Spring naar bijdragen

nnndoh

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  449
 • Geregistreerd

Over nnndoh

 • Verjaardag 06-12-1971

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Biografie
  Eduard van stee is de naam

  Geboren in rotterdam en wou van jongs af aan timmerman worden.
  Ik weet niet waarom, maar ik had 2 ooms die het ook waren.
  Eigenlijk heb ik het werk nooit leuk gevonden, geen uitdagingen zaten erin en heb vaker gedacht om chauffeur te worden.
  Heb wel in mijn jonge jaren me kansen gehad voor een opleiding.
  Maar het geld in de bouw trok harder.
  Nu in 2013 ben ik 42 jaar en heb mijn C rijbewijs in 1 keer gehaald waar ik erg trots op bent.
  Ik wil niet overdrijven, maar vind dat ik aardig goed kan rijden voor een beginner. Daarom vond ik het ook zo leuk toen ik eindelijk 2 weekjes voor Inbev door rotterdam centrum mocht toeren voor de horeca.
  Het is zwaar werk, maar erg leuk.
  Nu net een week bij De Klok dranken gewerkt waar het net iets anders was, daar werd een PDA gebruikt in plaats van papier. maar ik had dat aardig snel door.
  Ik wil dolgraag verder als chauffeur, maar het is erg lastig om daar werk in te vinden.
  Nu ik al een tijdje ook thuis zit en schommelt tussen de bijstand en oproepwerk.
  Als oproepwerk stond ik in de magazijn van een automaterialenzaak waar ik orders pickte, licht baliewerkzaamheden zoals de telefoon aanpakken, bonnen maken en bestellingen rond brengen met een bestelbus.
  Helaas is dit bedrijf overgenomen door van heck in schiedam en kon ik niet in vaste dienst treden. maar wel oproepkracht blijven.
  wat wel lastig is als je een bijstands uitkering krijgt.

  We zien wel wat de toekomst brengt.
 • Locatie
  schiedam
 • Interests
  Computers, games, lego
 • Beroep
  werkloos

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

nnndoh's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

219

Waardering in de gemeenschap

 1. Werkdagen van 15 uur heb ik nauwelijks. 10 a 12 uur komen wel voor, maar ook werkdagen van maar 6 uren in de winkeldistributie.
 2. Gelukkig worden we in zuid holland dood gegooid met rotondes , tot je in een stad rijd en er opeens geeneen tegen komt
 3. Jeugd van tegnwoordig begrijpen engelse boeken beter dan nederlands
 4. Pools zou wel handig zijn, want merendeel van mijn collega's en de mensen op het dc spreken pools en een beetje engels... mijn engels is beneden pijl
 5. Aan de docks hangen zwarte flappen, met vaak ook witten blokken op getekend. Als je die in beide spiegels ziet sta je recht voor een dock.
 6. Misschien bij de volgende code95, cursus oost europese talen leer toevoegen.
 7. Denk dat wij een uitzondering zijn @lientje
 8. Hallo.... ja, rijd nog steeds voor de supermarkt, hoe houd ik het vol !! Maar ik zit met een tachograaf vraagje Vandaag om 9:22 uur begonnen met me werk. laden rijden lossen bij de winkels. van 14:30 tot 15:15 pauze gehouden Daarna weer wezen laden voor 3 winkels en rijden plus lossen. Maar rond een uurje of 20:00 in de avond zegt mijn tachgraaf 24H werktijd 9:50 . oplopend naarmate ik aan het rijden bent. met een bliksenschichtje ervoor Ik heb me pauze gehouden al met al 52 min op de dag, ben geeindigd om 21 uur wat doe ik verkeerd? Ik heb dit wel eens eerder gehad , maar na 45 min pauze bleef de melding toch terug komen. Onze boordcomputers hebben ook een mooie taartgrafieken wat alles laat zien qua rij en rusttijden . maar daar kan ik die 9:50 niet op terug zien, Is dit nu een foutje van de tachograaf? Het was vandaag ook me eerste werkdag van de week
 9. Beetje vreemd allemaal, maar ik krijg gewoon de uren betaald tot ik mijn chauffeurs pas er weer uit haalt. Je hebt ruim de tijd om te lossen en of te laden, en mocht je te laat terug komen op het DC dan word je of geholpen met laden door een collega. Mocht het zo zijn dat je onverwachts ruim een uur te laat terug bent. dan is je rit al aangepast.
 10. Ik heb ook met ets2 geoefend, vannavond weer ritje tilburg in het echt. Trouwens met lessen destijds had ik een bakwagen met een dolly en een euro trailer erachter. en mij werd al verteld dat de wagens op pijnacker moelijker te besturen waren. 2 city trailers waarvan de achterste iets langer is. maar in de praktijk valt het best wel mee.
 11. en dan 2 LZV ritjes van pijnacker naar tilburg en terug 🙂
 12. Bij mijn vorige werkgever zat ik in een supermarkt cao, kreeg 16 euro bruto de uur, alle overuren en zaterdagen 100% of dit beter is dan D6 laat ik aan jullie over.
 13. Nee helaas, zet hem leeg aan het dock en het word gevult. ik vul mezelf met kofie
 14. Ik heb sinds kort LZV erbij. krijg ik nu D7?
 15. Op pijnacker staan er ook 2 dacht ik
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden