Spring naar bijdragen

flipperkast

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

flipperkast's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Waardering in de gemeenschap

 1. En Robniat nog bedankt voor je tips, klopte allemaal!
 2. Mooie rit gehad. Huub had gelijk, carnet niet goed gecheckt en kon vanaf Leverkusen weer terug naar Venlo voor een stempel. Heeft veel rijtijd gekost, maar ja, geen tachograaf . Uiteindelijk doorgetrapt naar Rasthof Bruchsal voor bier en hotel. Volgende morgen naar Weil en verkeerde rijbaan bij de douane gepakt, uiteindelijk goedgekomen. Wat een enorme drukte met Oostblokchauffeurs met taalproblemen, Aldi- en Lidltassen en file voor de slagboom. Heeft me ook twee uur gekost. Later was er vertraging bij de Gotthard en heb de adviesroute A3 Zurich Chur San Bernardino gevolgd. Veel kutweer in CH en weigerende ruitenwisser, toch nog net op tijd in Bellinzona, daar weer bus( ) gepakt om naar Malpensa Airport te komen voor vlucht A'dam. Geweldig leuk rijden zo'n bus. Geen cruisecontrol maar kon mooi achter de trucks "hangen" met 86/87. Leipe luchtdeuren met ventielen enzo, die het soms niet doen etc. Die parkings in D. lopen allemaal vol vanaf 5 uur ofzo, ze staan op de vluchtstroken, op de knipper, de tankplaatsen, de caravanplaatsen, alles staat vol. Hoe doen jullie dat vanaf, zeg, acht uur oid.? Al met al mooi klusje. Ik kan het misschien niet heeeel goed maar vind het wel leuk!
 3. Bedankt voor de uitgebreide info jongens, daar kan ik wat mee. Ik print eea. uit en neem 't mee. Vandaag nummer gekregen van een jongen die er wel es mee gereden heeft, ga ik bellen.@huub: ATA-carnet.
 4. Moi, ik ben Jan A. en lees al een poosje mee. Ik rij voor m'n werk heel af en toe met een trailer in NL, heb dan ook CE, code 95 en digipas. Nu moet ik voor een festival een oudere bus (Van Hool A600 1992) van A'dam naar Bellinzona (CH) rijden. De bus heeft geen tachograaf en geen "milieuclassificatie" oid. De MTM van de bus is 17900 kg, twee assen. de bus is gekeurd als truck. Er is een carnet. Ik vertrek Maandagmorgen en denk Dinsdagmiddag aan te komen. Kan ik de "Maut" betalen als ik Duitsland inrij, bij een tankstation ofzo? Heeft Zwitserland ook tol/Maut of zoiets? Is er een transitroute bij Weil am Rhein of mag ik eraf om een hotel te nemen? Route: Keulen , Karlsruhe, Freiburg, Basel, Luzern, Bellinzona. Hoe rijdt zo'n vooroverbouw? veel vragen, ik weet 't maar misschien krijg ik wat tips, alvast bedankt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden