Spring naar bijdragen

easyrider

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1002
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.transportnieuws.info/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zwolle

Converted

 • Biografie
  Geboren in Leeuwarden,
  Getogen in Drachten.
 • Locatie
  Zwolle

easyrider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

867

Waardering in de gemeenschap

 1. Misschien een bedrijf dat op hetzelfde adres gevestigd is als het bedrijf waarvan de naam op de gevel staat.
 2. Mud Transport in Zwolle heeft een ex-Hat trekker. Je kunt hem tegenkomen met een Peter Appel oplegger want daar rijden ze af en toe voor.
 3. Het verbod geldt voor alle voertuigen zwaarder dan 3,5 ton. Zie http://www.rijkswaterstaat.nl/wegen/wegenoverzicht/A27/merwedebrug.aspx
 4. Het zijn vooral buitenlandse chauffeurs die niet op de hoogte zijn van de afsluiting, maar of ze veel wijzer worden van deze teksten als ze geen Nederlands kunnen, ik denk het niet.
 5. Dat eventuele gesprek zou al zijn geweest, want het is al meer dan een week geleden gebeurd. Maar ik zou graag eens een reactie van de politie willen zien wat ze er mee gedaan hebben, hoe ze op deze video hebben gereageerd.
 6. Deze dashcam video heeft ook al de Telegraaf gehaald. Met wat commentaar van een 'verkeersexpert' erbij. http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/26062639/__Deze_trucker_is_een_held__.html
 7. Dit gebeurde gister op de N381 tussen Appelscha en Oosterwolde. Een personenauto haalt een vrachtwagen in (collega van mij), en de tegemoetkomende chauffeur weet door snel te handelen een botsing te voorkomen. Je moet er niet aan denken wat er was gebeurt als die er frontaal was opgeklapt. https://www.facebook.com/1205329310/videos/10209948425166315/
 8. In Zwolle zijn sinds een paar maanden op één na alle oude Actrossen vervangen door nieuwe CF's. Maar die waren met km standen van rond het miljoen ook aan vervanging toe.
 9. easyrider

  Waar is Gé gebleven?

  En Marnix??, voordat die vraag hier wordt gesteld, die is gestopt met z'n partimebaan als chauffeur. Maar hij staat nog steeds in de top10 van leden met de meeste berichten.
 10. Het DC van Ikea staat in Oosterhout, maar de hele logistiek wordt gedaan door ND, sinds een paar maanden overgenomen door XPO.
 11. Mijn naam hoeft ook niet vermeld te worden, het gaat me erom dat er voldoende collega's zijn om het werk te doen.
 12. De fulltime vacatures voor Zwolle, Raalte en Emmeloord zijn weggehaald zie ik nu, misschien is de betreffende webpagina al lange tijd niet aangepast tot vandaag. Maar voor de echte noordelingen, St. Annaparochie is er bij gekomen. Daar bij Smeding worden supermarkten en DC's in heel Nederland bevoorraad met groenten en fruit, dus maak je ook veel kilometers.
 13. Vacaturebank Op de volgende standplaatsen hebben wij momenteel vacatures: [table] Alkmaar LZV Chauffeur Amsterdam Bakwagenchauffeur met ADR Emmeloord Ervaren Trailerchauffeur Winkeldistributie Geldermalsen Beste Allround winkeldistributiechauffeur Geldermalsen De beste oproepchauffeur! Hedel Bakwagen chauffeur Hedel Oproepchauffeur Hedel Hedel Trailerchauffeurs winkeldistributie Hedel Heteren Trailerchauffeurs voor winkeldistributie in Heteren! Middenbeemster LZV Chauffeur Oproep Raalte Ervaren Trailerchauffeur Winkeldistributie Raalte Ervaren oproep Trailerschaufeur Winkeldistributie Tilburg Bakwagen chauffeur Tilburg Oproepchauffeur zaterdag Tilburg Trailerchauffeurs voor winkeldistributie Tilburg Oproepchauffeur Tilburg Waalwijk Trailerchauffeurs voor winkeldistributie Waalwijk Oproepchauffeur zaterdag Zaandam Trailerchauffeur Zwanenburg Trailerchauffeur Zwolle Trailerchauffeur Winkeldistributie start in de nacht Zwolle Oproepchauffeurs door de week en/of zaterdag [/table]
 14. De naam ND wordt in hoog tempo vervangen door XPO.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden