Spring naar bijdragen

rotaruud

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  98
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over rotaruud

 • Verjaardag 15-10-1963

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Locatie
  Betuwe

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

rotaruud's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

37

Waardering in de gemeenschap

 1. Klopt , ik heb in de truckstar gestaan. Was bij drukkerij Thijsen in Buren. Nu bij van den Haak transmission Geldermalsen.
 2. Als beginnend chauffeur ( bijna een jaar nu ) heb ik hier vele vragen gesteld en vele antwoorden gekregen. Dat heeft me geholpen tot wat ik nu ben als chauffeur. Ik wil iedereen bij deze bedanken en misschien kan ik straks ook andere ( nieuwe chauffeurs ) helpen in dit forum.
 3. Klopt , werkte vroeger in een drukkerij , bijna dertig jaar gedaan.En nu tot volle tevredenheid chauffeur. Maar hoe weet jij dat van de drukkerij ?
 4. Het gaat nu goed , doe in mijn 30 min. pauze als het nodig is ff een dutje. Wel jammer dat we bakwagens hebben zonder een bed. Pak dan ook gelijk fruit , banaan of manderijn en dat gaat goed. Bedankt iedereen voor de tips.
 5. Moet zeggen dat het nu al beter gaat , bedankt voor de tips.
 6. rotaruud

  Rijuren checken

  Hoe kan ik op mijn tachograaf zien hoe lang ik nog kan rijden voordat ik pauze moet nemen
 7. Hallo iedereen , Ik heb een vraag over mijn telefoon opladen in de vrachtwagen , kan dat gewoon op de sigarettenaansteker met de normale snoertjes van thuis of heb ik daar iets aparts voor nodig ivm 24v ?
 8. Ik doe dus auto onderdelen rijden in de nacht , elke week in de nacht. Vind het geweldig werk om te doen. Nu nog met een bakwagen en straks met de tijd op een trekker / oplegger. Vind het geweldig om te doen en met jullie tips moet het goedkomen. Iedereen bedankt
 9. Ik werk sinds kort bij een mooi bedrijf als nachtchauffeur , beginnen om 23.30 en klaar om ongeveer 09.00 / 09.30. Nou krijg ik rond 05.00/06.00 altijd een flinke dip , zware ogen en slaperig. Wat kun je hier het beste tegen doen als je geen koffie of engeriedrank drinkt ? Gr. Ruud
 10. Duitse chauffeusse op facebook genaamd truckerlady bianca rijd al jaren met een hond rond
 11. Bedankt , heb zware pijnstillers gekregen met een geel stickertje erop , tramadol heet het en is vergelijkbaar met morfine. Word er verschrikkelijk duf van.
 12. Sorry , ging niet door. Zit met een zenuwbeklemming in me bil/been thuis. Zat vrijdagmorgen om 06.00 in het ziekenhuis
 13. Ik zag dat ik ook via antwerpen kan zonder tol , maakt voor de afstand niks uit. Vanaf breda kun je rechts om antwerpen en daar heb je tol , maar je kunt ook links om antwerpen en dat kost niks. Is dat een beetje te doen om er links om heen te gaan
 14. Ik moet morgen vanuit utrecht naar oostburg en de beste optie lijkt mij via de westerschelde tunnel , daar moet je dus tol betalen. Hoe gaat dat daar , betalen met pin of kun je ook met geld betalen.staat dat aangeven per tolpoortjes of is er maar één? Wie ka me wat info geven hierover.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden