Spring naar bijdragen

trucker_hunter

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over trucker_hunter

  • Verjaardag 09-07-1965

Converted

  • Locatie
    Landgraaf
  • Interests
    techniek
  • Beroep
    chauffeur/ Berger/transporteur

trucker_hunter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hoi allemaal, daar ik weer op de grote baan ga,en mijn digipas ruim verlopen is/was, heb ik er weer wat nieuws bijgeleerd,ik had afgelopen nov 2012 mijn aanvraag ingediend bij het KIWA, en ook de papieren aanvraag binnen gekregen , maar door omstandigheden,heb ik heb pas op eind juli 2013 kunnen betalen,nu is het mijn fout omdat ik niet de regels had gelezen in de bijlage,(deze aanvraag vervalt na 6 maanden )als hij niet teruggestuurd en/of betaald wordt. Ik dus alles betaald en opgestuurd op een (zaterdag) ,lees ik toch nog even in de bijlage van de aanvraag ,dat van die 6 maanden termijn Ik gelijk gebeld de maandag erna ,en het aan de KIWA uitgelegd ,de dame aan de andere kant van de lijn zo vriendelijk ,om mijn dossier om te zetten op een ander formulier,(ik was er inmiddels wel achter gekomen dat de betaling 121,-euro was )die had ik ook al overgemaakt,ik gevraagd of ik alsnog een nieuwe moest aanvragen, maar dat hoefde gelukkig nu niet,maar ik geef jullie nu gelijk een waarschuwing mee ,als jullie een digipas aanvragen betaal en regel het maar ook meteen want ze hebben een wettelijke termijn van 6 weken ,kan altijd eerder maar is eerder uitzondering als regel.Bij navraag bij het KIWA heb ik ook gevraagd waarom zij geen mogelijkheid bieden of hebben ,om een aanvraag te voorspoedigen,maar daar wilde men mij geen mededeling over doen.Is best jammer dat dit niet mogelijk is.gr.
  2. corydon,fleur,andremast,europeaan bedankt voor jullie verwelkoming,ga me zeker amuseren, heb alweer ruime info vergaard en verschillende verhalen gelezen.
  3. Waarschuwing!!!!!! op 15-08-2013 aanstaande gaan de jongens van AidT weer een actie houden ,....en wel op de A2 richting het zuiden,.....tussen Eindhoven Weert en/of Maastricht , ook weer in het kader van de vorige actie,.....Dus !!! nu weer niet achterop knallen he?? anders komen die jongens weer in het (slechte) nieuws,...een gewaarschuwd mens telt voor twee,....zegt men,.... Wij steunen de actie van Actie in de Transport (AidT),nou geldt in ieder geval ,wel voor mij ,en hopelijk voor iedereen ,die zijn centjes(euro's) hierin verdiend,
  4. 99999999999,999 chauffeurs hadden meegedaan met deze actie ,dan was ik er helaas nu niet bij,....heb al eens in een protest actie meegedaan,..maar toen nog in bergingsland,...heeft helaas nix uitgehaald,...nu ben /moet ik overstappen op een nieuwe baan ,..en met mij zoveel andere collega's,...kunnen blij zijn als we nog werk krijgen,...begrijp de jongens van deze actie,..hoop/weet dat het nix uithaald,....triest dat men achter op niet beter heeft opgelet,....was er ook nix gebeurd,....Nederland regelland loopt in alles voorop ook met code 95 en die andere waardeloze shit ,heb toendertijd voor veel geld mijn chauffeursdiploma moeten halen,.....nu nix meer waard wetend dat ,,.onze oosterburen ze kopen op de zwarte markt,....net zoals het ADR certificaat ,wij gaan iedere 5 jaar naar de schoolbanken,,,,en waarom wij lopen voorop,...tja als je dan bij deze 9 chauffeurs had gezeten ,...met ons allen dan hadden we ,...nog meer ,..file gehaald,..en/of nieuws,..nu is het al na 1 dag oud nieuws. maar desalniettemin verdienen deze jongens respect want ze hadden het lef,..
  5. Hoi, mijn naam is Hunter, ik ben al geruime tijd op dit forum mee aan het lezen en leer weer iedere dag opnieuw ,ook ik ben chauffeur van beroep en doe dit sinds 1989 ,mijn laatste werkgever was in de berging ,maar nu gaan we weer op het internationaal vervoer,deze keuze is gemaakt vanwege reorganisatie ,maar ik moet mijn gezin ook maar aan het eten houden.net zoals vele anderen mij weer voorgingen,......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden