Spring naar bijdragen

Kempische Truckfan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  529
 • Geregistreerd

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Kempische Truckfan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

106

Waardering in de gemeenschap

 1. Ze rijden voor Dfds, Lkw Walter en in containers zie ik. Ftl werk ook ofwel dump prijzen.
 2. Vanmiddag stonden er ook weer genoeg witte trekkers uit Polen Litouwen op de Katsbogten in Tilburg waar de bazen het niet sociaal vinden hun medewerkers naar huis te sturen. Ook de zwarte trucks van de dochter firma van Vos Apeldoorn stonden verderop. Op een kaal parkeerterrein met slechts hok om te wassen. Dan doet Waberer t zo slecht nog niet maar ditmaal niet in Eersel en masse geparkeerd.
 3. Verhoeven expediteurs prachtig bedrijf maar na de overname door Hessinex snel omzeep geholpen.
 4. In Tilburg doen ze Makro Sony Kawasaki en Fuji. Elders Media Markt en Intratuin.
 5. Ze vragen steeds magazijnmedewerkers voor een heel laag bruto uurloon.
 6. Locatie Sony zit nu ook Soda Stream e.a.
 7. Dat is Vick Versteijnen en broer en neef van Wil. Kinderen van Gerard een broer van Wil. Jan zat vroeger ook in de zaak van GVT.
 8. Rijdt rond als De Steenburger transport en nu vanuit Andelst zegt Facebook?
 9. Als je hun website leest doen ze anders geloven! Maar Sitra is een van de bedrijven waar de chauffeurs op parkeerplaatsen in weekend mogen bivakkeren. Geen faciliteiten. Weer twee mooie bedrijven naar de klote. Beide klanten zullen hopelijk een betere vervoerder vinden. McCain en Van Amerongen waren vele jaren partners.
 10. Vandaag nog een Kamphuis span gespot op Parkeerplaats in Eijsden.
 11. Vandaag is bekend geworden dat Witlox transport Oirschot in Hilvarenbeek overgenomen is door Gheys uit Mol. https://www.transport-online.nl/site/131162/belgische-gheys-nv-neemt-nederlandse-witlox-logistics-oirschot-over/ Witlox verhuisde recent. nog van het gehuurde pand van Garage Van Spreeuwel in Biest-Houtakker naar de voormalige locatie van Verhoeven (nu eigendom van Reijrink-groep Haghorst). Dicht aan de snelweg A58 De laatste jaren werden er nieuwe trekkers gekocht en oude bulken van Van den Bosch e.a. opgeknapt. Men was vooral actief in de het droge bulkvervoer voor de petrochemie. In 2001 nog werd het failliete Witlox Oirschot overgenomen door plaatsgenoot Ge Simons uit Hilvarenbeek. Simons was toen nog onbekend met het gasvervoer. Witlox reed in de 80-er en 90-er jaren in charter voor Interstar later overgenomen door Rotterdams Tankauto Transport (RTT).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden