Spring naar bijdragen

Damster

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  77
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

95 Excellent

Over Damster

 • Rang
  Senior Forumlid

Recente profielbezoeken

1361 profielweergaven
 1. Wij rijden op koningsdag idd niet zoals schoenenreus terecht opmerkte, punt is alleen dat er vannacht nog wel gereden wordt tot in de vroege ochtend en dinsdag avond ook weer wordt gereden. Dus alleen de dagdienst ligt stil. Dit is eigenlijk op alle officiele feestdagen zo
 2. of ts nou moet werken of niet morgen is nog tot daar aan toe, maar wat mij opviel is deze zin dan bekruipt mij toch een gevoel dat ts wellicht bij een zeer malafide bedrijf werkzaam is.
 3. Damster

  forumgebruikers gespot

  Andremast toevallig in Hoogeveen vanmorgen? (rond 10.00 u.)
 4. Damster

  Knutselen

  een brug (te ver)
 5. 1 man 2 63 3 7 u. achter het stuur 11 u. dienst tijd 4 nee 5 nee
 6. Geen paniek😀 we zijn er mee bezig. "k Zag net nog een flinke hoeveelheid (paar miljoen) staan op het SorteerCentrumBrieven in Zwolle.
 7. Damster

  forumgebruikers gespot

  Kwam Knoalster tegen vanmorgen 9.15 u. op de N36 bij Almelo, Nog wel maar hij zag me blijkbaar niet. .
 8. FF snel dacht Snel Was dat in Zaltbommel??
 9. Wij zijn blij dat we ervan af zijn. (op een paar na) Ik mag nog tot april/oktober doorrijden met m'n MAN. Wat er dan komt is nog de vraag.
 10. Nou ja, ze hadden ook met Renault kunnen gaan rijden. (Maar ik denk dat ze het niet eens hebben overwogen )
 11. Klopt idd. kan zeker beter, maar als je leest wat ze bij de concurrent dan voorstellen namelijk helemaal niets, dan zijn wij in ieder geval al een stap verder.
 12. Je hebt gelijk. Mijn fout ze hebben niet getekend, maar overeenstemming bereikt.
 13. Je hebt gelijk ik had het over de zzp'ers iets anders moeten zeggen. Punt blijft wel dat ze niet afhankelijk zouden moeten zijn van 1 opdrachtgever. Maar wat zou dan het reële verhaal moeten zijn? Werk jij ook bij postnl? of is het meer van horen zeggen? Je hebt mij niet zien schrijven dat ik mijn werkgever een sociale en wondermooi bedrijf vindt met een geweldig cao, maar ik denk dat het bij ons beter of op z'n minst gelijkwaardig geregeld is dan in het vervoers cao. Het ontgaat mij even wat de naamsveranderingen er mee te maken hebben.
 14. Kijk dat van die andere pakketbezorgers klopt niet helemaal. DHL en Postnl hebben ieder hun eigen CAO, en voor zover ik weet alle andere pakket- en koeriersdiensten vallen onder het goederenvervoers CAO. En je weet zelf beter dan ik hoe het met jullie CAO gaat. Alle zzp-ers zoeken het natuurlijk zelf maar uit, maar iem. in dienst van een kleine zelfstandige die voor een pakketten of koeriersbedrijf rijden vallen wettelijk ook onder het vervoers CAO.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden