Spring naar bijdragen

Damster

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  63
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

84 Excellent

Over Damster

 • Rang
  Senior Forumlid

Recente profielbezoeken

1048 profielweergaven
 1. o, maar it is inderdaad een heel stuk chiquer dan het rood met zwarte oplegger.
 2. Ohh maar daar in Barneveld kan het best wel een leuke dag worden hoor. Wij waren daar ook in feb, met een paar van onze eigen auto's (trekkers) Best wel grappig en leuk om te doen.
 3. Damster

  Wrak van de week

  Maar ook de verlader gaat niet vrijuit naar mijn mening.
 4. Damster

  Windmolens

  Ook langs de N33 tussen Zuidbroek en Veendam , hoeveel van die horizon vervuilende dingen bouwen ze daar wel niet? Maar ook de zonnepanelen velden langs de N 381 bij Leeuwarden en Oosterwolde is geen leuk uitzicht.
 5. en op het einde v/d dag een rondje kombaan? Met trekker trailer combi is dat best geinig😁
 6. Damster

  forumgebruikers gespot

  Was jij dat @iveco om 8 u. bij het verkeerslicht voor mij langs de a.fokkerstraat op in Zwolle?
 7. Zeker, maar dat sluit niet uit dat het ding wel kan afwijken. En als door eigen waarneming je het idee hebt dat de tacho afwijkt, zou je ook kunnen overwegen om een her-ijking van de tacho uit te voeren. Al was het maar om een afwijking uit te sluiten. Overigens is her-ijking elke 2 jaar verplicht dacht ik, maar @HIT zal dat beter weten.
 8. Misschien is het tijd om de tacho te laten ijken ?🤔
 9. Damster

  3 weken vakantie

  Ja dat snap ik en dat is ook heel normaal en kan bij ons ook. Alle chauffeurs, ook die van de charters hebben een toegangspasje die ze via de eigen werkgever zouden moeten krijgen, maar in het geval van HKP zijn het zoveel wisselende chauffeurs dat het voor HKP ook wel een beetje moeilijk wordt. De charters hebben exact zoveel pasjes als dat ze auto's hebben die vast voor ons rijden.
 10. Damster

  3 weken vakantie

  Hij mag er zeker wel gebruik van maken .....alleen hij kan er niet bij
 11. Damster

  3 weken vakantie

  en ook in Wdxv en HT (Den Bosch). en als je een postnl pasje hebt (die je eigenlijk van HKP zou moeten krijgen, maar ik weet ook wel dat dit niet het geval is, en trouwens de meeste charters ook niet) kun je op alle depot's naar de kantine en toiletten.
 12. Damster

  3 weken vakantie

  Je zou bij HKP eens de voorschriften om voor ons te rijden moeten opvragen . Ik denk niet dat je dat hard kunt maken. Waarschijnlijk denk je dat ze geladen zijn, maar ik denk het niet. Dit is niet zomaar bedacht, maar door meerdere incidenten zo ingesteld.
 13. Damster

  3 weken vakantie

  Ik vind het wel opmerkelijk dat je met een volle verzegelde trailer onderweg pauze gaat maken. Wij mogen dat niet en ook van charters die voor ons rijden wordt verwacht dat ze zonder stop van depot A naar depot B rijden. En als je het goed uitrekent is het ook helemaal niet nodig, je schrijft zelf al dat je 3.20 u. in Waddinxveen erop hebt en daarna naar Amersfoort is 0.45 u. rijden dus ruim binnen je toegestane rijtijd. Als het door onvoorziene omstandigheden niet anders kan is iets anders, maar dan nog moet je dit melden aan chaos-room.
 14. Gaat niet meer lukken, mijn digitank is bijna leeg 😀
 15. ik heb je gematst je bent maandag vrij, maar........
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden