Spring naar bijdragen

buster

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  98
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over buster

 • Verjaardag 09-02-1976

Recente profielbezoeken

2969 profielweergaven

buster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

 1. buster

  De Sluis - Keldonk N279

  Ik ben hier donderdagavond inderdaad geëindigd. Inderdaad best tentje, goed gegeten lekker gedoucht en rustig geslepen
 2. buster

  De Sluis - Keldonk N279

  Is dit restaurant nog open voor chauffeurs en ook nu in de vakantietijd? Ik moet morgen namelijk vroeg lossen in Veghel en wil vanavond bij dit restaurant een hapje eten en overstaan voor de nacht. Alvast bedankt voor reactie.
 3. Alleen tussen 18h00 en 19h00 sluiten ze de bus al
 4. buster

  Autohof Flöthe

  Gisteren geweest toen ik onderweg was naar ilsenburg. Ongezellige tent bij balie moet je belletje drukken en komt er iemand uit de keuken en kan je bestellen wat je wilt eten en gelijk betalen. Eten pleuren ze ongeïnteresseerd neer op de balie en kan je het op eten en 20 minuten later zit je weer in je wagen. Eten was redelijke kwaliteit, douchen daar niet gedaan en toiletten waren smerig. Voor mij in ieder geval niet voor herhaling vatbaar.
 5. buster

  Verspui.....

  Dokus en andere collega's veel sterkte de komende tijd. Verspui mooi bedrijf waar helaas de stekker uitgetrokken wordt.
 6. buster

  rit naar Opole Polen

  Oké we gaan het beleven morgen en vrijdag. Staat nu bij autohof Geseke aan de 44 vanaf hier is het nog een goede 11 rij-uren naar Opole. Bedankt voor alle tips 😊
 7. buster

  rit naar Opole Polen

  Oké bedankt voor de tips, ik begrijp er dus uit dat ik dus geen vignetje voor achter het raam hoeft te kopen?
 8. buster

  rit naar Opole Polen

  Hallo morgen 11 februari moet ik laden in Zwijndrecht voor Opole Polen. Ben nog nooit Polen geweest wie kan of wil mij vertellen hoe en of wat in zijn werk gaat en evt adviezen geven? Ik vermoed de grens over bij Görlitz en snelweg de E40 op richting wroclaw en Gliwice. Is dat vanaf de grens snelweg en moet ik een tolkastje kopen en/of een vingetje voor op het raam? Alvast bedankt voor alle hulp.
 9. Ik heb ze in ieder geval nooit met een tankje gezien van Den Hartogh of H&S Foodtrans ;-)
 10. Tja die Geert kon/kan goed lullen en gouden bergen beloven. Maar ik ben daar alweer 12 jaar geleden weg gegaan in het 3F tijdperk wat toen kort duurde was het elk weekend vechten om thuis te komen. Maar wat denk je van de banken,vrachtwagendealers, trailerbouwers, etc om toch elke keer met Geert Vos in zee te gaan??
 11. Weer een bedrijf waar Geert Vos aan verbonden is geklapt, en Geertje zal er niet armer van worden. Vroeger voor Foodtrans gereden bij een baassie die toentertijd 5 wagens met de bekende kleuren en bekende velgen voor Eurovos-Foodtrans reed. Toen Eurovos-Foodtrans omviel is Geert Vos 3F food facilities formula begonnen. Tankcontainers met levensmiddelen ging mijn baassie ook voor rijden maar ging met een half jaar alweer failliet. Nu dus alweer zoveelste bedrijf wat van hem klapt.
 12. wij hebben een scanner in de vrachtwagen en die is aangesloten op de boordcomputer en zo kunnen we cmr's en andere vrachtpapieren direct doorsturen naar kantoor.
 13. buster

  15 nieuwe MAN's voor ETS

  Probeer eens Ron ipv Rob?
 14. buster

  15 nieuwe MAN's voor ETS

  volgens mij in Ron van Lingen ook directeur geweest van KPB transport zwijndrecht voor dat ze failiet gingen en toendertijd door Pax transport werden overgenomen.
 15. Hey Jan en Yvette misschien kunnen die wagens dadelijk wel parkeren op het Lensveld terrrein als Lensveld straks is verhuisd? Even een stukje lopen en dan zijn die chauffeurs ook bij jullie in het restaurant. Ik zie voorlopig toch nog niet gebeuren dat er woningen gebouwd worden op het voormalige Lensveld terrein.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden