Spring naar bijdragen

voyageur

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

31 Excellent

Over voyageur

 • Rang
  Junior Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Achter zo cabine lijkt elke vracht hoog 😆
 2. voyageur

  Zwerven door Europa

  @Durashift vertel eens wat ze je op die cursus vertellen. Ben wel benieuwd. Heb veel respect voor degene die daar heen rijden en vind het reuze interessant om hun verhalen aan te horen.
 3. voyageur

  Zwerven door Europa

  Klopt shompie. Ik heb vanaf begin aangegeven dat weekend weg weekend thuis mijn voorkeur is/was. Daar waar mogelijk word er rekening mee gehouden. Ik ben ook meerdere malen 3 of 4 weken achter mekaar weg geweest, maar ook wel paar weekenden achter mekaar thuis. Zo zijn er ook collega's die er niet om malen. Deze zijn dan ook 4 of 5 weken weg van huis. Liefst hebben ze chauffeurs die nooit naar huis willen haha. Ik weet zeker dat dat te regelen valt in Loosdrecht. @Corydon. Weekend weg is weekend weg. Zaterdag thuiskomen of zondag vertrekken is weekend thuis. Weet zo uit mijn hoofd dat mijn
 4. voyageur

  Zwerven door Europa

  Ik heb er afgelopen 4 jaar naar volle tevredenheid gewerkt. Zonder ervaring in speciaal transport of internationaal transport kon ik beginnen. Eerst in de begeleiding om het reilen en zeilen (leuke woordspeling) te leren. Na een jaar begeleiding ben ik op de auto gekomen. Enorm veel dingen geleerd en beleefd onderweg. Ooh ja onder andere ik ben er gestopt omdat ik sinds kort vader ben en ik het niet zag zitten om 2 a 3 weken van huis te zijn. gemiddeld stond ik 19 weekenden per jaar onderweg. Achteraf had ik er gelijk moeten gaan solliciteren toen ik 18 was. Dus als je nog wat van Europa e
 5. voyageur

  waar sta jij vanavond??

  Harwich ---> Hoek van holland
 6. voyageur

  waar sta jij vanavond??

  Valt tegen hoor. Op moment 12 graden en grauw en grijs. Vanmorgen maar uurtje lekker zon gehad. Vanavond en tevens weekend in Girona.
 7. Zal net over de grens aan de rechterkant wezen idd. Zit een afrit naar de tankstations (3 of 4 stuks) die neem je en de laatste is de shell. Achter de shell zit groot parkeerterrein. Van daar loop je zo naar het kantoortje.
 8. Jazeker! Als ik me goed herinner is de laatste pomp op de grens een shell en daarvoor zit een restaurant. Parkeren kan bij beide. In dat restaurant zit het kantoortje waar je een kastje kan halen. Autopapieren, tankkaart en paspoort meenemen. Ben er paar maanden geleden geweest en toen zat er een uiterst leuke dame achter de balie. Goede reis
 9. Beetje beweging kan toch geen kwaad haha. Wel mooi dat het zo kan.
 10. Vraagje?? Zoals je die trailer geladen heb. Kan je deze zelf lossen met een trekker of heb je toch een kraan nodig??
 11. Na weekje vrij staat er een trailer voor geladen met een silo voor Zwitserland. Om 19u begeleiding vanaf Venlo, morgen dus lekker uitslapen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden