Spring naar bijdragen

Damster

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  91
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

1908 profielweergaven

Damster's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

130

Waardering in de gemeenschap

 1. De gedachte kwam bij me op door alle de reactie’s die ik lees op de nieuws artikelen en ook hier op het forum, dat er heel makkelijk gezegd wordt, dat de boeren maar moeten stoppen met hun leven(swerk) want dan kunnen wij weer verder met huizen bouwen, wegen aanleggen en nog meer blokkendozen op nog grotere industrieterreinen. Maar plaats het eens in een ander licht en bedenk eens hoe jezelf zou reageren als jouw bestaan opgedoekt moet worden. Of bv. inderdaad de Rotterdamse haven volledig af te sluiten. Dan is leiden in last en gaan er honderd duizenden mensen de straat op , want dat kunnen ze toch echt niet maken. Het gaat ook echt niet alleen om natuurherstel, het gaat om woningen en nieuwe wegen etc. En bovendien zal het de randstedelijken geen zier interesseren hoe een boer zich dan in zijn bestaan zal moet voorzien. En dat deed bij mij die gedachte opkomen.
 2. Ik trek helemaal geen conclusie, en al helemaal niet over de ammoniak uitstoot. Dat noemde ik al aan het begin.
 3. Na alles hiervoor te hebben gelezen, bedacht ik: wat nou als de regering het bizarre idee kreeg om de haven van Rotterdam helemaal te sluiten. Het is namelijk gebleken dat de allergrootste uitstoot van NO2 (dus niet NH3) in de regio Rotterdam en Amsterdam plaatsvindt. Voor de geïnteresseerden: https://www.knmi.nl/kennis-en-datacentrum/uitleg/tropomi-metingen-van-stikstofdioxide-no2#:~:text=Jaargemiddelde%20NO2%20in,gemeten%20door%20CrIS Daarmee is er ook direct een oplossing voor het file probleem in de randstad en is de bereikbaarheid ook gelijk gewaarborgd. Bovendien zou op korte termijn ook de woningnood in de randstad oplossen, want samen met aan de haven gerelateerde bedrijven hebben 10-duizenden mensen dan geen werk meer en dus geen noodzaak meer om er te wonen en zullen daarom moeten vertrekken uit de regio. Bovendien, om maar eens een opmerking te gebruiken die ook in het boeren vraagstuk veel wordt gehoord, bijna alles wat er daar binnenkomt aan goederen gaat ook het land weer uit, en alles wat we zelf nodig hebben kan ook via Amsterdam of Delfzijl/Eemshaven worden binnengebracht. Bedenk me ook net dat ook de invoer van drugs in een klap een stuk minder zal zijn, scheelt de staat ook weer heel veel aan mankracht en investeringen van steeds slimmere apparatuur. Dit alles is natuurlijk allemaal ten gunste van het prachtige en bijzondere natuur gebieden van de Biesbosch en het groene hart, de prachtige duingebieden boven IJmuiden uiteraard. TATA zal zeker moeten sluiten zonder pardon en ook zonder alternatief. En op termijn, als de waarden te hoog blijven sluiten we ook Schiphol en kunnen de andere kleine vliegvelden dit wel overnemen, eventueel kan Lelystad op voorwaarden en beperkt ook open. Het is maar een gedachte die bij me opkwam
 4. Damster

  forumgebruikers gespot

  zoetwatermatroos ?? in Emmen om 17.00 u.
 5. Zopas even 600 ltr HVO 100 getankt, 2.61/ltr gelukkig hoef ik het niet te betalen ☺️ (€1550,-)
 6. Sorry, maar wat is ook alweer de vraag?
 7. Damster

  Canal digitaal via adsl

  Ik heb ook canal digitaal maar dan via glasvezel, Exact jouw probleem heb ik nog niet gehad, maar wel andere soortgelijke. Ik start altijd mijn modum/router en de decoder weer opnieuw op en dan doet alles het weer normaal.
 8. Damster

  forumgebruikers gespot

  klopt dat was ik. moest nog klantje laden in Geesteren
 9. Damster

  forumgebruikers gespot

  vanmiddag 14.30 u. Hendrik Jansen knp Azelo A35 ?
 10. correct, en bovendien zijn die ook een tikkeltje te duur denk ik. Deze daf's zouden al in oktober geleverd worden, maar door de chip tekorten pas nu uitgeleverd
 11. Vanaf vandaag m;n nieuwe werkplek. Zal overigens nog even moeten wachten omdat ik nog een weekje niet naar buiten mag.
 12. wij halen het ook gewoon bij de wagenparkbeheerder. Buitenkant doet de wasstraat zo vaak als nodig en we er tijd voor hebben. Vandaag nog bij truckwash Gieten.
 13. Damster

  Zwarte Piet

  Ha in beide gevallen toch nog steeds buurgemeente: Nieuwleusen ☺️
 14. Damster

  Zwarte Piet

  Haha bij mij in 't dorp ook, maar ik woon dan ook in het aangrenzend dorp
 15. Toeval of niet, ik stond er daar door wel meer dan een uur in de file. Zwaar balen.😒
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden