Spring naar bijdragen

Lie

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Lie

 • Verjaardag 15-06-1979

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

1054 profielweergaven

Lie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

 1. Dat verwacht ik dus ook, maar hoor hier op het forum daar dus nog weinig reactie op of hun vrouwen dus partime werken...
 2. Mijn vraag wordt ook niet echt beantwoord zoals ik hoopte tot nu toe door iedereen, maar dat geeft niks. Wilde alleen maar weten hoe de situatie dan bij anderen is. Maar daar hoor ik helaas nog niet veel over. Wel veel goedbedoelde adviezen.
 3. Heb ik al ooit voorgesteld op mijn werk. Was absoluut niet bespreekbaar....(kijk ook rond naar ander werk omdat er om mijn werk geen overleg mogelijk is, Maarja, er is nog niet veel keus qua werk)
 4. Omdat we naast de kosten eruit rijden ook een inkomen erbij nodig hebben
 5. Weekend werk zou idd mooi zijn in ons geval, Maarja, kantoorbaan he en werken in weekend zit er niet in bij mij. Helaas. Maar wij overleggen zeker wel. Dat is zeker heel belangrijk
 6. Dat wordt hem al niet, werk fulltime en ook nog in de transportsector, weinig vrije dagen (worden grotendeels al vastgelegd door werkgever, mag niet gebeurd wel, dus weinig extra dagen) Maar wij komen er wel uit hoor, dat zeker, maar ben gewoon benieuwd hoe het in andere relaties gaat. Hoe men elkaar daar nog wel s ziet. Waarschijnlijk door een parttime werkende partner ben ik bang.
 7. Nou, gaat dus niet goed, omdat ik mijn man wel s wil zien natuurlijk. Dus vroeg ik me af hoe het bij anderen gaat. Wel wil ik gaan proberen om eens in de maand de vrijdag en maandag vrij te nemen zodat ik lekker mee kan.
 8. Hallo allemaal, Ik ben net nieuw hier, en met reden. Ik vraag mij namelijk af hoe jullie (zal voornamelijk op de mannelijke chauffeurs slaan) het volgende thuis doen: Ik werk fulltime op de administratie van een transportbedrijf. Mijn man is eigen rijder en zal sinds kort steeds vaker in de weekenden ook weg zijn omdat dat meer geld opleverd. Daarvoor in de plaats is hij doordeweeks wel een paar dagen thuis, ivm rust maar ik zie hem dan niet omdat ik ook moet werken. Hoe gaat dat in andere gezinnen? Ik vermoed namelijk dat de meeste mannen een vrouw hebben die part time of niet werkt, zodat jullie elkaar nog s zien. Of heb ik dat mis? Ikzelf ken namelijk geen vrouwen van mijn leeftijd (34) die fulltime werken, dus daarom gooi ik het hier in de groep. Ben benieuwd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden