhouding zal 1:100 zijn, met gordel heb je altijd meer kans. Maar iedereen moet vooral zelf kiezen, evolutie moet ook zijn doorgang hebben tenslotte.
 20. zetep

  Uitvlaggen

  Gebeurt wel vaker, even snel een plaat van een andervoertuig schroeven en er op zetten voor de foto, staat niet zo kaal, zeg maar.
 21. Laat ik dan eens 652 roepen.
 22. Als er inderdaad nderzoek is dat bewijst dat het rijden op sokken, slippers of blote voeten gevaarlijker is, is het wel vreemd dat de proffesionele chauffeur zich daar dan niets van aantrekt, toch? Maar wel roepen dat wij de beste chauffeurs ter wereld zijn.... :-) En wij zijn verplicht werkschoenen te dragen overigens, ik kan geeneens rijden op mijn sokken, vreselijk.
 23. Zodra de toeslagen voor weekend en nacht verdwijnen, ga ik direct wat anders doen......26 weekends per jaar werken zonder dat het iets oplevert? Natuurlijk.......
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden