Spring naar bijdragen

Showfeur

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  458
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

8750 profielweergaven

Showfeur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

425

Waardering in de gemeenschap

 1. FNV gaat voorlopig niks doen voor de meesten van ons. CAO beroepsgoederenvervoer loopt nog tot 1 januari 2023, en op 1 januari 2022 komt er al 3,25% bij Dus je zult het dan met 89,83€ extra per maand moeten doen in D6 Denk niet dat de FNV de CAO beroepsgoederenvervoer gaat openbreken 😉
 2. Het is 100€ boven op de inflatie van 2% volgens het artikel, dus vrij fors:
 3. Mag gewoon hoor, mijn vrouw heeft fietsplan én reiskostenvergoeding. En zoals Ger hierboven geschreven heeft, het valt tegenwoordig onder de WKR. Maar het gaat er ook meer om, dat in algehele zin een werkgever buiten de standaard loonschalen, nog genoeg kan doen aan salarisverbetering.
 4. Goed ideeën, niks mis mee, maar staan wel gewoon in de CAO. Maar er kan gewoon van afgeweken worden, want pauzestaffel bijv. heb ik zelf nog nooit meegemaakt. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om je aan de juiste loonschaal te houden, en toch de beloning op diverse manieren, linksom/rechtsom te verbeteren. En je zo te onderscheiden van de concurrentie.
 5. Wat de fiets betreft: In theorie zal dat best zo horen, maar in de praktijk kijkt niemand daar. Mijn vrouw heeft ook elektrische een fiets via het werk, en diverse van haar collega's regelen er ook één voor hun partner, terwijl ze met de auto naar het werk komen. Sportschool abonnement krijg je bij ons ook, voor diegene die dat wil. Gaat verder nergens van af. Alles hoeft niet fiscaal vriendelijk natuurlijk, als de werkgever er gewoon belasting over betaald, mag er heel veel extra's.
 6. Er zijn nog wel mogelijkheden om de beloning op te krikken, en je toch netjes aan de CAO houden. Denk aan reiskostenvergoeding, bonussen, sportschool abonnement of fietsplan.
 7. Showfeur

  Navigatie app

  Heb die nieuw in de doos, vanavond even opgehaald in Amsterdam. Ben benieuwd na jouw lovende recensie😁 Had vandaag ook al even de TT Truck Android naast de GO750 gedraaid, en viel me niet tegen. Maar heb wel gemerkt, dat navigatie erbij op de telefoon wat teveel van het goede wordt. Naast Flitsmeister, en Whatsapp, moet er ook nog wel eens gebeld worden, en dat wordt allemaal wat druk op 1 apparaat.
 8. Showfeur

  Navigatie app

  In die link op Youtube, staat een downloadlink voor de APK (TomTom Camion Android.apk ) op mega.nz , deze is 165MB groot. Die moet je op je telefoon zetten en installeren, de beveiligingsinstellingen moeten dan wel aangepast worden om de APK te installeren buiten de Play Store om. Zodra de APK is geïnstalleerd krijg je de mogelijkheid om kaarten en stemmen te downloaden. Hoop dat je aardig wat ruimte over hebt op je telefoon, want de kaarten zijn behoorlijk groot. Alleen Nederland was al ruim 500MB. Ook even de App resetten om de truck instellingen te kunnen selecteren: Instellingen>overig> Reset app Even goed het youtube filmpje bekijken en eventueel de comments eronder, Als het niet lukt, meld je je hier weer, vast wel mensen die je verder kunnen helpen.
 9. Showfeur

  Navigatie app

  Door jouw bevestiging dat het werkt, ook maar even mee aan de gang gegaan op een oud Android toestel om te testen. Ben niet zo happig om buiten de Play Store APK,s te installeren, op een toestel waar ik op mijn bankzaken regel. Door gebrek aan ruimte op dit toestel alleen even de Nederland map gedownload, gereset en inderdaad daarna krijg je de mogelijkheid om voor vrachtwagen te kiezen: En ADR inderdaad: Nu nog in de praktijk testen. Ben benieuwd of op deze app de verkeersinformatie ook werkt. Verwacht het niet, omdat het normaal via de Sim kaart werkt. Op mijn Wifi geeft hij wel verkeersinfo iig Anders zou je dit dus op een tablet kunnen zetten, en geen nieuwe Go Expert hoeven kopen. Zolang dit blijft werken natuurlijk🙂
 10. Showfeur

  Navigatie app

  Thanks voor de tip. Er staan inderdaad wel een aantal op Marktplaats voor een redelijke prijs. Zal er eens naar kijken.
 11. Showfeur

  Navigatie app

  Er schijnt een hack voor te zijn dat het werkt. Heb wel al een tijdje geleden de download binnen gehaald, maar nog niet getest:
 12. Showfeur

  Navigatie app

  Dan wacht ik even het nieuwe model van TomTom af👍 Is wel handig om te kunnen zien, gewichtsbeperkingen kun je nog wel wat mee smokkelen. Hoogtebeperkingen niet. Lastigste blijft de tijdsbeperkingen, bijv van 23:00-7:00 Vaak wordt dan de hele dag als verboden aangemerkt.
 13. Showfeur

  Navigatie app

  Welke Trucknavigatie is dit? Gebruik zelf nog altijd de TomTom Go750, omdat daar nog een afstandsbediening bij zit. Maar als het er op lijkt dat ik teveel om moet rijden, zet ik hem regelmatig op bestelwagen voor een kortere route. Alleen kom ik dan nog weleens verassingen tegen, omdat ik niet weet wat/waar de beperkingen zijn. En bij jou zie ik die er wel op staan. Vroeger ook wel Sygic Truck gebruikt voor Android, en daar zag je ook de beperkingen op de kaart staan.
 14. We zijn er nu denk ik wel ongeveer uit, wat je netto krijgt in D6: Grofweg ca €1870 per 4 weken, dan wel €2025 per maand, voor de basis. En reken voor elk overuur een tientje, en je komt akelig dicht in de buurt van het eindresultaat.
 15. De verschillen zijn ook klein, de busjes zitten bij ons ook in C6 Zoals ik al zei, op een meubelbakje voor de Albert kun je ook al €13,46 per uur krijgen. Weet niet onder welke CAO je valt, en of het bij jou ook per 4 weken of per maand is? Maar dit is wat het is, voor een D6 chauffeur volgens het BGV We hebben een relatief vrij hoge eigen pensioenbijdrage aan het PFV, zit je in een payroll of uitzendconstructie (met een lagere pensioenopbouw) zal het nettoloon wat hoger zitten, maar dat verschil zal hooguit tientjes zijn. En daarom mag er ook wel weer eens wat bij😁
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden