Spring naar bijdragen

Remi Menger

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  119
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Remi Menger geplaatst

 1. Naast mijn grootste hobby (chauffeur zijn), heb ik nog vele andere hobbies opgebouwd de laatste jaren.. (Truckfreakz, Truckfestival-Westfriesland en het Fotoshoppen RTSdesign.nl heb ik sinds een paar jaar een ander nieuw/leuk tijdsverdrijf gevonden. Ik maak tegenwoordig ook een website voor een platenmaatschappij (Go-entertainment). Ik ben hier ingerold toen Gerard Ekdom voor het eerst een plaatje van een New-yorkse Singer/songwriter Julian Velard de ether in slingerde genaamd 'Joni'. Ik vond dit zo'n lekker nummer maar sloeg op de een of andere manier niet echt aan hier.. Gerard verslaafd, ik verslaafd.. Ik heb toendertijd een hyves pagina gemaakt voor julian om te kijken of er meer nederlanders waren dit dit ook goed vonden. Ik heb toen Julian via twitter benaderd om hem mijn plannen uit te leggen en hij was razend enthousiast. Hij heeft het toen doorgespeeld naar zijn nederlandse platenlabel en zo ben ik met Sjaak in contact gekomen. Hij is de man achter dit label. Naast Julian bleek hij heel veel artiesten onder te brengen die precies in mijn straatje liggen. Al snel hadden wij heel veel contact en exact de zelfde muzieksmaak! Veel artiesten zullen jullie misschien wel bekend in de oren klinken: Toploader, Ryan Shaw, Noisettes, Mama's gun en opkomende talenten zoals Juan Zelada en Alex Vargas. Die laatste is het meest bekend geworden door Sandra Nieuwland die zijn aangepaste cover gebruikt heeft van 'More'. Sandra beweerde in Idols (geloof ik) dat zij dit nummer zelf had aangepast..... NOT! Hier de versie van Alex:Alex Vargas - 'More' - Usher cover - YouTube Naast nieuwe muziek heeft hij ook veel gouwe ouwe artiesten zoals o.a.: Paul Carrack (Mike and the mechanics, en ACE), Roachfort, The Zombies, Jerry lee Lewis en Hall&Oates Maargoed..... Sinds vorig jaar mag ik me ook Tourmanager noemen van Julian en ben in November met hem op tour geweest. Moest alles voor hem regelen bij de venues. Paradiso/Adam, het Paard/den haag, Merleyn/Nijmegen en Tivoli/Utrecht. In Utrecht trad hij op met Rigby (toffe gasten!) maar ook optredens bij Radio 1, 6 en favoriet 3FM!!! Hier zijn verslag van afgelopen jaar: JV In a Strange Land Part 2: Holland - YouTube Dit jaar komt hij weer naar nederland en mag ik weer los!! Mocht zijn label ook al vertegenwoordigen tijdens een optreden van Toploader. Was bij mij in de buurt. Gaaf dat deze man al zoveel vertrouwen heeft in een trucker! Mooi backstage gezeten met de mannen. Dat zouden meer mensen moeten doen! ;-) Hier wat voorbeelden van de muziek: Noisettes - Free
 2. Ik denk dat aardig wat forumleden er wel eens van gehoord hebben, maar ik ben zelf opgegroeid met de amerikaanse band Alabama. Vanaf jongs af aan kregen wij elke nieuwe plaat van ze thuisgestuurd van mijn familie uit Huntsville, AL. Er is geen nummer van ze die ik niet mee kan blèren.. Als de gemiddelde nederlander ze kent, dan is het hoogstwaarschijnlijk van dit nummer: Roll on (18 wheeler): I'm in a Hurry: Mountain Music: Dixieland Delight: Born Country: If you're gonna play in Texas (live): Maar zo kan ik nog wel even doorgaan. Inmiddels zo'n 28 albums van ze verzameld op mijn harde schijf! ;-)
 3. Het is hem in ieder geval wel.... En heeft nog best een aardig stukje historie. Stukje gevonden op internet: Toen Amerika bij de Tweede Wereld Oorlog betrokken raakte had het leger een grote behoefte aan transport vliegtuigen. De zeer betrouwbare Douglas DC3 werd voor deze rol ingezet. De militaire versie van de DC3 werd C47 genoemd waarvan in juni 2009 een cockpit op Museumpark Bevrijdende Vleugels in Best werd afgeleverd. Het museum heeft de cockpit de naam “Ship 266” gegeven, een afgeleide van het staart-nummer 3-48266. Dit tot er betere informatie over de eventuele echte naam, die de kist heeft gehad, ter beschikking is. Vanaf 29 juli 1944 heeft deze Dakota vele transporten afgeleverd. Vanaf 26 september 1944 begint voor ons als museum het meest interessante deel van de geschiedenis van Ship ‘266. Doordat er niet genoeg navigatiemiddelen waren om parachutisten op de juiste plek te droppen werd er een speciale eenheid opgericht van speciaal opgeleide para’s, de Pathfinders. Deze para’s, werden als eerste gedropt, zo’n 30 minuten voor de hoofdmacht. Zij moesten op de dropzone navigatie middelen in de vorm van o.a. bakens plaatsen om de vliegtuigen naar de dropzone te leiden. Ship ‘266 was één van de C47’s die voor deze operaties werd ingezet en het is ook één van de drie in de wereld nog bekende pathfinder kisten. Als “bewijs van deelname” liep ze een schotwond op, een kogel ging door de radioruimte en het gat is ook vandaag nog te zien. Als de oorlog op zijn einde loopt vliegt, op 6 april 1945, Howard Marquis de piloot en Claude Bobilia de navigator de Ship ‘266 naar Cannes in Frankrijk voor een rust periode. Op 22 december 1970 krijgt Ship ‘266 eindelijk een ‘burger’ registratie als N10005. De kist gaat in 1972 naar het Hillsborough County Health Department in Tampa, Florida. Om de muggen populatie een beetje in de hand te houden gaat Ship ‘266 dienst doen als ‘moerassproeier’ in het Lee County Mosquito District in Fort Meyers, Florida. In februari 2001 wordt Ship ‘266 vanwege te zware corrosie definitief van de lijst afgevoerd en gestald op LeHigh Acres West Airport in Florida. Daar wordt ze gevonden door Hans Wiesman. De afgezaagde cockpit en de vleugels komen in 2009 naar Museumpark Bevrijdende Vleugels in Nederland, waar de restauratie direct een aanvang neemt. Na vele uren arbeid van verschillende vrijwilligers en vrijwillige specialisten van buiten het museum zijn we nu zover, dat we de cockpit aan het publiek willen tonen. Dat gaan we doen we op 10 april, om 1400 uur in hal L3 op het museum terrein. Het openstellen van de cockpit zal naar alle waarschijnlijkheid gebeuren door de dochter van de hierboven genoemde Claude Bobilia, de navigator die in 1945 het vliegtuig naar de juiste dropzone bij Wesel in Duitsland heeft geloodst. ------- Ze zeggen dat het de 3-46266 is maar de laatste foto is ook van een DC-3 met Wingnumber 43-48266. Denk stiekem toch dat dit hem dat geweest moest zijn... 43.... Bouwjaar?
 4. Kleuren van the rearwing komen niet helemaal overeen maar zoiets moet het geweest zijn...
 5. Mooi klusje afgelopen donderdag in Voorschoten. Vleugels van een DC-3 opgehaald. Tenminste, heb mij laten vertellen dat ze van een DC-3 zijn.. Heb al gegoogled of ik een foto kon vinden op internet toen hij nog heel was, maar tot nu toe nog niet gevonden. Foto's van het hele album vind je hier:Vleugels Voorschoten 27 juni 2013 | MijnAlbum - Fotoalbum Gratis Online!
 6. Remi Menger

  Tom Tom Truck 7000 of 7100?

  Tomtom GO 940 LIVE! incl. NC: Truck 9.700 kaart: Europe_Truck_910-4958 Werkt heel best! Met een beetje kennis computers kom je een eind.. Weet jij of dit nu de laatste versie is Corne?
 7. Ik had de eer om hieraan te mogen meewerken dit jaar! http://www.youtube.com/watch?v=4_-tYIc_3MI
 8. Ik zwaai naar alles wat los en vast zit Lientje dus zou best eens kunnen kloppen! hahaha Wij rijden met 4 auto's eigenlijk constant voor de Pipelife. 2 FH trekkers zonder kraan, een FM met kraan en die van mij. Af en toe hebben we ook voor onszelf wel eens een snoepreisje. Bootjes, masten, en moet volgende week in Den haag vleugels van een DC-3 ophalen! Daar hou ik van! Leuke kraanklusjes hou ik ook van!
 9. Remi Menger

  forumgebruikers gespot

  Hier het bewijs!! Was ff gezellig Trieftol!!!
 10. Remi Menger

  Volvo topic

  Moest langs het kanaal bij Apeldoorn/Lieren rechts af het pad op wat net ging. Dan maar ff laten zien dat je daar aan het hannisen bent...
 11. Remi Menger

  Volvo topic

  ff wat buisjes lossen in het bos..
 12. Remi Menger

  forumgebruikers gespot

  Vanochtend Trieftol op de drechterlandseweg bij hoogkarspel! Ik herken jullie nu eindelijk, sinds ik weet dat jullie twee volvo's hebben! hihi
 13. Klopt. Daar heb ik een ongeluk mee gehad.. Lang verhaal.. Tegenwoordig heb ik hem aardig doen herleven.. Van een afstand lijkt het dezelfde! ;-) (In loving memory) (BN-PR-90 R.I.P)
 14. Dit is mijn trots tegenwoordig!
 15. Remi Menger

  Een week van een koetelaar

  Oooh.. Ik dacht dat jullie er maar 1 hadden joh.. Weer wat geleerd! hahahaha Kees is goed bezig! (Volvo minded hiero...) Echt top die verhalen van je! Daar geniet ik van! En inderdaad... In Enkhuizen kan het af.......en.....toe..... wat lang duren... *kuch*prutsers.......*kuch* ;-)
 16. Remi Menger

  Een week van een koetelaar

  Ha Collega! Leuk om te zien dat je hier zo actief bent! Laatste keer dat ik hier weer eens hoi heb gezegd is alweer...... (te lang geleden) Het chauffersforum staat inmiddels weer bij mijn standaard tabbladen dus ben weer vaker aanwezig!. Is die MAN trekker nu je vaste auto? Aangezien Mike op de Volvo zit tegenwoordig?
 17. Harry Jekkers over familiegenen: Kijk, Als je vader 'ui' heet en je moeder 'knoflook', dan ken je niet helpen dat je stinkt!
 18. Op 20 Mei 2012 zal voor de 19e keer het pittoreske centrum van Medemblik in het teken staan van Trucks, Trucks en nog meer Trucks! Net zo gezellig als de voorgaande jaren alleen nu met een compleet nieuwe organisatie. Truckfreakz.nl heeft dit jaar de touwtjes overgenomen van het oude bestuur en gaan er voor zorgen dat dit festival de komende jaren gewoon door blijft knallen! Aantal punten worden dit jaar extra onder de loep genomen: -Minder auto's In het verleden bleek toch dat het aantal auto's terug gebracht moest worden omdat sommige auto's zelfs met de lichtbak in de bomen stond. Dit jaar komen er minder auto's als de voorgaande jaren en willen er voor zorgen dat elke chauffeur tevreden is over zijn plek. -prijzen Ook willen we het compleet anders gaan doen met de prijzen. Blijft elk jaar toch weer moeilijk om de geruchtenstromen over voortrekkerij en vriendjespolitiek aan banden te leggen. Daarom gaan we het dit jaar anders doen. Hoe dan? Dat zien jullie dan wel! -aanmelden Als je je bij ons aanmeld kun je zelf aangeven wanneer je denkt ongeveer in Medemblik aan te komen. Hierdoor hebben wij een beter overzicht wat betreft het opstellen van de auto's en voor jullie betekent dat, minder wachttijd. Het is dan ook nogsteeds mogelijk om al op de zaterdagavond te verschijnen. Truckfestival-westfriesland zit nu ook op Facebook, Twitter en hyves! Kijk op de site voor meer info en de links naar social media: Truckfestival-Westfriesland.nl
 19. hahaha das juist het punt... 'T is geen 3fm muziek!
 20. 256x bekeken! Ben ik dan echt de enige die houdt van die muziek? Wat vinden jullie dan van de site zelf?
 21. Maak er graag tijd voor! Mijn vrouw zit zich ook wel eens hoofdschuddend af te vragen hoe ik het vol hou. Toewijding........
 22. Werk=rust! hebben het gelukkig niet heel druk de laatste tijd. en met de winter in aantocht zal het wel niet veel meer worden... (Kunststof leidingsystemen)
 23. Goedenavond allemaal! Sommige van jullie kennen mij misschien nog wel.... andere niet! hehehehehe Voorheen kwam ik hier nog wel eens aanwaaien, maar de laatste tijd heeft mijn hobby er nog wel eens voor gezorgd dat mijn tijd iets anders werd ingedeeld als gepland... Heb namelijk onlangs Truckfestival-Medemblik overgenomen met een vriend van mij, in samenwerking met mijn (hobby1) site Truckfreakz.nl... Heb er ontiegelijk veel zin in om het stokje over te nemen en van het geheel een nog beter en mooier festival te maken! Hier later meer info over..... Ben er nog niet.. Nu ik hobby1 en 2 even kort heb samen gevat, kom ik op hobby 3.... Ik ben een verstokt 3FM luisteraar en voornamelijk Gerard Ekdom is mijn ultieme favoriet. Nou kwam hij laatst met een album op de proppen die hij al 3 jaar in huis had. Wel te verstaan ´The Planeteer van Julian Velard´. Een nummer ervan is hij later gaan spelen in de Freaknacht (Vrijdagnacht-Zaterdagochtend) genaamd 'Joni', en heeft hem 3 maanden lang gepromoot door hem constant te draaien! http://www.youtube.com/watch?v=fNpLZg1-2ys Zoals hij al aangaf wil het niet echt lukken met de promotie van het nummer/artiest. Ik heb inmiddels al zijn cd's thuis staan en vind het de beste ariest die ik in tijden ben tegengekomen. Ook hoor ik iedereen erover, maar 3fm vind het een radio2 nummer en radio 2 viceversa... Kortom daar schieten we geen reet mee op en lijkt het op een complete mislukking. Nadat ik op hyves een soort fan pagina van hem gemaakt had, en het hem had verteld op twitter, kreeg ik al heel snel antwoord van hem hoe tof hij het vond enz. enz. Week later had ik zijn platenmaatschappij aan de lijn die het helemaal met mij eens was! Hoe tof wil je het hebben! Momenteel heb ik nauw contact met beide, en heb in samenwerking met Go!Entertainment (platenmaatschappij) een Promosite ontworpen om via een singledownload, ervoor te zorgen dat Joni in de hitlijsten komt, en dat hij niet meer genegeerd kan worden door de nederlandse (Bert van de Veer) media! Deze is te vinden op: http://www.joni.single-promo.nl zoek vooral eens op Youtube naar zijn naam en kijk zelf wat voor entertainer hij werkelijk is. Help wel even: Kortom een kleine greep uit zijn repertoire Ik wil jullie vragen om deze links en de site eens te bekijken en dan achteraf een eerlijk oordeel willen geven of ik het wel bij het rechte eind heb... Als jullie het zelf ook echt goed vinden staat jullie natuurlijk niks in de weg om zijn single daadwerkelijk te downloaden. dat dan weer wel... Is wel gekoppeld aan een leuke aktie. Je krijgt er namelijk een cd bij! Wil graag weten wat jullie ervan vinden! Groetjes van Reem!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden