Spring naar bijdragen

rene65

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

rene65's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. ik zal ook eens wat vertelen over mij belevenisen als chauffeur want ik heb al best veel meegemaakt als chauffeur.toen ik nog klein was speelde ik al met speelgoed vrachtautootje en volgens mijn vader riep ik de hele dag broem broem en tut tuut.en als iemant mij vroeg wat wil je worden dan zij ik chauffeur op een hele grote vrachtauto.naar school wilde ik eigelijk niet zo graag maar ja dat moest natuurlijk wel en toen ik eindelijk 18 was ben ik met rijlesen begonnen en na een jaartje had ik mijn vrachtauto rijbewijs. ik op zoek naar werk maar dat was nog niet zo makkelijk maar eindelijk wat gevonden en met een bakwagentje toen voor een bedrijf hout werk wegbrengen.dat heb ik drie jaar gedaan en toen had ik wel genoeg van dat houd.toen ben ik bij een bedrijvje begonnen in de ferrys.mooi werk man alleen soms wel 2 keer per dag de kap afbreken van die ouwe trelers en dat was minder leuk.ben toen overal geweest in duistalnd en zo. duistland lijkt ook wel een beetje op nedderland aleen kunnen ze daar harder schreeuwen maar dat kan ik ook wel ondertussen.na een paar jaar kapen afbreken ben ik op een koeler gaan rijden. met vis naar italia.dat was nog mooier werk aleen kon ik in het begin niemand verstaan dat was soms wel lastig.maar na een tijdje ging het beter en ook op de adresen waar ik veel kwam leerde die mensen mijn kennen en riepen als ik er weer eens aankwam bon djorno cazzo en dan werd ik helemaal blij.maar aan ale leuke dingen komt een ent en het bedrijvje waar ik werkte ging dfailiet dus ik moest wat anders zoeken. via een kameraad van mij kwam ik bij een bedrijvje in maasland terecht op een koeler en daar reden ze naar norway.machtig mooi werk en ook op die boten was het mooi.wel een beetje duur maar je moet toch eten want op die boot mag je niet in je eigen cabine of hut koken.altijd ook veel hollanders aan boort lache man.en op de mart in oslo was het ook altijd dolle boel.wij reden ook soms binnenlandse werk in norway en dat vond ik helemaal het einde want je kwam nog eens ergens.maar hellaas is ook dat bedrijvje failiet gegaan en nu zijn we dus met een paar man voor ons eigen begonen ook naar skandinavia.eind november krijg ik mijn vaste wagen en zal dan fotoos plaatsen en verder gaan over mijn belevinisen onder weg. groetjes van een blije rené.
  2. de bonden doen heel goede werk en als je dat niet wil zien dan licht dat aan jezelf. helemaal naar zibawe rijden lijkt mij ook wel wat. mooie foto uit 1984 met daarop een wagen van een latere generatie.
  3. wij moeten ook wel eeens een niewe cmr schrijven met een andere afzender. doe dat gewoon maar wat de klant wil.
  4. rene65

    René

    dank jullie wel voor het succes wensen. wat mathiue bedoelt snap ik niet.
  5. rene65

    René

    dat zal ik zeker doen. komende tijd mooie fotos maken met een reisverslag.
  6. ik rij aleen nog maar op de navigatie. kun je je concentratie bij de weg houden omdat je niet stedds op de kaart hoef te kijken.
  7. ik hoop dat ze allemaal snel ander werk zullen vinden.
  8. rene65

    René

    hallo allemaal ik ben rené en nieuw hier en hoop hier velen bekenden te ontmoeten. ik ben net samen met een paar maten voor me eigen begonnen en heb er heel veel zin in. lekker naar scandinavia rijden en ook weer terug. als jullie wa willen weten dan moet jedat vragen en geef ik antwoordt. groetjes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden