Spring naar bijdragen

rotaruud

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    98
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door rotaruud

  1. Ja , het begint weer een beetje te dagen. Heb het ook zelf wel gedaan , alleen dan was het gauw op nee ok ja ok of andersom en dan niet even rustig kijken wat je nou aangewezen kreeg door de andere chauffeur. Goed lezen zal zeker een hoop duidelijker maken. En er zijn ook andere collega,s aanwezig dus kan het altijd noig even vragen.maar de pauze nemem maakt dus niet uit , of alles in één keer of in twee keer

  2. Bedankt spl en henry , zoals het er nu voor staat ga ik gewoon via logistic force woensdag een dag (mee)rijden bij vonk en co uit Tiel. Hoop dat ik daar kan beginnen en dat lijkt me een mooi begin. Ze rijden daar van alles dus goede leerschool denk ik.

    Ik hou jullie graag op de hoogte.

    Gr. Ruud

    • Like 1
  3. Ik zeg helemaal niet dat ik een goeie chauffeur ben en ook niet dat het schakelen iets met aandocken te maken heeft. Misschien ook eerst eens goed lezen. Ik ben ook niet echt een chauffeur , daar doe ik het inderdaad te weinig voor , maar vind het wel mooi om te doen. Belachelijk commentaar geven daar zijn er een hoop goed in hier. Maar antwoord op je vraag geven dat doen er een hoop niet. (Gelukkig een paar wel) verbeter de wereld en begin bij jezelf. En ik doe het zeker niet voor het geld ( werk al in ploegen) , vind het gewoon leuk om te doen.

    • Like 3
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden