Spring naar bijdragen

Onerarius

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Onerarius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Waardering in de gemeenschap

  1. Weer leuke opdrachten voor Sommerauer en Compaan!
  2. Onerarius

    Uitvlaggen

    Toegevoegde waarde dat onwaarheden uit de wereld worden geholpen. Dat is nog altijd meer dan 'niets'.
  3. Onerarius

    Uitvlaggen

    Dit beestje werd vanaf dag 1 al met een andere naam aangesproken. Ik raak niet onder de indruk van een raddraaier die praatjes heeft vanachter een computer. Mensen die woorden als 'grote muil' gebruiken zitten verbaal niet op een relatief hoog niveau.
  4. Onerarius

    Uitvlaggen

    Het is namelijk des te leuker om ongeïnformeerde personen zien te gissen naar de waarheid. Hypocrisie ten top. En heeft u nog meer te janken want echt toegevoegde waarde hebben uw berichten niet.
  5. Onerarius

    Uitvlaggen

    Weer niet waar ...
  6. Onerarius

    Uitvlaggen

    Om wat ik straks als lunch ga eten.
  7. Onerarius

    Uitvlaggen

    Nogmaals, praat pas over zaken als je er ook daadwerkelijk van op de hoogte bent. Degene die niet moeten reageren zijn degenen die niet weten waar ze over praten. Ik ben niet verplicht om met feiten te komen. De reden waarom ik reageer is om het sneeuwbal-effect te ontnemen. Eén persoon loopt onzin te plaatsen, anderen zien het en gaan het rondbazuinen. Waar lees je dat ik uitvlaggen goed praat?
  8. Onerarius

    Uitvlaggen

    Dan weet u meer dan ikzelf.
  9. Onerarius

    Uitvlaggen

    Ik zie niet in waarom ik dergelijke informatie hier openbaar zou moeten gooien. Zeg alleen dat uw idee niet waar is, hoe het precies in elkaar zit ga ik u niet aan de neus hangen.
  10. Onerarius

    Uitvlaggen

    Heren, rustig maar! Met die opmerking doelde ik op een bepaalde groep, niet op elke NL chauffeur. Had het even duidelijker moeten verwoorden.
  11. Onerarius

    Uitvlaggen

    Hahahaha sorry Routier maar ik zit u nu echt even uit te lachen. Volgens mij denkt u dat u de bedrijfsvoering leidt bij Reining? Blijkbaar denkt u het zo goed te weten terwijl werkelijk geen letter van deze zinnen op de waarheid berusten. Praat alsjeblieft over zaken als je weet hoe de vork in de steel zit. Want door deze lariekoek komen er leugens in de wereld. Tijd om kennis te nemen van de tarieven waar bedrijven voor rijden!
  12. Onerarius

    Uitvlaggen

    Pools. Eerste statement: dat u dergelijke collega's niet hebt wil direct zeggen dat ze niet bestaan? Over lariekoek gesproken. Weer een buitenstaander die denkt de ins-and-outs van een onderneming te weten. Iets over beste stuurlui en aan wal staan. Tweede statement: voorheen is een breed begrip. Als u nu eerst eens wist welke periode ik bedoelde voordat u van de toren begint te blazen.
  13. Onerarius

    Uitvlaggen

    Merci! Excuses dan.
  14. Onerarius

    Uitvlaggen

    Ik citeer: 'Geweldig dit...' Blijkbaar heb je er toch een bepaalde idee over.
  15. Onerarius

    Uitvlaggen

    Niet gaan zitten huilen dan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden