Spring naar bijdragen

dutchdream

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  75
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

dutchdream's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. hallo allemaal,wie weet er POI bestanden (points of intrest ) bestanden te staan voor vrachtwagens.....overnachtingsplaatsen restaurants en zulk soort dingen voor de navigatie van TT ?? bedankt alvast voor evt reacties.
 2. met een ttm van onder de 7,5 ton halen de meeste trekkers wel,zal krap zijn maar das wel goed. dus geen maud en eurovignet.......alleen die 12 uur pw steekt me een beetje,vanuit roemenie bv haal je niet ff in die tijd....... en het gaat echt om het rijden met de groene handelaars platen,geen dag kentekens ofzo tis een moeilijke materie ivb met die digipas,schijf was makkelijker maar deze week maar eens kijken of ik contact kan leggen met de dames bij het ivw eerst bedankt ff voor de huidige info,mocht men meer hebben dan hoor ik het graag.
 3. al op meerdere site,s gezocht naar een antwoord op de volgende discussie: het rijden met handelaars kenteken op alleen de trekker,dus puur voor verkoop en evt aankoop van trekker,heeft men daar nu wel of geen digipas voor nodig,aangezien je dus absoluut geen beroepsgoederenvervoer doet . dat je geen maud hoeft te betalen en ook geen eurovignet nodig hebt is wel duidelijk en mag rijden in belgie luxenburg en duitsland,maar geen antwoord te vinden s op bovenstaande ??? zelfs op site,s van het ivw stat hier weinig duidelijks op,kan inderdaad evt gaan bellen met hun maar kmag aannemen dat er hier vast wel iemand is die er antwoord op weet ???
 4. je kunt gaan rijden voor hkp.........trave rijden...neem wel je slaapzakje mee voor je het weet sta je te wachten op een trailer en kom je die dag niet retour en een pen om je uren te noteren !!! hst rijdt ook wel eens koppelritten ! de rest weet je zelf nu wel. en ome theo daar bij sanders.......perfecte man altijd correct,als je hem ook zo behandelt,niks mis mee !!!
 5. werk genoeg dus,vooral als je flexcibel bent kun je altijd bij 2 bazen werken !!
 6. dutchdream

  werkgever gezocht

  he das echt slim van jou freddy,had ik nog niet aan gedacht !!!
 7. dutchdream

  werkgever gezocht

  mischien helpt het als ik hier een kleine advertentie neer zet. om prive reden wil ik niet alles graag kwijt hier op het forum,kan altijd in een pb natuurlijk. maar wat ik evt zoek is werk !!!!!!! wat heb ik gedaan.......sinds 2 jaar ben ik in het bezit van mijn rijbewijs c en e. geen adr ben woonachtig in twente heb gereden voor nagel in raalte,intussentijd ook even voor hst in de fijnmazige distri,maar daar moet je tegen kunnen.ik dus niet !!!!!! heb ook bij hkp in oldenzaal gereden,maar op dit moment wil men daar helaas alleen d 0 betalen ! daar zou ik wel het liefst eigenlijk heen willen,mooi ervaring op doen in een breed aanbod van vracht . heb niet veel ervaring in het buitenland,heb een beetje duitsland en belgie gereden. ik kom uit d 4,dus das eigenlijk niet veel,toch ??? mijn werkervaring is een jaar of 26,mijn leeftijd...nog maar net 45 wat ik evt zoek is graag een km of 30 vanuit almelo.......dan pak je mooi alles mee van oldenzaal tot hardeberg en raalte !! wie heft er mischien nog tips voor mij
 8. dutchdream

  zoek werk ce

  ????? als ik de link zo lees dan moet ik oordelen dat sibon niet zo een goede optie is,freddie ??? persoonlijk ken ik het bedrijf niet !
 9. dutchdream

  zoek werk ce

  kijk eens evt bij sibon transport in schoonebeek,is wel benelux maar beter iets dan niets
 10. zal denk ik wel moeilijk worden op dit moment om een bedrijf te vinden die je e bij c wil betalen,hier in almelo en omgeving is het al moeilijk om een baan te vinden tegen een betaling van d4 !!!!!!!!!!!!!!!! o uren contract en d 0 dat willen de meesten wel ja !!!!! maar hopen dat jij wat vind,ik blijf hopen en zoekende hier
 11. hallo allemaal, wie kan mij over het volgende iets meer vertellen, mijn werkgever heeft 2 standplaatsen voorbeeld : eentje heeft die in zwolle en de ander heeft die in rotterdam,op mijn contract worden alle 2 de standplaatsen vernoemd en ik ben woonachtig in het oosten des lands,is het verstandig om met dit contract accoord te gaan aangezien mijn werkgever mij dus zonder enige vorm van onkosten vergoeding in een auto kan laten stappen in rotterdam ???? bv 0400 beginnen in een auto die staat in rotterdam is bv vertrek om 0200 s morgens vroeg,brr is wel heel vroeg, kan iemand mij uitleggen hoe dit een beetje werkt met dubbele standplaatsen ???
 12. dutchdream

  Peter Appel

  hmmm dennis.....zo te zien aan je avator lijkt het wel een nagel benz waar jij mee rijdt ???
 13. dutchdream

  39 pallets

  66 stuks kun je er wel kwijt als je dubbelstock laad .... 39 gaat dus niet in een koeler,als je er 39 in kwijt wil dan is de trailer toch ruim 2 mtr te lang ???
 14. dutchdream

  digi en vakantie

  hallo........ kan iemand mij vertellen hoe het nu zit met vakantie en de tacho ???? stel ik heb nu 21 dagen vakantie,kan ik nu als ik weer aan het werk ben nog beboet worden voor evt overtredingingen die hiervoor gebeurt zijn...dus voor deze 21 dagen bv ????? gr vanuit een donders warm oost nederland
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden