Spring naar bijdragen

Harrie76

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1463
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Harrie76 geplaatst

 1. Harrie76

  jammer dan.....

  de eigenaar schijnt er nogal triest van te zijn
 2. Harrie76

  Continental in de berm

  Grip op iedere situatie
 3. Harrie76

  de week van rubberduck

  Zo te zien een ex werkgever van mij Bert. Heb daar ook een jaar of zeven rond gereden. Eerst op de klanten combi later op een 24uurs auto. 1 Tip, Maak kennis met Albert ofwel Appie. Grove kerel met raar loopje lang haar en wilde baard,hij is niet te missen. Een betere vriend/collega ben ik al die jaren niet tegen gekomen. Verder veel plezier en succes met je nieuwe job.
 4. Harrie76

  de week van rubberduck

  succes eend, met alles wat komen gaat, je hebt nu toch een veilig nest verlaten. Ik hoop dat je ook weer veilig land.
 5. Harrie76

  mercedes foto topic

  Nee ik heb de mijne net 3 jaar en pas 4ton weg dus ik moet er nog ff mee door.
 6. Verblind toen hij de tunnel uit kwam?
 7. Harrie76

  de week van rubberduck

  Volgens mij woont RD in Tilburg. En daar wil je sowieso niet wonen. En als chauffeur is waalwijk geen slechte woon keuze. Als je hier niks vind zit je zo in Tilburg/DenBosch/Breda. Tot dusver de promotie van waalwijk
 8. Harrie76

  mercedes foto topic

  Nummer 2 is ook binnen. Ook hier hebben ze weer een duitser in gepropt.
 9. Harrie76

  Scania

  Een nieuwe in de maak. Maatje van me met zijn werkpaard. 1.3 miljoen gelopen maar dat zie je er niet aan af, nette auto.
 10. Harrie76

  de week van rubberduck

  Wij hebben ook een lzv Bert....
 11. Soms kan ik een goeie cover ook wel waarderen.
 12. Harrie76

  AH buigt het hoofd

  dat zeg ik niet, maar mijn indruk was net andersom. Het ligt aan de transport sector en aan niks anders, wat ook niet waar is natuurlijk.
 13. Harrie76

  AH buigt het hoofd

  Goedkoop trachten in te kopen? Ze zeggen gewoon voor die k*tprijs mag je het in de schappen leggen en anders ga je maar lekker wieberen. Een soort (nou ja soort) maffiose aanpak van zaken doen houden dit soort concerns er op na. Heeft niks meer met normaal zakendoen te maken, al jaren niet meer. Alleen als je als leverancier net zo groot en meedogenloos word heb je nog wat in de pap te brokkelen. Dan kan je eens zeggen dan laat onze spullen maar uit jullie schappen voor die prijs.( wat een bv. coca cola nog wel eens doet) Maar lang duurt dat ook nooit. Maar kleine als leverancier heb je helemaal niks te melden.
 14. Harrie76

  de week van rubberduck

  De laatste 2 zinnen in de onderste alinea. Is de reden dat ik nooit op zo'n span wil rijden. Maar succes met de cursus bert, ga je ook wat meer rond de kerk rijden dan? Of doe je het zomaar voor de heb?
 15. Harrie76

  AH buigt het hoofd

  Nee, die kunnen daar niks aan doen.... Behalve dan hun eisen een beetje reëel houden en niet het onderste uit de kan willen en het liefst nog iets minder. om maar eens mee te beginnen. Verder zijn dit natuurlijk zeer sociaal bewogen bedrijven, gezien al de goede doelen en projecten die ze sponsoren
 16. Deze band gaat mij nooit vervelen.
 17. Ik snap wel dat die Limburger hier mee voorop lopen, die willen gewoon met de auto naar de kroeg kunnen.
 18. Harrie76

  AH buigt het hoofd

  Heb nooit respect voor bedrijven zoals AH. Die doen dit alleen uit eigen belang, of dat van de aandeelhouders. Want de gewone man kan kapot creperen als het aan hun ligt. Kotsmisselijk word ik ervan als deze bedrijven weer een "sociaal bewogen" proberen te doen, bah! En dalijk hebben we weer een CAO voor een jaar, nou jippie.... Daarna weer 2 jaar niet, dat is de hele tactiek.
 19. Marketing: kijk ons eens goed bezig zijn... Mooi filmpje van mercedes maar er zit nog een lange weg tussen ontwikkeling en productie denk ik. Misschien in de verre toekomst, maar niet binnen nu en5 of 10 jaar.
 20. Fanta filmpje gemaakt door een paar van die hipsters van google. Die hebben wel meer van die projecten lopen. En Brussel weet van gekkigheid niet wat ze met ons geld moeten doen, dus die smijten het links en rechts over de balk. Kijk een paar autos achter een vrachtwagen aan laten rijden op een verder lege weg kan niet zo moeilijk zijn. Laat ze het eens doen op de ring van parijs in de ochtendspits, en dan al het verkeer. Ik denk dat de satellieten rokend uit de lucht vallen... Leuke studie projectjes dit, maar nog verre van realiteit.
 21. Nee ze rijden door naar asten, want de Nobis krijgt van rijks waterstaat ieder jaar een smak geld om die slaven uit het oosten van de vluchtstrook af te houden. En voor ons hebben ze een betaald terrein aangelegd daar pal achter.
 22. Harrie76

  mercedes foto topic

  ssst Ibo, dat is een goed bewaard geheim, maar idd een best baasje.
 23. Harrie76

  geen zin meer

  Die ziel onder je arm uit, buik in borst vooruit en bij bedrijven langs gaan. Net zo lang en zo vaak tot ze je aannemen of een contact verbod opgelegd krijgt van een rechter. Brieven en mailtjes sturen is pure tijd verspilling, daar ben ik nog nooit mee aan de bak gekomen.
 24. Harrie76

  Autohof Flöthe

  Na 20 min weer in de auto? Goed voor een snelle hap voor als je doorrrr moet dan !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden