Spring naar bijdragen

Paultje-V8

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    0
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Paultje-V8

  • Verjaardag 11-12-1976

Profile Information

  • Gender
    Male

Paultje-V8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Waardering in de gemeenschap

  1. zou ook kunnen..ligt er maar net aan waar je heen moet natuurlijk.. Ik kijk wel wat er op mijn pad komt....en aankomende week nog eens een paar bedrijven hier in de buurt benaderen wat bij hun de mogelijkheden zijn.
  2. als het zo is dan is het niet anders....maar gaat wel opbreken denk ik. Ik bedoelde daar meer mee als ik internationaal ga rijden dan is het wel te doen. bijv. maandag ochtend naar het werk en donderdag of vrijdag weer terug.
  3. Er zit ook een kans in dat ik daar wel kan blijven dit seizoen en Nabuurs heeft idd een nieuwe klant erbij waarvan ik begreep dat daar de vaste chauffeurs op gaan rijden en dat ze nog nieuwe chauffeurs zoeken voor de "oude klanten" . Misschien dat ik daar voor in aanmerking kom dus dat is nog even afwachten. Het mooiste zou zijn in de regio Groningen,Drenthe,Friesland maar maakt mij in princiepe niet zo heel veel uit. Wil er best een uurtje/ 1,5 uur voor rijden.
  4. Gistere geslaagd voor mijn C rijbewijs en volgende week nog TBT en dan het nieuwe rijbewijs ophalen Ik heb al een paar aanbiedingen gehad qua werk maar ze moeten nog even geduld hebben hahaha 6 juni beginnen met CE dus gaat mooi vlot Morgen en overmorgen weer een paar daagjes bijrijder bij Nabuurs/Inbev en wie weet de rest van het seizoen zelf rijden en ervaring op doen. Mocht iemand nog een chauffeur zoekt en mij eenkans wil geven om ervaring op te doen.....LET ME NOW!
  5. Bedankt maar lessen komt wel goed Dromen mag altijd toch?
  6. Hallo, Mijn echte naam is Paul (maar dat vermoeden hadden julie waarschijnlijk al ),ik ben 37 jaar jong en momenteel bijrijder bij Nabuurs/Inbev op oproep basis. Afgelopen december ben ik eindelijk begonnen met het lessen voor het C en CE rijbewijs en iedereen zou nu denken "eindelijk?" yep....daar zijn verschillende redenen voor waarvan 1 het financiële plaatje de reden is/was. In het verleden veel dingen gedaan maar hoofdzakelijk heftruck chauffeur geweest bij onder andere Coöp en Faber pallet's maar nu dus eindelijk op de vrachtwagen al is het nu nog als bijrijder.Na de LTS en later KMBO motorvoertuigen techniek ben ik voor het eerst echt in aanraking gekomen met de transport en logistiek bij Inventra in Grootegast waar ik als interieur bouwer gewerkt heb maar ook veel mee ging op de vrachtwagen als bijrijder bij verhuizingen en bezorgen van nieuwe meubels bij particulieren. Ik was al een tijdje aan het lezen hier op het forum en er komen leuke verhalen voorbij maar ook veel dingen waar je als beginnend chauffeur zoals ik veel van kan leren en over na gaat denken. Ik moet 22 april afrijden voor C en hoop daarna snel door te kunnen gaan voor CE en daarna hopelijk snel aan het werk te gaan als chauffeur en zoals het nu lijkt eerst via het uitzendbureau ervaring opdoen binnen Nederland en daarna misschien als internationaal chauffeur. dit was het wel zo'n beetje denk ik. groetjes Paul
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden