Spring naar bijdragen

Glen Monk

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Glen Monk

  • Verjaardag 19-06-1944

Converted

  • Locatie
    Kaag & Braasem.
  • Interests
    Klassieke auto,s en Motoren ( BMW) Transport
  • Beroep
    Tja... van alles wat.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Glen Monk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Jammer dat Brinkman Logistiek B.V. te Amersfoort nu ook failliet is gegaan evenals het vroeger Brinkman / Meppel. Een doorstart of overname zal wel gebeuren. Misschien iets voor de andere Brinkman b.v. Brinkman Holland Transport B.V. voortgekomen o.a. uit het eerder failliet gegane B.B. Air B.V. te Schiphol - Rijk.
  2. Via bronnen op Schiphol - Rijk zou Jaap van Elk, eigenaar van ELS B.V. te Bodegraven de zaak verkocht hebben aan een zekere Kors van Ruler uit Maarn. Het koerierswerk wat ELS B.V. deed in opdracht van TNT zou naar een ander bedrijf gegaan zijn. De koeriers , rijdend door heel Nederland, kunnen fluiten naar hun poen evenals diverse personeelsleden. De kas zou leeg zijn aldus Van Elk, opdrachten kwamen niet meer binnen. Dus....dan maar niet betalen en de B.V. maar verkopen na zelf de zak gevuld te hebben. Zal wel weer zoo zijn dat verschillende leasebedrijven en overige instellingen het schip ingaan en de mensen naar het UWV. En Jaap zal wel weer een nieuwe TOKO starten.
  3. En weer een Noord Nederlands transportbedrijf naar de filistijnen, we gaan de wagens met grote letters ROEK missen op de wegen naar Belgie en Frankrijk. Offe zien we hier straks ook Phillippijnse chauffeurs op de bok, zijn nog goedkoper dan de Roemenen en Bulgaren.
  4. Zaterdagavond j.l. Guus Meeuwis een poosje aangehoord, veel krijsende dames, oren doen nog pijn maar hoor toch liever onze Drentse Jannes in m,n truckie.
  5. Glen Monk

    die belgen toch

    Honderden Polen - Litauwers - Bulgaren en Roemenen dagelijks op Schiphol-Rijk met hun grote nieuwe wagens, gesubsidieerd door de E.U., wachten tot ze een vrachtje kunnen bemachtigen, ook in de BeNeLux, we worden uitgelachen met al onze regeltjes, ze betalen niets of weinig + dat ze in hun dieseltank - inh. vaak 1200 ltr -. goedkope diesel uit de oostblok meenemen. Controle; helaas pindakaas - dan spreken ze de taal plots niet meer. maar hebben wel duizenden Euri,s op zak. Wie is er nu gek?? zij in ieder geval niet, maar dan die domme Ollanders, we worden uitgelachen.
  6. Is dit dezelfde Brinkman die enkele jaren terug ook BB Air op Schiphol Rijk failliet heeft laten gaan? en nu aktief is op Zweden met ??? Trans Holland.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden