Spring naar bijdragen

voyageur

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

voyageur's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

73

Waardering in de gemeenschap

  1. Hier mag ik me werk mee doen 👌
  2. voyageur

    Zwerven door Europa

    @Durashift vertel eens wat ze je op die cursus vertellen. Ben wel benieuwd. Heb veel respect voor degene die daar heen rijden en vind het reuze interessant om hun verhalen aan te horen.
  3. voyageur

    Zwerven door Europa

    Klopt shompie. Ik heb vanaf begin aangegeven dat weekend weg weekend thuis mijn voorkeur is/was. Daar waar mogelijk word er rekening mee gehouden. Ik ben ook meerdere malen 3 of 4 weken achter mekaar weg geweest, maar ook wel paar weekenden achter mekaar thuis. Zo zijn er ook collega's die er niet om malen. Deze zijn dan ook 4 of 5 weken weg van huis. Liefst hebben ze chauffeurs die nooit naar huis willen haha. Ik weet zeker dat dat te regelen valt in Loosdrecht. @Corydon. Weekend weg is weekend weg. Zaterdag thuiskomen of zondag vertrekken is weekend thuis. Weet zo uit mijn hoofd dat mijn laatste volle jaar 18 weekenden weg was en 20 weekenden waarin ik zaterdag thuis kwam of zondag vertrok. Ik was ook niet een chauffeur die naar de Chinese grens reed. Ik deed voornamelijk Frankrijk Spanje Slovenië Duitsland werk. Maar ook Zweden en Engeland regelmatig. Dan nog een keer in Griekenland, Servië, Hongarije, Noorwegen en Polen geweest. Dit vond ik mooi zat en genoeg afwisseling. Turkije Montenegro Roemenië Bulgarije Ierland Letland Litouwen Finland (en alle tussen liggende landen) zijn allemaal landen waar zeker meerdere keren per maand auto's naar toe gaan. Btw ook alle Spaanse eilanden kom je auto's tegen van Vd Wetering.
  4. voyageur

    Zwerven door Europa

    Ik heb er afgelopen 4 jaar naar volle tevredenheid gewerkt. Zonder ervaring in speciaal transport of internationaal transport kon ik beginnen. Eerst in de begeleiding om het reilen en zeilen (leuke woordspeling) te leren. Na een jaar begeleiding ben ik op de auto gekomen. Enorm veel dingen geleerd en beleefd onderweg. Ooh ja onder andere ik ben er gestopt omdat ik sinds kort vader ben en ik het niet zag zitten om 2 a 3 weken van huis te zijn. gemiddeld stond ik 19 weekenden per jaar onderweg. Achteraf had ik er gelijk moeten gaan solliciteren toen ik 18 was. Dus als je nog wat van Europa en beetje erbuiten wil zien als chauffeur, grijp de kans.
  5. Beetje beweging kan toch geen kwaad haha. Wel mooi dat het zo kan.
  6. Vraagje?? Zoals je die trailer geladen heb. Kan je deze zelf lossen met een trekker of heb je toch een kraan nodig??
  7. (Kuch kuch) ik heb alleen maar mooie ritjes ( kuch kuch) Zal ik doen.
  8. Okay. Dan zat ik goed. Dit ritje afgelopen zomer gedaan. Geladen Zuid-Frankrijk en gelost in Denemarken. Volgens die mannen in Denemarken was dit de zwaarste autolaadkraan van Denemarken. Heb er zelf geen verstand van, maar geloofde ze gelijk. Mooi speelgoed.
  9. Ik weet het wel zeker. :-) Volgens mij reed me vader met die daf op de foto. Gr Dennis
  10. Mooie foto's Marco, leuke herinneringen. Heb die auto's heel wat keren staan te wassen (3,5 a 4 jaar lang)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden