Spring naar bijdragen

Josit

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Locatie
    BELGIE
  • Beroep
    Env. Co. Op.

Josit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. uiteraard een C + vakbekwaamheid als basisrijbewijs. MTM sleep is 4075 kg. Dus B+E verplicht. Verschil in prijs B+E vs C+E via de rijschool is iets meer dan 250 euro (inclusief examenkosten) Toegevoegde waarde C+E is er momenteel niet. Maar wat je niet hebt kan in de toekomst ook nooit benutten. blijft de vraag: wat is makkelijker C+E of B+E? want met een herexamen loopt het prijsverschil natuurlijk op.
  2. Hallo, Voor privé gebruik heb ik een aanhanger rijbewijs B+E nodig. (rij er reeds mee, maar blijkbaar mag het wettelijk niet...) Nu vraag ik me af of ik dan niet gelijk beter mijn C+E kan behalen ? (dan krijg ik die B+E erbij) Op gebied van kostprijs scheelt het niet zo veel tussen B+E en C+E want moet voor beide via de rijschool. (de aanhanger is niet breed genoeg van koetswerk dus aanvaarden ze niet met een voorlopig rijbewijs op het examen) Is de C+E combinatie beduidend moeilijker? En welk type lesvoertuig kan ik dan best nemen in geval ik voor C+E kies.
  3. Hallo, Wie heeft er ervaring met software om de tachokaart uit te lezen? (evt. ook de tacho) Als uitleestoestel (hardware) kan ik een optac gebruiken. welke software bestaat er? kostprijs? functies? backups etc... eventueel freeware beschikbaar? Groeten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden