Spring naar bijdragen

Actrosman

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    24
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Actrosman

  • Verjaardag 24-04-1962

Converted

  • Biografie
    Vanaf 1983 gereden bij : Maars Harderwijk, Heisterkamp Oldenzaal, TSA Lelystad, Brovis Zeewolde, Akerboom Lelystad, Lelytrans of PDB of BBtrans of LCL of Borsboom Beheer te Lelystad. Nu sinds eind oktober UWVer wegens een failliesement van Lelytrans.
  • Locatie
    Zewwolde
  • Interests
    Caravan, Ford Mondeo Wagon, Horloge's, Auto's en Vrachtwagens.
  • Beroep
    UWVer maar straks toch echt wel weer CHAUFFEUR!

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Actrosman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Bovenstaande is een reactie op posting #81 van Brobbel1
  2. Ik hoop voor je dat het lukt, heb nu eindelijk ook weer werk gevonden. Was ook niet van plan om maanden thuis te zitten maar dat is wel gebeurt. Van 15 oktober tot en met 15 april. Ik heb me rot gesolliciteerd,via mail via papier,langsgaan en zo verder en kan je zeggen het is moeilijk heeeeel moeilijk.
  3. Actrosman

    Benelux Vet

    Zover ik weet is het familie maar door onenigheid over de bedrijfsvoering zijn ze uit elkaar gegaan. Van Wijk en Olthuis staan niet als slecht bekend. Benelux dus wel. Dit heb ik van iemand uit dronten die in mijn ogen betrouwbaar is.
  4. Ik zeg : goed gedaan jochie :-)
  5. Heel veel plezier en geniet ervan.
  6. Ja Murphy dat mag. 6 maanden dan moeten ze je een contract aanbieden met tenminste het gemiddeld aantal uren over de laatste 3 maanden.
  7. Actrosman

    Selman

    @ayla en Marotrans was het maar zo simpel dan had ik er niet eens over na hoeven denken. Als je tekent doe je dat bewust ook voor die regels. Er moet een rechter aan te pas komen om geen problemen te krijgen. Als ze die regel uit het contract hadden geschrapt was ik meteen gaan rijden. Omdat ze beslist die regel niet wilde schrappen liet het mij niet los dat ze mij eraan zouden houden als het contract afgelopen zou zijn. Advocaten zijn duur zo een zaak loopt lang dus doe ik het niet. Gelukkig ben ik niet afhankelijk van Selman en kan ook nog op zoek naar de krenten in de pap, al is de spoeling dun. Maar sowieso ook dank voor jullie mening.
  8. Actrosman

    Selman

    Als UWVer moet je zo'n contract overleggen bij het UWV deze vinden dat het haaks op hun richtlijnen staat want ik moet passend werk aannemen en dat mag volgens dat contract dan weer niet. Zodra ik teken is het rechtsgeldig en heb ik een rechterlijke uitspraak nodig om er onderuit te komen. Uit ervaring weet ik dat in dit soort zaken niemand haast heeft en je zomaar een jaar verder bent met alle kosten van dien. Het UWV heeft mij afgeraden om te tekenen en dat volg ik dan. Ik ben gelukkig niet afhankelijk van Selman want ik heb ook nog een contract op afroepbasis. Van dit bedrijf mag ik doen en laten wat ik wil. Als ik kan rijden prima zoniet ook goed. Dus blijf ik lekker voor deze mensen rijden. jullie allemaal bedankt voor jullie mening positief of negatief het heeft mij in ieder geval wel geholpen. Met vriendelijke groeten Actrosman.
  9. Hey ik heb Selman niet aangenomen, misschien iets voor je? Kijk maar ff bij dat topic weet je waarom ik het niet doe.
  10. Actrosman

    Benelux Vet

    Gisteren is de vacature geplaatst en wat denk je........we zijn al voorzien.
  11. Actrosman

    Benelux Vet

    Ok dan en die vrienden hebben slechte ervaringen opgelopen?
  12. Actrosman

    Benelux Vet

    Benelux Vet zoekt wéér chauffeurs. Kan iemand mij een link sturen waar deze firma in voorkomt? Ik kom het niet tegen in de zoekmachine wel over het gevalletje diefstal wat niet hard gemaakt kon worden in 2009 . En anders hoor ik jullie mening graag hier. Met vriendelijke groet Actrosman
  13. Actrosman

    Selman

    Eerst even overleggen of die punten eruit kunnen zo ja aan de slag zo nee nog evennadenken en de rechtspersoon van het UWV raadplegen.
  14. Actrosman

    Selman

    @RobNiat dank voor de felicitatie en wat betreft die voorwaarden en het www tsja op dit forum krijg je tenminste antwoord, positief of negatief, leuke en niet leuke maar iig antwoord. En in dit geval ook over mijn vraag of jullie Selman kennen heb ik toch genoeg reacties mogen lezen. Dus vind ik dat ik daar het www voor mag gebruiken. En de rest van het contract is idd tussen Selman en mij.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden