Spring naar bijdragen

voyageur

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

voyageur's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

50

Waardering in de gemeenschap

 1. voyageur

  waar sta jij vanavond??

  Heb niemand zien knipperen vanmorgen 😀. 2.30u vertrokken en om 6u thv Orange. Vanavond Le Maison Blanche in Nivolas-Vermelle.
 2. voyageur

  waar sta jij vanavond??

  Nee niet gecheckt, dacht dat hij deze week open zou gaan. Eigen schuld
 3. voyageur

  waar sta jij vanavond??

  Wees maar blij, ik stond voor een dichte deur. Verderop richting Montelimar, Relais des roches staat dubbeldik vol. Ik sta nu met exact 4.30uur tegenover La tete noir, maar die zit al een paar jaar dicht. Word helaas een boterham smeren.
 4. voyageur

  waar sta jij vanavond??

  Ma Campagne om 21uur.
 5. Inderdaad leeg op. Word niet zo breed dus kan mooi via autobaan naar Cannes. Hoop maandagavond ergens tussen Valence en Senas te komen en dan dinsdag idd naar Cannes. Wie weet, hou me ogen open!
 6. Vakantie weer voorbij. Zondagmiddag vertrekken om maandag te gaan laden in Thonon-les-bains voor Cannes.
 7. Gistermorgen gelost en ook gelijk weer geladen in Koper voor Leeuwarden. Morgenochtend lossen en dan naar de zaak (vakantie😎)
 8. Ga het proberen. Onze vakantieman is bekend bij je 😀. Zo lang van huis hoeft van mij niet. Heb Ma Campagne gehaald en er zal mis communicatie geweest zijn per telefoon, maar hij is morgen open van 10 tot 15 uur. Wifi gekregen zodat we F1 op zijn terras kunnen kijken. Hopelijk morgen wat meer zon dan vandaag 🤔. Wat betreft die exotische bestemming, klinkt vaak leuk, maar praktijk is minder hoor. Veel wachten of zoals nu Menorca, 7u boot af lossen/laden en om 11.30 zelfde boot weer retour.
 9. Idd, ben ik terug bij vd Wetering. Nadat ik gestopt was werkte ik in de evenementen branch. Door de Corona is er sinds vorig jaar niks meer te doen en hebben ze ondertussen het hele bedrijf failliet laten gaan. Vorig jaar zomer al wat "vakantiewerk" voor ze gedaan. Daarna bij ander bedrijf aan de slag gegaan, waar ik bijna elke avond thuis was. Maar ik had er weer aan geproefd en dat beviel dus na goed overleg thuis ben ik weer voor vast terug in Loosdrecht. Rob heeft gelijk kwa route. Ivm lengte en breedte routeplichtig. En idd na een rustig weekje richting Mahón + 9km op het eiland, heb ik wel zin om weer wat kilometers weg te rijden. Ik vond begeleiding wel fijn toen. Je helpt ervaren chauffeurs bij het laden en je krijgt zo de kans om routes te leren/vergunningen te begrijpen. Ad bruynzeel heeft boek Truckerslatijn uitgebracht met verhalen over zijn chauffeursleven. Oa bij vd Wetering. Hoop dat ik alle vragen gehad heb 🙂 fijn weekend
 10. Okay, als ik morgenochtend bij hem ben ga ik gelijk checken. Dan maar afkoppelen en naar de winkel voor een BBQ. On Topic: vanmorgen Mahón gelost en gelijk weer geladen voor Koper. Straks de boot terug naar Barcelona en een stuk terug zien te komen.
 11. Gistermiddag was hij open en heb niks zien hangen of gehoord.
 12. Ik waarschijnlijk ook. Hou er rekening mee dat hij zondag na middageten dicht gaat!!
 13. Achter zo cabine lijkt elke vracht hoog 😆
 14. voyageur

  Zwerven door Europa

  @Durashift vertel eens wat ze je op die cursus vertellen. Ben wel benieuwd. Heb veel respect voor degene die daar heen rijden en vind het reuze interessant om hun verhalen aan te horen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden