Spring naar bijdragen

RoyW

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

RoyW's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Het gaat toch de vuilniswagen worden! Beter salaris, betere uren en niet onbelangrijk; ik had er een beter gevoel bij. Ik zie het wel zitten!
  2. Ik kom uit de Kop van Noord-Holland. Dan denk ik dat jij meer kans hebt Gewoon alles afbellen en je rot solliciteren. Het moet nu eenmaal
  3. Nou heel misschien word het toch nog anders. Vandaag gebeld door een werkgever waar ik op een bakwagen kan gaan rijden. Volgende week op gesprek. Spannend! Toch wel leuk. Eerst alleen maar afwijzingen en geen interesse, en nog kan ik nog gaan kiezen ook :)
  4. Ja maar weet je wat het is, veel keus heb ik niet Ik pak wat ik pakken kan en ondertussen blijf ik lekker door zoeken :)
  5. Even een update :) Gisteren een gesprek gehad (bij het uitzendbureau) en alles was heel positief. Ik was zelfs wel verrast m.b.t. het salaris dus dat is ook mooi meegenomen. Begin november stopt er een chauffeur en die plek neem ik dan over. Komt voor mij mooi uit want dan heb ik mijn rijbewijs en chauffeurskaart. Ik ben in ieder geval blij met een job, kan ik mooi ervaring opdoen!
  6. Dank jullie wel voor de snelle en positieve reacties! @Slakkie: Tuurlijk houd ik jullie hier op de hoogte, wel zo leuk :) Morgen weet ik meer.
  7. Hallo truckers Ik heb afgelopen week mijn C rijbewijs gehaald en ga deze maand ook beginnen met mijn CE rijbewijs. Nu ben ik al een tijdje op zoek naar werk maar zoals jullie allemaal weten is het ook in deze branche lastig. Als ik dan iets vind, vragen ze vrijwel altijd naar mijn ervaring. Dit is natuurlijk nog 0,0%. Nu heb ik morgen middag een gesprek om eventueel mijn opties te bespreken om op een vuilniswagen te gaan rijden. Dit lijkt mij eigenlijk wel leuk. In mijn ogen zal je hierdoor goed leren sturen, manoeuvreren etc. Ik zie het wel positief in. Nu was ik eigenlijk benieuwd wat jullie (de mensen met ervaring) hiervan vinden? Ik weet dat ik dan (nog) niets aan mijn CE heb, maar dat vind ik nog niet zo belangrijk. Deze wil ik gewoon alvast hebben en om te beginnen leek het me sowieso al verstandig om eerst lekker met een bakwagen (of nu dus vuilniswagen) rond te gaan rijden. Ik ben benieuwd naar jullie mening(en)!
  8. Dankjewel! Naar voren tikken? Dat systeem heeft mijn les wagen niet hoor. Bij die MAN is het in feite gewoon een koppeling. Knopje ingedrukt houden en schakelen maar.
  9. C rijbewijs is binnen :) Maandag belt de rijschool mij om een intake af te spreken voor CE. Zin in!
  10. Toch weet ik ook wel van kennissen een aantal succesverhalen m.b.t. uitzendbureaus hoor. Tegenwoordig geeft dat sowieso de meeste kans op een baan, welke branche dan ook. Ook via een uitzendbureau kun je bij een bedrijf (vooral de grote jongens) gewoon ingewerkt worden. Mochten ze er zelf niet over beginnen, kun je het altijd zelf even aangeven toch? En hey, niet geschoten is altijd mis toch? Schrijf je lekker in, ga aan de bak en mocht het niet bevallen kun je altijd stoppen toch?
  11. Mijn instructeur vertelde mij ook toevallig dat ze een brief van het CCV hadden ontvangen dat er per 1 oktober 2013 iets ging veranderen, wat was nog niet bekend. Hijzelf verwacht dat je dan ook mag koppelen met de knop op je pook, ipv daadwerkelijk met je koppelingspedaal.
  12. Vandaag geslaagd voor het examen "Besloten terrein". Nu alleen nog het afrijden in eind september. CE ga ik denk ik gewoon lekker bij dezelfde rijschool doen, dus een aanhanger achter de bakwagen.
  13. Zo denk ik dus ook. Voor mijn gevoel heb ik er meer aan omdat de grootste kans is dat ik waarschijnlijk toch op een trekker + oplegger zal gaan rijden.
  14. Sorry voor de onduidelijkheid, zo bedoel ik het ook. Als ik mijn CE haal met een Bakwagen + aanhanger en ik kom bij een bedrijf terecht met Trekker+ oplegger dan moet ik het daar maar gaan leren
  15. Hartstikke bedankt voor de snelle antwoorden. Het gaat mij er niet echt om wat het makkelijkste of leukste is, maar meer wat het beste is. Zo te horen zit daar dus niet veel verschil in en kan ik het net zo goed in de praktijk gaan leren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden