Spring naar bijdragen

rotaruud

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  98
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door rotaruud geplaatst

 1. Klopt , ik heb in de truckstar gestaan. Was bij drukkerij Thijsen in Buren. Nu bij van den Haak transmission Geldermalsen.
 2. Als beginnend chauffeur ( bijna een jaar nu ) heb ik hier vele vragen gesteld en vele antwoorden gekregen. Dat heeft me geholpen tot wat ik nu ben als chauffeur. Ik wil iedereen bij deze bedanken en misschien kan ik straks ook andere ( nieuwe chauffeurs ) helpen in dit forum.
 3. Klopt , werkte vroeger in een drukkerij , bijna dertig jaar gedaan.En nu tot volle tevredenheid chauffeur. Maar hoe weet jij dat van de drukkerij ?
 4. Het gaat nu goed , doe in mijn 30 min. pauze als het nodig is ff een dutje. Wel jammer dat we bakwagens hebben zonder een bed. Pak dan ook gelijk fruit , banaan of manderijn en dat gaat goed. Bedankt iedereen voor de tips.
 5. Moet zeggen dat het nu al beter gaat , bedankt voor de tips.
 6. rotaruud

  Rijuren checken

  Hoe kan ik op mijn tachograaf zien hoe lang ik nog kan rijden voordat ik pauze moet nemen
 7. Hallo iedereen , Ik heb een vraag over mijn telefoon opladen in de vrachtwagen , kan dat gewoon op de sigarettenaansteker met de normale snoertjes van thuis of heb ik daar iets aparts voor nodig ivm 24v ?
 8. Ik doe dus auto onderdelen rijden in de nacht , elke week in de nacht. Vind het geweldig werk om te doen. Nu nog met een bakwagen en straks met de tijd op een trekker / oplegger. Vind het geweldig om te doen en met jullie tips moet het goedkomen. Iedereen bedankt
 9. Ik werk sinds kort bij een mooi bedrijf als nachtchauffeur , beginnen om 23.30 en klaar om ongeveer 09.00 / 09.30. Nou krijg ik rond 05.00/06.00 altijd een flinke dip , zware ogen en slaperig. Wat kun je hier het beste tegen doen als je geen koffie of engeriedrank drinkt ? Gr. Ruud
 10. Duitse chauffeusse op facebook genaamd truckerlady bianca rijd al jaren met een hond rond
 11. Bedankt , heb zware pijnstillers gekregen met een geel stickertje erop , tramadol heet het en is vergelijkbaar met morfine. Word er verschrikkelijk duf van.
 12. Sorry , ging niet door. Zit met een zenuwbeklemming in me bil/been thuis. Zat vrijdagmorgen om 06.00 in het ziekenhuis
 13. Ik zag dat ik ook via antwerpen kan zonder tol , maakt voor de afstand niks uit. Vanaf breda kun je rechts om antwerpen en daar heb je tol , maar je kunt ook links om antwerpen en dat kost niks. Is dat een beetje te doen om er links om heen te gaan
 14. Ik moet morgen vanuit utrecht naar oostburg en de beste optie lijkt mij via de westerschelde tunnel , daar moet je dus tol betalen. Hoe gaat dat daar , betalen met pin of kun je ook met geld betalen.staat dat aangeven per tolpoortjes of is er maar één? Wie ka me wat info geven hierover.
 15. Maar nu heb ik netjes mijn kwartier gedaan en een half uur , wanneer moet je dan weer een pauze nemen en hoe lang moet deze pauze dan duren , dit natuurlijk als je een hele lange dag maakt
 16. Moet ik hier nog een melding van maken en hoe doe ik dit het beste?
 17. Ik weet het echt niet , waarschijnlijk had ik inderdaad 45 min moeten doen. Kan hij ook weer verspringen naar werk dan als je het contact uit zet?
 18. Toch ging er iets niet goed , ik ben bijna op de zaak en de tacho geeft aan dat ik pauze moet maken. Dus ik stop en druk op de 1 om hem op pauze te zetten (stoeltje) , zet de auto uit en ik pak een dik half uur. Ga daarna weer rijden en na tien minuten zegt hij dat ik (weer) pauze moet nemen. Ben nog 5 min bij de zaak vandaan en ben dus maar doorgereden. Wat is er fout gegaan?
 19. Ik moet één keer per maand mijn kaart laten uitlezen. Moet je ook zo nu en dan een printje maken ?
 20. Ja , het begint weer een beetje te dagen. Heb het ook zelf wel gedaan , alleen dan was het gauw op nee ok ja ok of andersom en dan niet even rustig kijken wat je nou aangewezen kreeg door de andere chauffeur. Goed lezen zal zeker een hoop duidelijker maken. En er zijn ook andere collega,s aanwezig dus kan het altijd noig even vragen.maar de pauze nemem maakt dus niet uit , of alles in één keer of in twee keer
 21. Ja , ben een paar keer mee geweest , hadden ze de kaart al gedaan
 22. Beste forumleden , Zaterdag ga ik echt voor het eerst zelf op pad. Hoe vul ik de tachograaf in bij het begin en wat bij het einde. En hoe kan ik het beste de pauze verdelen 1 x een kwartier en dan nog een keer een half uur of eenmalig 45 minuten Ik maak ongeveer 9 uur per dag en alleen zaterdags.
 23. Bedankt spl en henry , zoals het er nu voor staat ga ik gewoon via logistic force woensdag een dag (mee)rijden bij vonk en co uit Tiel. Hoop dat ik daar kan beginnen en dat lijkt me een mooi begin. Ze rijden daar van alles dus goede leerschool denk ik. Ik hou jullie graag op de hoogte. Gr. Ruud
 24. Ik zeg helemaal niet dat ik een goeie chauffeur ben en ook niet dat het schakelen iets met aandocken te maken heeft. Misschien ook eerst eens goed lezen. Ik ben ook niet echt een chauffeur , daar doe ik het inderdaad te weinig voor , maar vind het wel mooi om te doen. Belachelijk commentaar geven daar zijn er een hoop goed in hier. Maar antwoord op je vraag geven dat doen er een hoop niet. (Gelukkig een paar wel) verbeter de wereld en begin bij jezelf. En ik doe het zeker niet voor het geld ( werk al in ploegen) , vind het gewoon leuk om te doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden