Spring naar bijdragen

Hetfun

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Hetfun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Klopt. Heb mezelf al redelijk geinformeerd en om even alles op een rijtje te zetten. Via vtl ga ik een dag naar school en 4 dagen werken. Prima toch :). Naar werk twee uur reizen en aan het einde van de dag weer twee uur. Geen probleem. School is een uur reizen en weer een uur terug. Ook geen probleem. Reiskosten hiervan zijn voor een werkdag ongeveer 50 euro per dag en voor een school dag 25. Komt neer op 225 euro reiskosten per week. Het geld dat ik verdien bij vtl door te werken wordt allemaal ingehouden voor het bekostigen van mijn rijbewijs. Vandaar dat ik jullie vroeg of jullie nog meer optie's weten om een CE rijbewijs te bekostigen.
  2. Goedkoop is nooit verkeerd. Als ik vanaf nu al mijn zuurverdiende eurotjes opzij zou zetten zou ik met mijn 20e kunnen beginnen aan mijn rijbewijs. Mijn vraag was daarom ook of jullie nog andere optie's weten. Ik ben voor veel bereid om mijn CE te halen alleen als ik het via vtl doe ben ik op mijn 22 klaar.
  3. Had ik me al een beetje in verdiept. Een nadeel is dat dat gelijk een twee jarige opleiding is waarvan je 80% aan het werk bent bij een keuze aan bedrijven waar ik ongeveer 2 uur vandaan woon.
  4. Daar word nog maar 35% vergoed voor de werkgever. Ben momenteel werkzaam in de detailhandel, is een beetje lastig om mijn werkgever te vragen om mij om te laten scholen van beroep.
  5. Is een optie alleen ik vermoed dat ik dan maar een aantal lessen verder kan komen.
  6. Hallo, Ik als 17 jarige wil graag mijn CE rijbewijs halen. Hoe kan ik dit volgens jullie het beste betalen? Ik hoop dat jullie me hier bij kunnen helpen. Alvast bedankt.
  7. Hij was daar toen voor gesprek. Hij is op 4 dec definitief naar ca gegaan. Toen moest hij nog allemaal testen doen voor een examens ofzo.
  8. Blader nog een eindje terug maar dan komen die foto's van buikema wel heel dicht bij huis.
  9. Guus is het werk in ca op gaan zoeken. Schijnt hij meer vrijheid te hebben enzo.
  10. Dacht wel een tijdje terug ja maar vast geen half jaar terug. viel me toevallig op
  11. Zag net in rtl transportwereld een trailer van roek staan bij Jmiddelkoop. Hij staat op de achtergrond.
  12. Hetfun

    scania spy picture

    Zag dit model in de zomer rijden in Duitsland. Moest eerst 3x kijken of dat ding echt zo lelijk was.
  13. Hetfun

    scania spy picture

    Nog altijd beter als zoiets:
  14. Hetfun

    Herfst in Nederland

    Valkje, met wat voor span rij je dan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden