Spring naar bijdragen

Kempische Truckfan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  505
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

103 Excellent

Over Kempische Truckfan

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Anders kunnen ze in t naburige Zevenbergen aan slag bij die transporteur met Bulgaren 🙂
 2. Er was toch ooit een Kraemer Solutions in Roermond. Ook failliet.
 3. Hing die spatlap er nog op met die bekende tekst?
 4. https://www.transport-online.nl/site/101826/internationaal-transportbedrijf-gebr-claessens-failliet-update/ Een van de oudere transportbedrijven uit Zuid-Limburg nu failliet.
 5. Zondag kwam ik nog een zwarte Scania tegen in de buurt van Terneuzen met Jelse Vos erop. De show gaat gewoon door...
 6. Rijden ze weer voor DSV? Nu de wielen weer wat schaarser worden komen dit soort bedrijfjes ook weer aan werk.
 7. Er rijden wagens onder de naam van Hovotrans en Jelse Vos dus het rijdt straks weer lekker door?
 8. Nee oke maar waarom dan een oude afgereden V8 kopen van HATals je ook een goede tweede handse basis trekker kunt kopen? Betrouwbaarder, ook minder financiering en je kunt je meer concentreren op het rijden. G.J. Wibbelink in Goor kocht ook z on oude V8 van HAT. Ze rijden ook met een 2e handse V8 van Maarten Fransen. Die werden beter bijgehouden denk ik.
 9. Vorig jaar was erg nog gedonder in Scandinavia toen ze charter reden voor Van Dijken. Ze reden charter voor: ATO, Allround transport en Van Gerwen Logistic in Vught. Hadden ze wel eigen werk?
 10. Hierbij nog een filmpje. Firma Voncken uit Susteren http://bd.nl/regio/112-nieuws/vrachtwagen-geschaard-op-a58-door-gladheid-video-1.6817210
 11. Het kan raar gaan. Speksnijder Tilburg daarvoor was de eigenaar Sluyter logistics, daarvoor twee heren die C. Huybregts en Swaans overnamen. Hadden ook al de blauwe Van de Ouweland in Chaam overgenomen. Was Leo Nolen nog werkzaam bij Speksnijder Tilburg (gehuisvest in het oude pand van Wil Versteijnen). Laat het Coca Cola vervoer maar naar Van Rijen in Oosteind gaan. Prima bedrijf met goed materiaal. Het AH-werk zal wel worden verdeeld onder: Peter Appel, Cornelissen, Simon Loos en Zamdbergen Tilburg.
 12. Er staan inderdaad een rij KLG-trailers langs de A67 maar als je richting Antwerpen rijdt kijk je zo op het terrein. Vandaag stonden er al de nodige wagens. Maar op meer plaatsen wordt er nu ruimte gemaakt om al het materieel te parkeren.
 13. En andere ex HAT trekkers zijn hier te koop: http://debruintrading.nl/occasions/trekker/scania-r114-380-manual/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden