Spring naar bijdragen

erikvh

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

erikvh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. erikvh

    Waarom geen airbags?

    nou dan zal het wel aan mij liggen toch al redelijk wat vrachtwagens gezeten over de jaren van verschillende bouwjaren en merken en nooit srs of airbag op zien staan.
  2. erikvh

    Waarom geen airbags?

    Wat ik me zo maar eens af vroeg waarom zit er bij mijn weten in geen enkele truck een airbag? In de personenautos is dit toch al jaren de standaard, zelfs in de allerkleinste minimaal 2 tegenwoordig.
  3. erikvh

    De club van 78

    Ik hou persoonlijk wel van lekker vlot door rijden, altijd ook met de personenwagen, maar met de vrachtwagen is het de laatste tijd vaak racen om net binnen de 15 uur stil te staan. Wij worden niet op gejaagd door de planning maar de vlotte mannen waar onder ik zelf hebben wel veel meer privileges dan de mannen die alles maar op het gemakje doen. 78 is belachelijk en die van Schenk kunnen echt wel harder dan 80.
  4. erikvh

    FOTO van je luxe-wagen

    Wou een wat hogere auto vanwege makkelijk in stappen,super betrouwbaar, rijdt rechtdoor heel goed, maar pak er niet al te sportief een rotonde mee want je staat achterste voren. Een Honda S2000 zal vast zekere rammen maar alle andere doorsnee japanse wagens zijn perfect om van A naar B te gaan maar zonde passie gevoel en "driving fun". Mijn eerste en laatste jappaner.
  5. erikvh

    Mijn eerste auto(s)

    Wie mag EJD zijn? Ik heb er in de Scheerders tijd gewerkt en dan nog een klein jaartje onder Bosman dictatuur en toen was ik er wel klaar mee. Vind het erg jammer dat ik in die tijd niet meer fotos heb genomen, ja digitale maar die staan nog steeds ergens op een gecrashte harde schijf.
  6. erikvh

    Mijn eerste auto(s)

    De rechtse Daf BF-GV-27 Daf 85 330 ATI. gekregen met 970.000 toen nog 3.5 jaar mee gereden
  7. erikvh

    Mag dat niet dan...

    ik was toen met deze auto op stap, dat folie wappert behoorlijk
  8. erikvh

    Mag dat niet dan...

    Ik vind ook dat de velsertunnel krap is afgesteld het is ook een lage tunnel. Vroeger reed ik met bouwmateriaal, waarvan bij stilstaand het zeker niet boven de 4m was maar rijdend misschien een zeil/folie aan het flapperen, en daar gingen alle bellen af, kwamen ze meten was ik 3.98. Ik snap het niet zei de rijkwaterschap meneer, ik ook niet zei ik haha
  9. erikvh

    autotransporters

    Wat ik me zomaar eens af vroeg, als ze die autos laden en de meeste transporteurs doen een spanband over het wiel, hoe weet je dan dat de ene auto niet tegen de ander aanveert/aanwipt, of als ze op de onderste rij staan dat ze niet tegen het bovendek aanveren. Ik doe zo af en toe eens een auto vervoeren op een autoambulance en ik trek die wagens in de veren via de trekhaak sleepoog.
  10. Ik werk als nederland die IN NL woont al 5 jaar bij een belgse firma op een belgse vrachtwagen, nooit niet gehoord dat het niet mag. Er stond wel een poos geleden in de krant een NL persoon die in NL woont die een boete kreeg voor het rijden in een BE busje omdat zijn baas een vestiging had net over de grens.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden