Spring naar bijdragen

danny04

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

Over danny04

 • Verjaardag 04-04-1991

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

6368 profielweergaven

danny04's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

19

Waardering in de gemeenschap

 1. danny04

  Jean zijn wagens

  Staat die kraan te koop? Wij zijn namelijk ook opzoek naar een wat zwaardere kraan.
 2. danny04

  Huisbezoek

  Ook deze beste man probeerde thuis te werken..
 3. danny04

  Nieuwe auto en dan ?

  Ik rij gewoon met deze, 1,6 miljoen kilometer en nog steeds redelijk storing vrij.
 4. danny04

  Complete newbie: René

  Dit is nog maar 3.5 jaar terug. Hier was ondertussen al het vlees al weggegeten door een infectie. Echt last heb ik er niet meer van, kan alles gewoon doen, maar ik voel het wel de hele dag.
 5. danny04

  Complete newbie: René

  Crisis man! Ziet er lekker uit. Soortgelijk ongevalletje? Ja, liet ook ff wat op mijn scheenbeen vallen.
 6. danny04

  Complete newbie: René

  Ik zou hier iig wel heel serieus mee omgaan. Ik heb iets soortgelijks gehad, dat zag er eerst van buiten helemaal niet ernstig uit. Nadat de dokter het op een end niet vertrouwde, ging de huid er alsnog af. Hieronder het resultaat.. Ben er uiteindelijk 3 jaar mee bezig geweest, alles is weer dicht, maar het litteken is nu heel groot.
 7. danny04

  Een week van een koetelaar

  Ja en zo ziet het tegemoet komende verkeer iig wel dat je wat breder ben dan normaal🙃
 8. Ik ben op zoek naar rode zwaailampen, voor op het dak van de cabine. Zelf ben ik al aan het zoeken geweest, maar dat is niet eenvoudig te vinden. Het enige waar ik op uitkom zijn van die goedkope prul dingen. Dus weet er hier misschien iemand een leverancier, of heeft iemand toevallig een setje te koop? m.v.g. Danny
 9. Normaal word je niet zo heel veel aangehouden (zo lang je buiten de randstad blijf). Maar met de Zwarte Cross is de kans op controle wel erg groot. Chauffeurspas is geen probleem, die heb ik. Met deze informatie kan ik wat! Dat aantonen tijdens controle zal wel lukken (kaartjes staan op mijn naam) en er staat heel groot zwarte cross op de container die we mee nemen. En de controle waar ik op doel zijn meestal juist de vrachtwagens die richting de zwarte cross gaan.
 10. Een vrachtwagen die privé staat is inderdaad geen probleem. Maar het wordt onduidelijk als je een vrachtwagen privé ga gebruiken, die bedrijfsmatig op naam staat. Aan die vrachtwagen kom ik wel. Maar ik vraag mij alleen af hoe dit met de regelgeving zit. 2 jaar terug heb ik dit ook zo gedaan, maar toen mocht je nog 12 uur rijden zonder code 95. Binnen de 50 kilometer maak ik me er ook nog niet zo'n zorgen om, maar in dit geval is de zwarte cross 200 kilometer verderop.
 11. Goedeavond, Ik ben Danny en wij gaan dit jaar mee doen met de zwarte cross. Nu ben ik in het bezit van het rijbewijs CE, zonder code 95. Om alles te kunnen vervoeren willen wij een vrachtwagen lenen (trekker/oplegger combinatie), maar weten jullie of dit wel toegestaan is? Ik wil dus eigenlijk een bedrijfsvoertuig privé gaan gebruiken (meer dan 500 km). Zal ik daar bij controle problemen mee krijgen, i.v.m. het niet hebben van de code 95? En is dit uberhaupt wel toegestaan voor het transportbedrijf, waar ik de vrachtwagen van wil lenen? Ik hoop dat jullie mij hier verder mee kunnen helpen.
 12. Dat de tunnel gebouwd werd, zat er geluidsisolatie tussen de ribbels. Deze isolatie werd afgedekt met brandwerende asbest platen. Tegenwoordig zitten er andere platen in, welke ook geluidsisolerend zijn, waardoor de ruimte tussen de ribbels overbodig zijn geworden. Al met al was het nog een heel werkie om een gipsen plafond van 1700 meter lang en 10 meter breed te slopen.
 13. danny04

  Eindelijk gevonden!!!!

  Hier de Scania Longline 4 Serie van Nierop. (Foto van Facebook).
 14. Die aanhanger is nieuw zeker? Deze heb ik nog nooit achter de Volvo zien hangen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden