Spring naar bijdragen

Actrostrucker

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    219
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Actrostrucker geplaatst

  1. Het is een deelbare lading dus ze hadden hem gewoon die auto moeten laten overladen op een andere wagen. Beetje te makkelijk het probleem doorgeschoven naar de Duitse collega's vrees ik.
  2. Tjah hij was dus net iets te laat om de sporen van de gestolen trailers uit te wissen. Groot slot op de poort en uiteraard voor alle schade laten opdraaien.
  3. Je hoeft geen telefoonnummer op je auto te hebben staan. Enkel de bedrijfsnaam op de auto is al voldoende heb ik helaas ooit een keer moeten ondervinden omdat er een situatie voordeed waarbij ik noodgedwongen heel erg stevig in de ankers moest omdat er iemand het nodig vond om zijn gemaakte fout op een onmogelijke manier te proberen te corrigeren. Helaas waren de inzittenden van de luxewagen achter me daar iets minder content mee, kwamen toeterend voorbij en effe later de planning aan de lijn met de vraag wat er gaande was.
  4. Alles goed en wel. Nu waren het 2 vrouwen, wat als er 35 personen in die trailer hadden gezeten? Dan had het grapje totaal anders uitgepakt als men ontdekt had dat ze nog steeds in het land van Marianne vertoefden en dan is de kans heel groot dat de chauffeur per kist naar huis zou komen. Het lijkt een leuk grapje maar het had totaal verkeerd kunnen uitpakken. En daarnaast je wilt zelf toch ook niet beduveld worden dan doe je dat bij een ander ook niet.
  5. Achter de spiegels een auto verstoppen is helaas niet zo moeilijk.
  6. Actrostrucker

    Te zwaar?

    Pjotr kan alles vervoeren. Als je met dit soort kiezelsteentjes op pad wilt dan moet je toch echt met een andere trailer te voorschijn komen inplaats van met een lichtgewicht Krone of Schmitz volgfiets.
  7. Ja stuifkoe André. Dan weet jij toch wel wat ik bedoel.
  8. Ben ik blij dat ik een vaste wagen heb.
  9. Ooit bij een trailer een kapot wiellager gehad. Reed er een busje met Turken naast me. Die driftig toeteren uiteraard. Heb onderweg nog nooit mensen zulke grote ogen hebben als toen. Niet vreemd want het vet was lichtelijk aan de kook waarbij het wit was van de rook achter mij.
  10. Om in Parijs te ontdekken dat het aardig rumoerig was in IJsselstein en toen hals over de kop weer terug kwamen. Ik vraag me wel af op welk moment de Politie gezegd had dat ze gewoon konden vertrekken. Misschien wat het 2de incident wel gebeurt nadat het stel op reis was naar Parijs.
  11. Als ze dan ook nog de firma Slootjes uitnodigen is het feest weer kompleet.
  12. Hebben ze die jongen / ex werkgever met een spoedcursus opnieuw afgericht?
  13. 30 - 50 stuks uitgebrand maar de wagens die naast de vuurzee zelf hebben gestaan die hebben door de hitte ook schade opgelopen waardoor ik vermoed dat er nog wel meer wagens de oud ijzer bak in kunnen.
  14. Actrostrucker

    Paste net niet..

    Het is gewoon een combinatie van factoren. Ben je groot dan gaat er vaker de telefoon dat er een schade gevalletje is. Daarnaast ook niet te vergeten wat voor volk heb je in dienst? Heb je serieuze jongens / meisjes in dienst of trek je iedereen van de straat om ze achter het stuur te zetten en vergeet niet wat doe je als vervoerder aan schadepreventie? Goede begeleiding of de autosleutels toewerpen met de woorden hij staat daar in de hoek dat maakt uiteindelijk ook heel veel verschil.
  15. Ansaldo Breda heeft ook in Denemarken treinen geleverd en dat blijkt ook geen succes te zijn. Die konden eerst helemaal binnenstebuiten worden gekeerd voordat ze fatsoenlijk ingezet konden worden.
  16. Actrostrucker

    Container lossen.

    Mamma ik heb hoogtevrees!!!
  17. Dat diverse wagens zonder bestikkerring waren dat was inderdaad niet zonder reden. Nu 70 man op straat helaas maar diegene die het bedrijf beter kennen zullen denk ik momenteel ook niet knipperen met hun ogen van het bericht dat de tent nu gesloten is.
  18. Omdat ze zo lekker goedkoop zijn en geen nee zeggen. Want als ze nee zeggen weten ze dat ze gelijk op straat staan. Die Oostblokkers blijven hierdoor doorgaan totdat ze er spreekwoordelijk bij neervallen.
  19. 5900,- dat moet alleen al het bedrag van de tachofraude zijn want dat is als ik mij niet vergis 1500,- voor de chauffeur en 4400,- voor zijn broodheer. Het lijk mij toch erg stug dat ze die bekeuring van dat zuipen kwijt gescholden hebben.
  20. Zo dan sta je toch mooi met een mond vol tanden als je deze ontdekking doet.
  21. CMR's en correct invullen het is en blijft regelmatig een grote uitdaging.
  22. Hoezo stoer? Een magneet er op dat doe je toch om willens en wetens het inkomende signaal te ontregelen. Als ik zonder een magneet mijn werk kan volbrengen waarom moet een ander wel zo bijdehand zijn om dit te doen en daar zijn "voordeel" mee zien te behalen? Men moet gewoon het besef hebben dat we niet op deze manier ons werk moeten willen uitvoeren. Dat besef moet er niet alleen bij de chauffeur zijn maar ook bij de transporteur en nog veel belangrijker ook bij de opdrachtgevers want daar lopen er nog wel eens individuen rond die denken dat wij kunnen toveren.
  23. Niet verrassend dat het ferry transport volledig naar de knoppen is geholpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden