Spring naar bijdragen

Pudding trucker

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    155
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Pudding trucker geplaatst

  1. In tegenstelling tot de meeste mensen hier op dit forum denk ik van me zelf dat ik niet alles weet. Alles wat ik dus niet weet vraag ik al is de vraag in andermans ogen nog zo dom. Het is beter niet te weten en te vragen.Dan alles denken te weten en dom uit je nek te lullen. Wat is er dan dommer. Maar das mijn mening!!!
  2. Dit is niet DE Oldenburger toch?? Die zit toch in peize??
  3. Ja zover als ik gehoord heb heeft rutges 35 nieuwe auto's bestelt en worden chauffeur bij uitzendbureaus in gehuurd op e0 basis. Eerst failliet gaat en daarna uitbreiden snap jij het nog snap ik het ook??????
  4. Iemand een idee hoe het nou zit met kazemier want ik kom ze nog steeds bij bosjes tegen onderweg?
  5. Hakop Maastricht Vrachtwagenchauffeur Internationaal [h=2]Kenmerken[/h][TABLE=class: first-column] Dienstverband : Tijdelijk contract Type : Geschikt als bijbaan Uren per week : 33 - 40 uur [/TABLE] [TABLE=class: multi-value-attributes] [/TABLE] [h=2]Beschrijving[/h]Internationale vrachtwagenchauffeur gezocht Vervoer van verschillende goederen Met rijbewijs CE Vaste rit naar Scandinavië Word goed betaald Als u interesse heeft kunt u ons bereiken op nummer TL:0641737609 Marktplaats.nl - Vrachtwagenchauffeur Internationaal - Vacatures | Chauffeurs
  6. Voor de iphone is er ook stau mobil werkt wel aardig bedankt
  7. Ik vroeg mij af of er een app bestaat voor de file meldingen in duitsland. het probleem in duitsland is vaak dat je op de radio alleen de files hoort in het gebied waar de radio zender waar je naar luistert te horen is. En als dus een eind moet rijden en van gebied naar gebied rijd je nog wel eens voor verassingen kan komen te staan. Ook als je de grens overrijd en er staat daar file word dat vaak niet door de nederlandse zenders gemeld waar je dan nog naar luistert. Wie kan mij dus helpen aan een app voor mijn iphone. B.V.D
  8. Ik dacht al die trailer komt me erg bekend voor. Maar je kan dit volgens mij toch makelijk oplossen. Je neemt bijvoorbeeld de eerste 20 vaten en daar doe je een spanband in de rondte omheen dan krijg je het zelfde effect als dat je een pallet insealed.En daar doe je weer een spanband overheen om het tegen het schuiven te voor komen.En dit kun je met een eventuele bovenste laag ook doen of zie ik nou zo bleek dat ik zo denk. Ik denk gewoon dat de chauffeur snel klaar wilde wezen met laden.En het daarom zo heeft geladen.
  9. Ok en hoe kan ik dan zien op hoeveel euro hij dan nu staat voor ik hem op nul zet
  10. Vroeg mij af of er een manier is om het bedrag wat de mautkast aangeeft weer op nul te zetten iedere week. Mijn baas wil iedere week weten hoeveel ik verbruik. En hoe kan ik dat later in nederland weer terug kijken op hoeveel euro die staat want als ik in nederland ben kan ik het bedrag niet meer zien. Heb al zitten zoeken in dat apparaat maar kan het niet vinden.
  11. Lijkt me niet in het bericht staat Jan Vermeulen uit bodegraven
  12. Dan heb ik met di laatste misschien geluk gehad het was om 1900uur
  13. Pudding trucker

    Handex

    He opa bert jij hebt toevallig niet in het verleden bij tunderman gereden he. Daar reed ook altijd een man die die naam had.
  14. Heb ff een vraag.Nu heb ik vanmiddag getekend bij mijn nieuwe baas en ook meteen de auto mee naar huis gekregen maar nu komt het mijn broertje reed met mijn personen auto achter mij aan naar huis en zit niet vaak op de weg. Nu reed ik bij rotterdam op de brienenoord richting den haag en je voelt hem al aan komen ik reed dus met de vrachtwagen op de doelgroepenstrook en mijn broertje niets wetende bleef lekker dom achter mij aan kachelen en ik kon hem niet bellen want zijn tel stond uit. Nu de vraag die camera's staan die aan en hoe hoog zijn die boetes. En als ik ze krijg krijg ik er dan 1 of 2 want op de brienenoord bleef die achter me rijden maar in de bocht richting den haag ook op dat paralel stuk. B.v.d
  15. Hoe je er maar aan heb wel eens gehoord dat ze je vrachtwagen in beslag kunnen nemen in Hongarije.Maar wat daar van waar is weet niet!!!
  16. Vreemd omdat die normaal blauw zijn http://www.spath-transport.de/bitmap/lkw_gr.jpg
  17. Wat je op de meeste foto's niet ziet is dat er voor de witte vrachtwagen van ab texel die geschaard staat nog twee vrachtwagens staan.Waaronder nog een gele auto van AB Texel.Ik denk dat het de voorste twee zijn die aangehouden zijn. http://news.images.itv.com/image/file/184812/image_update_6520057038c1ef18_1364917474_9j-4aaqsk.jpeg
  18. Nou ken ik natuurlijk zeggen dat is een maat van mij die gek doet.Maar zo ben ik dan weer niet. Dit ben ik ja.Dit is opgenomen toen ik net belgie in reed bij hazeldonk.Alleen hoort dat filmpje hier niet thuis want het is met mijn telefoon gefilmd en niet met mijn dashcam:D En ik wou dat ik lachte om mijn contract dan had ik er nu nog 1 gehad.
  19. Ben nog steeds op zoek naar een baan als internationaal chauffeur. Vroeg mij af of er mensen zijn de toevallig weten waar ze momenteel mensen zoeken. Nog ff een opsomming van mijn verleden. Heb 12 jaar ervaring en heb zo’n beetje alle landen van de EU wel gezien en een paar erbuiten. Heb met regelmaat in Zweden,Finland,Polen en Tsjechië gezeten maar heb de meeste ervaring met Engeland en Ierland. Heb bloemen,planten,groente,fruit,stukgoed,luchtvracht en zelfs hoogwaardige goederen gereden. Heb met koel,kasten,tautliner en huiftrailers gereden. Ook heb ik met 2 en 3 assige trekkers gereden als wel met stuuras trailers. Heb de certificaten: ADR Basis tot mei 2018 Heftruck tot November 2015 Ben er ook niet vies van om een eind te moeten reizen om ergens te werken als het toch betekend dat ik de hele week van huis ben. En als een baan mij bevalt kan ik altijd nog in de buurt komen wonen,woon nog bij mijn ouders.Ben ook niet vies van weekenden werken. Liefst een bedrijf in de bollenstreek want daar kom ik vandaan maar mag ook erbuiten met een max van 150km.
  20. Blijf je netjes achter je voorligger rijden en wachten tot die naar rechts gaat omdat je niet op de linker strook mag rijden heb je altijd van die ongeduldige mensen die rechts inhalen.Die vrouwtje wist niet waar ze het had want ze zat met haar neus in het voorraam.Ik zou zeggen rij dan niet links.
  21. Jaaa hoor daar is die weer de verdwaalde reiziger.Kon nog net op tijd remmen voor deze dame bij klein polderplein rotterdam.
  22. BBC News - M25 fatal crash: Two lorry drivers arrested Aaah heb al wat gevonden.Een 58 jarige duitser zit nog vast en een 43 jarige pool is vrijgelaten.Maar weet alleen nog niet wat ze nou onder gevaarlijk rijgedrag bedoelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden