Spring naar bijdragen

flipfoto

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

flipfoto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Boven stoppen doen we toch wel....ben fotograaf :-) en de oude DAF is nog maar net ingereden (...er staat nu 36.000 op de teller) dus een beetje aandacht kan geen kwaad. Het hellingen tot 18% gedaan en als je 'm dan bovenop de berg stop zet spijt het koelwater je om de oren. Ff laten lopen was het devies..verder kan hij alles aan, alleen l a n g z a a a a m. ;-))
  2. Het wordt onderlangs het meer van Genève, via de simplon naar de Adriatische kust. Bedankt voor de tips, was reuze handig. Met wat namen kun je via YouTube de weg prima bekijken. Hartstikke bedankt allemaal!
  3. Hoi, Waarschijnlijk ben ik een vreemde eend in de bijt... ben geen beroepschauffeur maar fotograaf... Wat doe je dan hier zul je je afvragen>? Wel, ik ga deze zomer met mijn camper, een omgebouwde 4x4 legertruck (DAF YA4440, 7 ton) via mijn broer in Zwitserland, naar een feest in de buurt van Perugia. Nu hoop ik op enkele tips wat betreft de route... Er zijn hier vast mensen met veel ervaring. - op de heenweg wil ik via de Zwartzwalderhochstrasse (Baden-Baden en dan recht naar het zuiden). Die route heb ik vroeger veel met de motor gereden. Snelheid is nu niet zo belangrijk, een mooie route wel... ook voor mijn lief en mijn dochter. -Daarna naar Geneve.... tips? -Van Geneve naar Italie via de gothard is erg duur , geloof 300 euro oid. Is er een pas die te doen is? Ik ben niet bang voor hoog, steil of ander avontuur. -Helemaal langs de frans-italiaanse kust lijkt me niets, te druk eind juli, begin augustus... alle tips zijn welkom!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden