Spring naar bijdragen

burt

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    287
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door burt geplaatst

  1. Nog nooit in een heli gezeten waarschijnlijk?
  2. Weet je, er vallen ook wel eens chauffeurs die niet gedronken hebben uit de cabine, ff misgrijpen en je gaat. Ook zijn er chauffeurs dodelijk verongelukt doordat ze tijdens de werkzaamheden van de oplegger zijn gevallen. Het artikel spreekt over "vermoedelijk drankgebruik", bij de meesten onder ons is het woord Pool synoniem voor drank. Hiermee wil ik niet zeggen dat er geen drank in het spel was, maar de conclusies zijn en worden alweer getrokken.
  3. Sinds de komst van Google is er een teruggang in het wegkopen van chauffeurs.
  4. Ik had eerst ook mijn twijfels, maar als je dan het laatste zinnetje leest ; wie komt er als eerste met "black out"? Dit is duidelijk voor mij een veroordeling door de toevoeging van deze laatste zin. (black-out) Uit respect voor de overleden chauffeur is dit mijn laatste post in dit topic.
  5. In post 4 wordt de oorzaak al gegeven, zonder bron, en tegelijkertijd een veroordeling naar dezelfde firma. Je moet het lef maar hebben!!! Chauffeur rust zacht, veel te jong het leven verlaten.
  6. burt

    Verzekering

    .................is het ook. Om het te blijven is de kunst.
  7. En daarom gaan wij met Euro6 de Maasvlakte op ter compensatie.
  8. Wat is in Nederland de levensverwachting? - Nationaal Kompas Volksgezondheid Een zestal jaar later worden we al weer enkele jaren ouder. Ik zeg terug naar de jaren 60/70, terug naar de houten stoelen in de LKW, de AOW wordt anders onbetaalbaar.
  9. Dit roep ik ook al jaren Pierre, juist in de spits zou het inhaalverbod opgeheven moeten worden. Het verkeer op de linkerstrook gaat geen kilometer harder dan rechts. Voor de doorstroming- in en uitvoegen - is dit veel beter, beter dan auto's die invoegen en direct naar de linkerbaan gaan en daar de boel afremmen. Maar ja, de publieke opinie bepaalt hier.
  10. Hé Freddie, maar ook geen Polen, Bulgaren, Russen, Roemenen .................................
  11. Ik neem aan dat de enquête in meerdere talen beschikbaar is.
  12. ............................wilden niet betalen omdat afzender de Cmr niet had afgetekend ............................................
  13. Idd ......................... Cabooter ...................... daar zit een extra mannetje op kantoor om alle foutjes op te sporen om de vrachtprijs niet te hoeven betalen. 1 keer een terugvrachtje (oud papier) van aangenomen...................wilden niet betalen omdat afzender de Cmr niet had afgetekend................mijn (eigen) incasso-bureau erop gezet .................... wilden toch heel snel betalen.
  14. Op de Cmr die je schrijft of meekrijgt bij het laadadres en je moet neutraal aanleveren, dan streep je (nadat je op het laadadres vertrokken bent) de losplaats door en vul je de werkelijke losplaats in. Zo ben je onderweg 100% in orde en op het werkelijke losadres schrijf je de nieuwe CMR. Appeltje - Eitje en niks geen fraude.
  15. burt

    Langzaam aan acties?

    De vakantietijd is weer een uitgelezen kans om te zien hoe de Nederlanders zich in het buitenland gedragen.
  16. burt

    Langzaam aan acties?

    Helemaal duidelijk Huub !
  17. Maar een klein voorbeeldje erbij gezocht, vlekkeloos zonder schokken of stoten, wetende wat hij doet. Persoonlijk zou ik voor het "wipje" zwenken en opdrukken. Shit, nu zie ik het pas, het manneke is al 6.
  18. Zoals er kinderen zijn die hoogbegaafd zijn en op jonge leeftijd klaar zijn met leren, zo zijn er ook kinderen die hier meer dan een goed gevoel voor hebben. Ik heb in mijn post geschreven over een heftruckchauffeur met certificaat die niet met een heftruck overweg kon en door de zijwand van de koeler ging met de lepels. Dan zijn er veel personen zonder certificaat die het beter kunnen. Nu in je eigen post - de chauffeurs die aan het jojo-en zijn - is het ook weer niet goed, ondanks dat de meesten hun papieren wel hebben. Wat wil je nu eigenlijk?
  19. Als je jezelf al ergert aan het feit dat je niet binnen de 4,5 uur van Friesland naar Sittard kunt halen, omdat er een jojo met 79-80-81-78 voor je zit, dan ben je niet geschikt voor het werk wat Westdijk doet. En dat is nu het verschil tussen een manneke van 5 die de rust bewaard en een stresskip met alle benodigde papieren op zak.
  20. Ik heb het al aangehaald in mijn vorige reactie betreffende heftruckcertificaat. 1 keer zo'n type (met certificaat) door de zijwand van mijn koeler geprikt, maar ........................... hij had wel certificaat!!!! In het geval wat Ron aanhaalt (zijwaarts met rupskraan dieplader oprijden) is er niet veel risico bij goede begeleiding. Moet je met de rups een semi op, dat is veel risicovoller , bv schuin wegglijden . Ooit is het de eerste keer en of dat nu "op school" is of direct in de praktijk, de begeleider is het belangrijkst.
  21. Op deze manier worden praktijkmensen geboren, hebben over het algemeen een veel duidelijkere kijk op hoe iets aan te pakken. Nadeel in deze is wel, dat als je later certificaten moet halen e.e.a. in je nadeel kan werken. (bv heftruckcertificaat)
  22. Er kan niet veel gebeuren Harrie, hooguit wat druppeltjes lekolie die lichtelijk gaan branden en meestal vanzelf weer uitgaan. Daarbij, de brandweer staat erbij en 1 schuimstraaltje en het is ook uit. Bij langduriger in de hitte met je giek gaat wel de lak wat doffer uitslaan.
  23. Ik heb toen ik zelfstandig werd ook mijn eerste (gebruikte) trekker betaald met eigen geld. Ook ingecalculeerd dat er wel eens onvoorziene kosten aan konden komen. Een overbrugging voor de eerste 3 a 4 maanden was ook op mijn bankrekening. Als het een beetje op rolletjes liep, dan was de (grotere) aanbetaling voor een nieuwe snel verdiend. En dat is dus ook gelukt toen. Huren (duur!) en leasen is alleen dán voordeliger, als je je eigen kapitaal voor hogere opbrengsten kunt wegzetten. (wat vaker gepaard gaat met grotere risico's : Landsbanki, SNS, wie kent de verhalen niet?) In vroeger tijden werd ook eerst gespaard voordat er een huis gekocht werd, de bank eiste dat en zie nu, de eis is weer terug, want alle mooie producten, daarbij aflossingsvrij, het is 1 grote luchtbel gebleken. De mensen die top op top-hypotheek hebben, zonder eigen geld geinvesteerd te hebben, zijn nu de mensen die zware financiele problemen hebben. Uit het verhaal van topicstarter is op te maken dat hij er hard voor wil werken om zijn droom te verwezelijken, als je geen gekke dingen doet kom je er wel. Succes man!!
  24. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat het rijbewijs nog niet betaald is en daarom nog niet werkt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden