Spring naar bijdragen

buster

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  98
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door buster geplaatst

 1. buster

  De Sluis - Keldonk N279

  Ik ben hier donderdagavond inderdaad geëindigd. Inderdaad best tentje, goed gegeten lekker gedoucht en rustig geslepen
 2. buster

  De Sluis - Keldonk N279

  Is dit restaurant nog open voor chauffeurs en ook nu in de vakantietijd? Ik moet morgen namelijk vroeg lossen in Veghel en wil vanavond bij dit restaurant een hapje eten en overstaan voor de nacht. Alvast bedankt voor reactie.
 3. Alleen tussen 18h00 en 19h00 sluiten ze de bus al
 4. buster

  Autohof Flöthe

  Gisteren geweest toen ik onderweg was naar ilsenburg. Ongezellige tent bij balie moet je belletje drukken en komt er iemand uit de keuken en kan je bestellen wat je wilt eten en gelijk betalen. Eten pleuren ze ongeïnteresseerd neer op de balie en kan je het op eten en 20 minuten later zit je weer in je wagen. Eten was redelijke kwaliteit, douchen daar niet gedaan en toiletten waren smerig. Voor mij in ieder geval niet voor herhaling vatbaar.
 5. buster

  Verspui.....

  Dokus en andere collega's veel sterkte de komende tijd. Verspui mooi bedrijf waar helaas de stekker uitgetrokken wordt.
 6. buster

  rit naar Opole Polen

  Oké we gaan het beleven morgen en vrijdag. Staat nu bij autohof Geseke aan de 44 vanaf hier is het nog een goede 11 rij-uren naar Opole. Bedankt voor alle tips 😊
 7. buster

  rit naar Opole Polen

  Oké bedankt voor de tips, ik begrijp er dus uit dat ik dus geen vignetje voor achter het raam hoeft te kopen?
 8. buster

  rit naar Opole Polen

  Hallo morgen 11 februari moet ik laden in Zwijndrecht voor Opole Polen. Ben nog nooit Polen geweest wie kan of wil mij vertellen hoe en of wat in zijn werk gaat en evt adviezen geven? Ik vermoed de grens over bij Görlitz en snelweg de E40 op richting wroclaw en Gliwice. Is dat vanaf de grens snelweg en moet ik een tolkastje kopen en/of een vingetje voor op het raam? Alvast bedankt voor alle hulp.
 9. Ik heb ze in ieder geval nooit met een tankje gezien van Den Hartogh of H&S Foodtrans ;-)
 10. Tja die Geert kon/kan goed lullen en gouden bergen beloven. Maar ik ben daar alweer 12 jaar geleden weg gegaan in het 3F tijdperk wat toen kort duurde was het elk weekend vechten om thuis te komen. Maar wat denk je van de banken,vrachtwagendealers, trailerbouwers, etc om toch elke keer met Geert Vos in zee te gaan??
 11. Weer een bedrijf waar Geert Vos aan verbonden is geklapt, en Geertje zal er niet armer van worden. Vroeger voor Foodtrans gereden bij een baassie die toentertijd 5 wagens met de bekende kleuren en bekende velgen voor Eurovos-Foodtrans reed. Toen Eurovos-Foodtrans omviel is Geert Vos 3F food facilities formula begonnen. Tankcontainers met levensmiddelen ging mijn baassie ook voor rijden maar ging met een half jaar alweer failliet. Nu dus alweer zoveelste bedrijf wat van hem klapt.
 12. wij hebben een scanner in de vrachtwagen en die is aangesloten op de boordcomputer en zo kunnen we cmr's en andere vrachtpapieren direct doorsturen naar kantoor.
 13. buster

  15 nieuwe MAN's voor ETS

  Probeer eens Ron ipv Rob?
 14. buster

  15 nieuwe MAN's voor ETS

  volgens mij in Ron van Lingen ook directeur geweest van KPB transport zwijndrecht voor dat ze failiet gingen en toendertijd door Pax transport werden overgenomen.
 15. Hey Jan en Yvette misschien kunnen die wagens dadelijk wel parkeren op het Lensveld terrrein als Lensveld straks is verhuisd? Even een stukje lopen en dan zijn die chauffeurs ook bij jullie in het restaurant. Ik zie voorlopig toch nog niet gebeuren dat er woningen gebouwd worden op het voormalige Lensveld terrein.
 16. Wat ik vernomen heb was het een auto van Dohmen is de chauffeur weggereden en heeft hij een hartaanval gehad en is hij zo de tankcontainers ingereden. Erg triest allemaal, van mijn kant ook veel sterkte voor familie, vrienden en andere nabestaanden
 17. vandaag hadden ze het er nog over in het programma 'onderweg' dat ze allemaal schermen rond een vrachtauto hadden geplaatst op parkeerplaats Oeijenbraak, ze vroegen zich eigen toen af wat er aan de hand was. Hier dus het treurige antwoord. Ik kan niet begrijpen in deze tijd met gsm en andere communicatiemiddelen dat zo'N chauffeur enkele dagen dood in zijn wagen moet liggen. Je zou toch verwachten dat een werkgever en/of familie en vrienden toch alarm slaan als een chauffeur zich een of twee dagen niet meer van zich heeft laten horen.
 18. Zeker een goeie tent om te komen , met nog redelijke prijzen. dagmenu is zeker goed te doen . En op donderdagavond de bitterballen
 19. Ik rijd ook in een DAF 85 cf en slaap meestal ook van maandag t/m vrijdag in de auto. Ik heb in mijn auto meer binnenruimte en opbergruimte in vergeleken met mijn vorige auto een daf 95 xf. Ecther vind ik het het bed in een 95/105 xf beter dan een cf (in een xf is het bed breder en standaard matras veel dikker en comfortabeler) en ik vond de xf beter geisoleerd dan een cf.
 20. Zijn die (meeste) rijscholen nog wel bezig met het opleiden van nieuwe chauffeurs. Zijn die niet gewoon bezig met leerlingen om hun code 95 in stand te houden? Bij de rijschool waar wij bezig zijn hebben ze al gezegd dat de code 95 voor vele rijscholen een geschenk uit de hemel is anders hadden vele rijscholen hun lesvrachtauto's de deur uit moeten doen ivm te weinig animo.
 21. buster

  Restaurant de Elft

  Zeer goed, gezellig en gemoedelijk restaurant met grote porties , ook alles vers dus bijvoorbeeld geen diepvriesgroenten of blikvoer. Sanitair is wel wat verouderd maar wel schoon en je krijg als service een schone handoek/washand mee als je gaat douchen. Als je er eet hoef je voor douchen niks te betalen. Dit is een tent waar de chauffeur als klant nog koning is.
 22. Aan de Finlandweg 8 haven 4444 (bij Kloosterboer) is de truckstop sinds verleden jaar weer geopend. Het heet nu EFFe los Redelijk tot goed eten en niet te duur, dagmenu doen ze niet aan wat op de kaart staat kan je bestellen. Goede douche's. Voldoende parkeerplaatsen denk wel meer dan 100 ook s'avonds dus nog plek zat te vinden
 23. buster

  Geen transit via Lille (F)

  Waarom zouden de oostenrijkers het dan wel mogen op een E weg rijverbod voor vrachtverkeer instellen?
 24. Erg triest om zo aan je eind te komen. Heb maandag op dinsdag zelfs nog op de betreffende parkeerplaats overnacht, misschien heb ik er wel naast gestaan. In ieder geval mijn condoleances.
 25. Kon hij de conline niet meer halen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden