Spring naar bijdragen

Kempische Truckfan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  517
 • Geregistreerd

Alles door Kempische Truckfan geplaatst

 1. Vandaag is bekend geworden dat Witlox transport Oirschot in Hilvarenbeek overgenomen is door Gheys uit Mol. https://www.transport-online.nl/site/131162/belgische-gheys-nv-neemt-nederlandse-witlox-logistics-oirschot-over/ Witlox verhuisde recent. nog van het gehuurde pand van Garage Van Spreeuwel in Biest-Houtakker naar de voormalige locatie van Verhoeven (nu eigendom van Reijrink-groep Haghorst). Dicht aan de snelweg A58 De laatste jaren werden er nieuwe trekkers gekocht en oude bulken van Van den Bosch e.a. opgeknapt. Men was vooral actief in de het droge bulkvervoer voor de petrochemie. In 2001 nog werd het failliete Witlox Oirschot overgenomen door plaatsgenoot Ge Simons uit Hilvarenbeek. Simons was toen nog onbekend met het gasvervoer. Witlox reed in de 80-er en 90-er jaren in charter voor Interstar later overgenomen door Rotterdams Tankauto Transport (RTT).
 2. Mensen, als je t artikel leest op transportonline over dit bedrijf uit Waalwijk voorheen Sprang Capelle lees je dat dit tweede ongeval is. Men wilde nog niets doen aan veiligheid maar de rechter heeft dit zwaar laten wegen. Zoon lief reed toch op eigen fraaie Globetrotter met eigen naam erop? Dus niks opruiend maar feiten.
 3. Bij dat bedrijf kon al wel jaren veel geld worden uitgegeven aan globetrotters en zelfs een Vn torpedo.
 4. Kempische Truckfan

  Iemand van hier?

  En onrust bij de transportbedrijven in Melissant want er zijn er drie met dezelfde naam M....ers
 5. Over rare overnames gesproken. Rein de Jong nam indertijd de wagens over van de groene Soetens uit Hilvarenbeek. Die reden toen in t bier...
 6. Transforwarding is failliet gegaan en eigen faillissement aangevraagd ...zou er een doorstart komen van Hovo of?
 7. Die mannen die daar willen rijden willen een Scania V8 vol opties maar betaald van hun eigen overuren... En dan nog charters die er voor willen rijden er is werk zat bij gerenommeerde bedrijven.
 8. Het special paintwerk ging er de laatste jaren wel af en zelfs Man,s deden de intrede bij Hovotrans.
 9. Ze zoeken nog chauffeurs voor t trekken van de gebruikte bulkopleggers.
 10. Inmiddels is Witlox weer verhuisd nu op oude locatie van Verhoeven Tilburg maar nu eigendom van Reyrink Diessen.
 11. Anders kunnen ze in t naburige Zevenbergen aan slag bij die transporteur met Bulgaren 🙂
 12. Er was toch ooit een Kraemer Solutions in Roermond. Ook failliet.
 13. Hing die spatlap er nog op met die bekende tekst?
 14. https://www.transport-online.nl/site/101826/internationaal-transportbedrijf-gebr-claessens-failliet-update/ Een van de oudere transportbedrijven uit Zuid-Limburg nu failliet.
 15. Zondag kwam ik nog een zwarte Scania tegen in de buurt van Terneuzen met Jelse Vos erop. De show gaat gewoon door...
 16. Rijden ze weer voor DSV? Nu de wielen weer wat schaarser worden komen dit soort bedrijfjes ook weer aan werk.
 17. Er rijden wagens onder de naam van Hovotrans en Jelse Vos dus het rijdt straks weer lekker door?
 18. Nee oke maar waarom dan een oude afgereden V8 kopen van HATals je ook een goede tweede handse basis trekker kunt kopen? Betrouwbaarder, ook minder financiering en je kunt je meer concentreren op het rijden. G.J. Wibbelink in Goor kocht ook z on oude V8 van HAT. Ze rijden ook met een 2e handse V8 van Maarten Fransen. Die werden beter bijgehouden denk ik.
 19. Vorig jaar was erg nog gedonder in Scandinavia toen ze charter reden voor Van Dijken. Ze reden charter voor: ATO, Allround transport en Van Gerwen Logistic in Vught. Hadden ze wel eigen werk?
 20. Hierbij nog een filmpje. Firma Voncken uit Susteren http://bd.nl/regio/112-nieuws/vrachtwagen-geschaard-op-a58-door-gladheid-video-1.6817210
 21. Het kan raar gaan. Speksnijder Tilburg daarvoor was de eigenaar Sluyter logistics, daarvoor twee heren die C. Huybregts en Swaans overnamen. Hadden ook al de blauwe Van de Ouweland in Chaam overgenomen. Was Leo Nolen nog werkzaam bij Speksnijder Tilburg (gehuisvest in het oude pand van Wil Versteijnen). Laat het Coca Cola vervoer maar naar Van Rijen in Oosteind gaan. Prima bedrijf met goed materiaal. Het AH-werk zal wel worden verdeeld onder: Peter Appel, Cornelissen, Simon Loos en Zamdbergen Tilburg.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden