Spring naar bijdragen

minuteman

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  210
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  2

Alles door minuteman geplaatst

 1. Sigue Sigue Sputnik - Love Missile F1-11
 2. Killing Joke - Love Like Blood.
 3. Mooi filmpje van een vracht van Noorwegen naar Dubai in 1976. Dat waren nog eens avonturen! (en ontberingen)
 4. minuteman

  waar sta jij vanavond??

  Ook toevallig, hoe oud is die wel niet ?
 5. minuteman

  Vrachtwagenkerkhof

  Ik heb een soort gelijke gehad voor een paar jaar. https://rundhauber.eu/
 6. minuteman

  Vrachtwagenkerkhof

  Hoffmann, daar heb ik al heel wat vandaan voor de oude Benz. Hij heeft onder meer nog 2 te restaureren Mercedes LP's 2020 staan uit 1973 of zoiets. Trekkers met 2 sturende assen en 1 trekas. Prachtige machines http://www.nvc-oberhausen.com/
 7. Voor de dolende zielen onder ons. Jon and Vangelis - I'll Find My Way Home (Met excuses voor het suffe clipje maar het liedje is te mooi)
 8. De Barre Gaander zou zeggen. Ff wieltje wisselen, op links en doorrr !!!
 9. Holy f#ck ! Dat is volgens mij wel meer dan 3 ton, die halve trailer staat vol
 10. RIP Bill Withers - Ain't No Sunshine.
 11. RIP Kenny Rogers - Reuben James.
 12. Ik heb het debat gevolgd en vond Kuzu zelfs constructiever. Daar heb ik doorgaans niet toch zoveel mee. Ook dat slappe gezwam van de Partij voor de Dieren over hun oproep voor het afschaffen van de pluimveesector in Nederland (want ook daar kan een virus ontstaan) terwijl het debat gaat over de voorgenomen maatregelen en de uitvoering van de Coronabestrijding.
 13. Ik ben altijd wel in voor klassiek, leuk initiatief.
 14. Misschien is de luchtvering eraan gegaan ? of zouden dit nog bladveren zijn. Edit: ik zie dat in ieder geval de achterste as opgetrokken is en lucht zal zijn. Op de laatste foto van de wagen is de achterkant alsnog wel scheef naar links. Er is nog wel wat aan de hand.
 15. 133 mensen overleden aan Corona in Italië in één dag.. Shit just got real. https://www.nu.nl/coronavirus/6035986/133-coronadoden-op-een-dag-in-italie-grootste-stijging-sinds-uitbraak.html
 16. minuteman

  Op Urk kan alles

  Een beetje in deze categorie.
 17. Franco Battiato & Alice - Treni Di Tozeur. 1985
 18. Interessant wel, ik volg even. Ik heb ook een hobbywagen met tachograaf, zo'n mooie oude waar 7 losse schijfjes aan elkaar achter elkaar zitten. Ik doe er wel nieuwe schijven in maar omdat ik erg weinig rij vervang ik ze niet iedere keer. (de hoofdschakelaar gaat ook uit dus de tijd stopt)
 19. In het kader van kerst een redelijk onbekend maar erg fraai liedje uit 1975 van Chris de Burgh - A Spaceman came travelling.
 20. minuteman

  Wie helpt mij

  Ja, dat is logisch. IJs drijft namelijk, dat weet iedereen dus de kans is groot dat het ijsblokje voor eeuwig bovenin je maag blijft drijven.
 21. En deze Beatles klassieker in een iets moderner jasje, al zijn ook van dit gezelschap al weer de nodige heengegaan. Prince, Tom Petty, Steve Winwood, Jeff Lynne and others -- While My Guitar Gently Weeps
 22. Pearl Jam with Neil Young - Rockin in the free world
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden