Spring naar bijdragen

Martijn73

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    107
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Martijn73 geplaatst

  1. Dus als jij 5 dagen weg bent vang je 175,- per nacht?? 700 meer vind ik nogal wat. Normaal gesproken vang je E45.96,- p/d onkosten vergoeding.
  2. Ik weet niet wat je nu doen, maar als je in de ww zit is 2100 per 4 weken niet zo slecht hoor. En je hebt werk. (het ligt er i.d.d aan om hoeveel uur het gaat pw)
  3. Nah 2 pleuri per uur zal wel meevallen hoor. Voor een gewone normale 4 weken is dit netto wel te doen hoor. Ik weet niet hoeveel jaar ervaring je heb? Maar als je een hele week weg bent kom je in D5 ook rond 2300-2500 netto uit hoor. (wel met ruim 10+ jaar ervaring)
  4. Martijn73

    de ritten van Johan

    Hij heeft een tijdje terug nog geschreven of iemand nog zin had in verhalen van een eigen rijder die zijn hoofd nauwelijks nog boven water kan houden.... zou het dan toch over en uit zijn?
  5. de aller eerste automaat van daf ging ook helemaal nergens over. De 2e generatie deed het iets beter. Nu was ik laatst 3 weken weg met een daf 105 en BS kenteken en 410 knollen (waarvan er denk 350 wakker waren) jemig wat een hok zeg.. met koude motor bleef ie schakelen, was ie warm en stond er ong. 15 ton troep in dan trok ie hem gelijk in de 2000+ toeren. Ook was de snelheid afgesteld op 85 . Dus met een beetje tegenwind schakelde hij alweer terug omdat dan de toeren net ff te laag was. Ze hebben ook een paar nieuwe Daf's 105 460 (met de gewone normale voorkant) met eti? motor, die dingen schakelen véél beter, rijd lekkerder en trekt tenminste. Maar toch als ik de keus zou moeten maken, doe mij dan maar een hand bak...
  6. Doe mij even de linkjes met bedrijven die volk zoeken dan!!! zit al een jaar thuis, zoek me de pleuris naar werk. (internationaal wel dan he)
  7. GH Helemaal mee eens... Ik kreeg afgelopen week een auto mee met standairco op het dak. Het bleek dat de chauffeur deze zelf heeft moet betalen en hij was op vakantie. Ik mocht met die auto rijden maar hij had wel de zekeringen eruit gehaald zodat de gene die met zijn auto rijd de standairco niet mocht gebruiken. Ik had begrepen dat een standairco verplicht werd op vrachtwagens die in warme landen moeten overnachten.
  8. Sjongejongejonge zeg, wat een prutser! je zou bijna die gast uit ze hut trekke en dat ding zelf RECHT voor t doch zetten (in 30sec)
  9. Vind het wel héél erg ver gezocht dat ze daarop bekeuren hoor. Zelfs met een handbak rij ik wel eens met ut pootje tegen t raam. Ook slaat t nergens op dat je niet met klompen o.i.d mag rijden, zo kan je alles wel op artikel 5 gooien. Er staat namelijk niet specifiek in de wet dat het verboden is om met klompen of sloffen te rijden. Je mag zelfs met blote poten rijden zolang je maar niet bla bla bla.... ja zo kan ik ook wel een wet maken.
  10. Rij jij ook zo als je het geleerd hebt dan???????? je handen 10 voor 2/14, recht op de stoel en alles netjes???? pleur toch op man, niemand rijd zo. Ik rij trouwens altijd op me sokken, dr komt geen schoen in de auto en ja ik zit wel eens met een pootje naast t raam ja. En ik ben nou niet bepaald het type dat 5 meter achter zijn voorganger zit.
  11. Trouwens wel knap dat je een boete krijgt als je een poot op t dashboard hebt. Waar in de wet staat dat t niet mag?
  12. Martijn73

    Gyydo's belevenissen

    Ik ga mijn best doen. Zullen wel aardig veel nacht foto's worden aangezien ik s'nachts rij met groente. Maar ik probeer er wat moois van te maken.
  13. Martijn73

    Gyydo's belevenissen

    Ik ga morgen weg voor waarschijnlijk 2 weken, zal ook eens proberen om een verhaaltje te schrijven met wat foto's. (al ben ik er totaal niet goed in )
  14. Martijn73

    OP de trein

    Goed, ik zal dit topic eens een schopje geven. Ik heb laatst bij een bedrijf gereden die ook italie doet. Helemaal top natuurlijk maar nu sprak ik een chauffeur van die firma die in de vakanties altijd "de lul" is om naar italië te gaan. Dus ik zeg.....nou trap die bak maar vol, dan gaan ik wel..... wat blék nâh, die gasten gaan met de trein vanuit freiburg en dat was het niet helemaal volgens deze chauf. Ik heb er geen idee van, sterker nog. ik wist niet eens dat er een trein ging. Na het verhaal hier gelezen te hebben en het verhaal van de chauffeur die vorig jaar nog met die trein mee geweest is aangehoord te hebben, kom ik op een punt uit dat die trein dus nog steeds een T*****zooi is. Er is niks, je moet je eigen slaapzooi en eten en drinken meenemen. Nu wil ik dit best een doen voor de ervaring maar ik ben zelf nogal een zeikerd als het niet schoon is. Is die trein nog steeds niks of is het de laatste tijd wel betererderder geworden?
  15. Zijn die trailers nou langer dan de Europeaanse? (vind de assen ook wel erg ver naar achter staan)
  16. Martijn73

    Reiziger in Canada

    Hahaha. wij zijn het gewend om door te gaan, dat is onze mentaliteit. Ook is het zo dat als je een afspraak maakt voor maandag in "usa of canada" dan kan je de woensdag daarna wel vrij nemen want dan komen ze pas. Hier in de eu is maandag ook echt MAANDAG en niet dins/woensdag. Het gaat allemaal wat anders daar, get use to it. Voor ons zal het ook erg wennen zijn denk ik zomaar maar na een tijdje begin je zelf ook zo te denken en te leven. Wij (Europeanen) willen alles te snel, als je iets in je hoofd hebt moet dat ook meteen de zelfde dag nog gebeuren. Ik kan me wel voorstellen hoe Jadran zich voelt, hij wil werken en wil door gaan, aan stil zitten heb je niks en al zeker niet als het van je eigen geld moet/gaat. Maarja als ik kijk wat je daar op jaar basis binnen haalt en kijkt wat je hier op jaar basis binnen haalt, dan zit je in canada beter en je hoeft je niet te haasten cq druk te maken (doen hun ook niet).
  17. Martijn73

    standairco

    Toch nog even een vraag over die stand airco, ik kreeg laatst een auto mee waar de gewone airco het niet van deet dus zette ik dat ding op t dak aan. Nog steeds snik heet in de auto. Dus zo'n beste airco is het dus niet. Hij krijgt de temp echt niet naar beneden. Ik kreeg te horen dat ik de ruimte eerst met de "auto" airco koel moet maken en dan houd de stand airco wel t wel bij... (als je in de schaduw staat met de gordijnen dicht)...
  18. Martijn73

    Reiziger in Canada

    Rustig aan mensen... Ik weet nog niet veel van canada maar ben me behoorlijk aan t inlezen over hoe en wat daar, het gaat niet allemaal zoals wij gewend zijn in NL. Haast haast haast... das in canada dus niet zo. en 8 dagen per maand stil staan? tja so be it. Over 6 maanden rij je je de velle van je reet want dan kennen ze je en ben je niet "zo nieuw" meer. Ik had ook gelezen (in een boek over canada) dat ze graag europees volk willen hebben maar de Canadezen weten niet hoe ze met "onze" mentaliteit om moeten gaan. (staat letterlijk zo geschreven). Mijn mening is, kijk het nog zeker 6 maanden aan en oordeel dan, je bent immers niet in Europa.
  19. Martijn73

    weer op pad

    Als je de plaats opzoekt op google maps, en je hebt de plaats gevonden dan op de rechter muis klikken, dan komt er een pop upje waar ook "wat is hier" bij staat. Maar we vinden het zo ook wel hoor. Gewoon ff kijken waar die vrachtwaggels staan.
  20. Martijn73

    GESTOLEN: TIP trailer 44 1812

    Ik begrijp hieruit dat jij een pest hekel hebt aan de betreffende firma?
  21. TOP!!! thanx voor de linkjes, er zitten een paar mooie bedrijven bij waar ik zo wel heen wil... Sommige sites zijn erg moeilijk te doorgronden dus die laat ik even in het midden (pluis ik later nog uit). Als je nog meer linkjes hebt dan graag natuurlijk. (mag ook privé)
  22. Beetje jammer van de ruimte tussen achterkant cabine en trailer.. De lengte van het hele spul maakt zeker niks uit daar?
  23. Dat team rijden is wat ze hier (dubbel bemand) noemen ofzo? en dan ruim 8000km per week is i.d.d wel veel. Dan rijd die auto zowat 24uur per dag. Maar wel het weekend thuis...... dat dan weer wel.. Wat zijn een beetje goede bedrijven dan in canada?? Misschien kan ik daar eens op proef 3 maanden rijden bij iemand, en beoordelen of canada wel wat voor ons is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden