Spring naar bijdragen

Rudi

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  104
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

84 Excellent

Over Rudi

 • Rang
  Junior Lid

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Nome Alaska
 1. Rudi

  24v waterkoker

  heb nog een koffiezetapparaat destijds bij Joost gekocht...in 2009 deed hij het nog..ha...alleen even schoonmaken,mag je zo hebben gebruik hem toch niet meer.
 2. Rudi

  CE chauffeur zoekt baan.

  vander werff Heerenveen zoekt 15 chauffeurs. ..goede eerlijke werkgever!
 3. Rudi

  CE chauffeur zoekt baan.

  Faber zocht ook chauffeurs meende ik....
 4. Rudi

  de week van rubberduck

  Ik vermoed dat veel mensen die 'denkfout' maken van ' had ik maar ' of de term ' verkeerde keuze'...je kunt geen verkeerde keuzes maken,keuzes maken je en vormen je leven.Als je meerdere dingen probeert is dat alleen maar een verrijking voor je leven en dat is ook waar het leven om gaat toch?
 5. Rudi

  combi trucker

  Oké proberen we een volgende keer
 6. Rudi

  combi trucker

  Ik zei eerder dat de karren licht waren,sommige wegen 130 kg. ..lichter dan bij de supermarkt volgens mij.Maar het werk is wel pittig,door pech lag ik vrijdag pas om 04.00u en dat voelde ik gisteren nog....hopelijk hou ik het vol want vind het werk wel mooi. weet nu ook dat een klap van een luchtbalg net zo luid is als van een supersingle tenminste als je buiten staat...zucht....wat was dat schrikken. donderdagnacht waren we 02.00u klaar met laden (collega en ik) tenminste...ik had mijn auto afgesloten en dacht nog wat duurt het lang met mijn collega,waarom zet hij de trailer niet naast mijn
 7. Rudi

  nieuw seizoen outback truckers

  volgende week weer nieuw seizoen van topseries bij discovery...o.m outbacktruckers,railroad Australië,wheeler dealers en kan nog wel even doorgaan...wou dat ik alles kon zien maar werk zal wel voor gaan😆 ....
 8. Het is altijd al een triest land geweest.ik heb daar eenkeer een omleiding gevolgd en je gelooft het niet maar ik kwam weer op hetzelfde punt uit de grappen van vroeger waren er niet voor niets...een hek erom heen en een tunnel eronderdoor...en mocht je het stuur loslaten bij hazeldonk,dan kom je automatisch bij kaai 355 uit...of was het 255
 9. Het hoort ook bij Nederlanders toch....dat eeuwige zeiken en jammeren.Ik zie het nu ook voorbij komen met die toppers van werff talent....bang dat ze moe worden en ze willen niks meer...Ja op een tanktrailer of in de bieten dan kunnen ze blijven zitten. En die onzindiscussies over slecht verdienen hadden we 30 jaar geleden al ik heb nog nooit zo goed verdient als nu...tja...niet verwonderlijk dat werkgevers het ergens anders gaan zoeken,heb de indruk dat een grote groep niet meer wil.
 10. in de 5 ploegen misschien...anders verdien je toch echt meer in het transport...en de toekomst ziet er ook goed uit,er zijn geen chauffeurs te vinden of ze willen niet meer.zelfs koomen uit Noord Holland had een advertentie in de leeuwarder courant paar weken terug...
 11. Rudi

  Auto als hobby

  ben altijd vrijgezel geweest anders had ik nooit zulke auto's kunnen rijden.om de 10 dagen ongeveer sta ik aan de pomp,maar dat maakt me niet uit. @minuteman wat rij je nu dan?
 12. Rudi

  Auto als hobby

  mijn 550i ben er erg trots op.voorlopig nooit meer iets anders...
 13. Rudi

  de week van rubberduck

  Sterkte ermee heftige situatie allemaal ..ik ben zelf ook herstellende...gewoon een bedrijf zoeken met eigen vervoer...ik werk nu 4dagen(rentex) per week en is meer dan genoeg. je moet echt eerst aan jezelf denken,een ander doet het niet!
 14. Rudi

  combi trucker

  ben 44...bedoeling is vanuit Heerenveen. ...nu rij ik een paar dagen vanuit bolsward.woensdag ga ik mee vanuit Heerenveen omdat ze vandaar uit hotels en zo bedienen....het is even afwachten...Dank voor de reacties... ozg Winschoten is vrij krap trouwens...zelfde idee als jumbo beren in Groningen. ..van je af draaien maar dan nu met 1 combi..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden