Spring naar bijdragen

WesleyZ_

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

WesleyZ_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. WesleyZ_

    zoon van een chauffeur

    pfoe dat was een lang bericht haha, ik vind het leuk dat er zoveel mensen zijn die dit lezen en er ook op antwoorden. ik kan alleen niet zo vaak met mn paps mee, heb ook school en als hij weg is is hij meestal ook gelijk 2 weken weg. leuk verhaal !
  2. WesleyZ_

    zoon van een chauffeur

    haha geweldih
  3. WesleyZ_

    zoon van een chauffeur

    je heb wel gelijk, werken voor je geld. maar afentoe zou ik wel willen dat hij wat vaker thuis kon zijn. maar het is niet anders.
  4. WesleyZ_

    zoon van een chauffeur

    haha zal ik doen :)
  5. WesleyZ_

    zoon van een chauffeur

    wanneer het kan ga ik graag mee, ik vind het erg leuk om mee te gaan. ik heb helaas een klein broertje die ook altijd mee wil, dus we wisselen het af :)
  6. WesleyZ_

    hoi

    ik hoop voor mijn moeder dat hij chauffeur is haha, ik ben mee geweest in de zomer , en dan zie je dat hij wel echt chauffeur is hoor :) hij is heel aardig, alleen kan hij afentoe echt heel vervelend zijn hahah :)
  7. WesleyZ_

    hoi

    ben jij zo'n chauffeur die alleen maar scheten laat, dat doet hij niet hoor.
  8. WesleyZ_

    hoi

    wat deze mensen allemaal doen :)
  9. WesleyZ_

    zoon van een chauffeur

    halllo, Ik ben een zoon van een chauffeur, en ik vroeg me af of er nog andere kinderen op dit forum zitten die het zelfde mee maken als ik. of het zelfde mee hebben gemaakt. soms is het erg vervelend dat me vader chauffeur is. hij is vaak van huis en vaak ook in het buitenland. ik ben het wel gewend. hij deed dit werk al toen ik klein was, maar alsnog is het erg vervelend.
  10. WesleyZ_

    hoi

    mijn vader is Shompie :) nee hij vertelt altijd dat hij een verhaal hierop heb geschreven,
  11. hallo, dit is dus mijn vader. hij steekt altijd veel tijd in deze verhalen en ik vind het ook heel erg leuk om het te lezen. ook vind ik het leuk om mee te gaan, ik ben vorig jaar nog mee geweest naar Noorwegen. het is een mooie ervaring. ik ga al mee sinds ik heel klein ben. ik ben door heel Europa geweest, en ik vind het prachtig.
  12. WesleyZ_

    hoi

    Hoi, ik ben Wesley , mijn vader zit hier op het forum, en ik zou graag willen weten waarom hij dit zo leuk vind. om deze reden heb ik dit account aangemaakt. hij steekt er heel veel tijd in. daarom wil ik wel is zien wat er op dit forum besproken word en ik wil er graag over mee praten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden