Spring naar bijdragen

Martinski

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  26
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Martinski

 • Verjaardag 19-06-1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Motorrijden, muziek/hardstyle, amateur DJ, fotografie, trucks

Recente profielbezoeken

1580 profielweergaven

Martinski's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

38

Waardering in de gemeenschap

 1. Mooi dat die rotte vis failliet is. Failliet gaan gun je niemand, maar rotte vissen kunnen we missen als kiespijn. De transportwereld is weer een beetje beter opgeruimd.
 2. Bent het eerlijk gezegd wel eens met die chauffeur, hulde voor zijn actie! Die Polen denken dat ze alles maar mogen, net goed dat die ene eens goed afgeblaft wordt
 3. De meeste mensen mankeren wel wat, om nou te zeggen dat je geen chauffeur kunt worden is ook kolder! Kun je net zo goed in je bed blijven liggen en kluizenaar worden. Nee schijt hebben aan wat die school zegt en doen wat je wilt!
 4. Ligt er geheel aan wat je wilt hebben. Wil je een koelkast (Samsung Galaxy serie, LG, Sony, HTC etc.) of wil je een handzaam type en een die nooit vastloopt en altijd verzekerd zijn van updates? Zou ik iPhone zeggen (meeste apps) of wil je een met fysieke knoppen? Blackberry Q10/Q5 (wat minder BB apps, echter zijn ook Android apps beschikbaar voor de BB) Windows toestellen zijn tegenwoordig ook goed, zeer stabiel, van klein formaat tot type koelkast. Nokia heeft de meeste keuze plus gratis navigatie! De keuze voor een smartphone is zeer persoonlijk. Zet een aantal belangrijke punten op een rijtje wat je precies verwacht van een toestel, het OS, de grootte, apps, camerafunctie etc. En ga dan de toestellen vergelijken. Neem een toestel die je bevalt qua specs, niet een toestel vanwege zijn uiterlijk of merk. Het toestel moet wel een aantal jaar mee kunnen.
 5. Kijk hier eens: Geen LZV’s in grensoverschrijdend vervoer 16 april 2014 |1942 keer bekeken 2 TLN en EVO hebben geen begrip dat het Europees Parlement een voorstel voor duidelijke regelgeving over de grensoverschrijdende inzet van LZV’s, heeft afgewezen. Men spreekt over een gemiste kans om vervoer binnen EU efficiënter en duurzamer te maken. Wel zijn TLN en EVO positief gestemd over een aantal (technische) plannen die meer efficiënt en schoner vervoer mogelijk maken. Op dinsdag 15 april werd plenair in het EP gestemd over een wijzigingsvoorstel van de Europese Commissie (EC) van vervoersrichtlijn 96/53 over maten en gewichten voor vrachtauto’s. Belangrijkste wijziging was om grensoverschrijdend vervoer van LZV’s in de nieuwe richtlijn op te nemen. Bij de eerste stemming van de Transportcommissie van het EP in maart werd het voorstel afgewezen. Ook bij de plenaire stemming vandaag in het Parlement kon het voorstel helaas niet op een meerderheid van de stemmen rekenen. Geen begrip TLN en EVO dringen al jaren in Europa aan op grensoverschrijdende inzet van LZV’s. Deze lange vrachtwagencombinaties, waarvan er in Nederland al bijna 1000 rondrijden, bieden grote voordelen voor zowel logistiek als milieu. Grensoverschrijdend vervoer van LZV’s is formeel alleen toegestaan tussen twee landen die daar onderling mee instemmen. De Commissie wilde deze bepaling nu in de richtlijn vastleggen. TLN en EVO betreuren het dat het EP ondanks de vele positieve pilots en onderzoeksrapporten van de laatste jaren, ook nu weer tegenstemt. Overige voorstellen Naast voorstellen voor de LZV’s, omvatte de plannen van de Commissie ook voorstellen voor technische verbeteringen van voertuigen. Het gaat hier bijvoorbeeld om extra lengte voor een meer gestroomlijnde en veiligere vrachtautocabine, het toestaan van spoilers aan de achterzijde om de aerodynamica te verbeteren alsmede soepelere voorschriften voor het vervoer van 45’ containers. Het EP stemde hier wel mee in. Verloop proces Na de plenaire stemming in het EP, moet de Raad zich nog over het voorstel uitspreken. Dit zal rond de zomer gebeuren. Daarna moet de Raad en het EP tot een gemeenschappelijk standpunt komen. Dit zal naar verwachting in het najaar gebeuren. Zoals het er nu uitziet wordt er in de nieuwe richtlijn niets vastgelegd over grensoverschrijdend gebruik van LZV’s. In dat geval blijft ook de huidige bepaling van kracht op basis waarvan twee aan elkaar grenzende Lidstaten onderling grensoverschrijdend met LZV’s mogen toestaan. http://www.ttm.nl/nieuws/geen-lzvs-grensoverschrijdend-vervoer/
 6. Ik heb er eens op een blauwe maandag bij Lidl gewerkt als verkoopmedewerker. Wist niet hoe snel weer op te stappen , wat een achterlijke dictators bedrijf zeg. Echt slavenarbeid.. ze lopen er nog net niet met een zweep..
 7. Die kapitein is vast een broer van Schettino.. Ook zo'n fanatieke rotsenbeuker
 8. Komkommertijd nu al aangebroken? TS en TLN hebben vast zonnesteek opgelopen of teveel drank/drug gebruikt.. Zoiets gaat echt niet van de grond komen hoor.. Er zijn teveel zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Het verkeer is onvoorspelbaar in al zijn opzichten. Kinderen die ineens de weg oversteken, aso-automobilisten/wegmisbruikers etc. etc. etc. Er ligt een prachtig spoor dwars door Nederland van Rotterdam naar Nijmegen, laten ze dat eerst maar eens wat vaker gebruiken dan die paar treintjes die er rijden. En dan hebben we ook nog de ijzeren rijn, die werkloos ligt weg te roesten, kan ook weer in gebruik genomen worden etc. En dan erbij; in het artikel staat dat de vrachtwagens als ''treintjes'' vlak achter elkaar rijden.. Echter de LZV mag nergens in Europa behalve in Nederland rijden, datzelfde geldt dan ook voor dat onwerkelijke idee van TS.
 9. Ach die 30 is niks vergeleken met de dagelijkse wegmisbruikende automobilisten die de verkeersregels aan hun laars lappen
 10. Schrok me eerst kapot toen die chick tegen de lantaarnpaal botste.. Leuk filmpje! Om even in Vuilniswagensfeer te blijven, hier een leuk filmpje van Jochem en Jochem als vuilnisman. Die lach op 0:15 is wel erg grappig:
 11. Mijn lesauto is een Volvo FH Motorwagen
 12. Interessante bedrijffilm. Maar luister eens goed naar de automonteur op 2:48.. Lijkt alsof ie zegt; ''de auto's moeten zo snel mogelijk weer kapot kunnen'' ..
 13. Gouwe ouwe in een nieuw jasje; Cover Alice Deejay - Better off alone:
 14. Interessant shompie! Lijkt me wel een hels karwei om die dikke machines zelf te moeten lossen.. Aan de andere kant kun je wel zeggen dat je in zo'n machine hebt gereden al is het een paar meter, toch wel spannend zoiets.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden