Spring naar bijdragen

Damster

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  80
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

1589 profielweergaven

Damster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

105

Waardering in de gemeenschap

 1. Een mogelijkheid is om de partijen met de meeste zetels verplicht met elkaar te laten samenwerken. Dan krijg je dus VVD 34, D66 24, PVV 17, is samen 75, is net niet genoeg dus moet CDA 15 ook meedoen. Dat is in mijn optiek echt democratie.
 2. Hij begint in iig vooraan 😀 Heel veel plezier, maar neem wel een plu mee.
 3. Mooi werk is natuurlijk zeer subjectief. Wat jij met de beste wil van de wereld geen mooi werk vind kan voor een ander juist een top baan zijn. Ik ben het wel met je eens dat het geen "super mooi" werk is maar zoals Iveco al schreef voor een beginnend bestuurder, en zeker voor een 'senior chauffeur' is het wel heel erg leerzaam en krijg je het achteruit rijden met oplegger snel in de vingers. Daarna kun je altijd nog kijken wat je wilt gaan doen. Overigens rijden wij niet alleen 's nachts, zelf ben ik inmiddels ook uit de nachtritten gestapt en werk nog 4 dagen, maar wel 40 uur. ☺️
 4. Damster

  Baan gezocht

  Je kunt het altijd nog bij ons (Postnl) proberen. als nieuwe chauffeur ben je dan wel verplicht 1 week dag dan 1 week nacht te rijden. en altijd in je eigen bed slapen,
 5. Damster

  forumgebruikers gespot

  kwam ik vanmiddag@Schots en Scheef tegen op de N50 tussen de Ramspolbrug en de IJsselbrug? (rond 14.15 u.) en iets later ook nog @Fg2200tussen Ens en Urk afslag Nagele?
 6. Damster

  Waar erger jij je aan?

  is heel erg persoon/plaats gebonden. Niet in algemeenheid spreken als je net toevallig een kloothommel bij jouw in de wijk rondraced.
 7. Damster

  Waar erger jij je aan?

  Als jij je zo ergert aan mijn werkgever waarom haal je de spullen dan niet zelf op bij de leverancier. Scheelt je een hoop elende als ik het zo lees. Ik werk er inmiddels bijna 45 jaar en ik kan weg met een hele goede regeling dus wat je hier schrijft deugt gewoon niet.
 8. Damster

  DAF topic

  Ik zie eerder een Iveco S-Way dan een MAN aan de voorkant☺️
 9. Wij rijden op koningsdag idd niet zoals schoenenreus terecht opmerkte, punt is alleen dat er vannacht nog wel gereden wordt tot in de vroege ochtend en dinsdag avond ook weer wordt gereden. Dus alleen de dagdienst ligt stil. Dit is eigenlijk op alle officiele feestdagen zo
 10. of ts nou moet werken of niet morgen is nog tot daar aan toe, maar wat mij opviel is deze zin dan bekruipt mij toch een gevoel dat ts wellicht bij een zeer malafide bedrijf werkzaam is.
 11. Damster

  forumgebruikers gespot

  Andremast toevallig in Hoogeveen vanmorgen? (rond 10.00 u.)
 12. Damster

  Knutselen

  een brug (te ver)
 13. 1 man 2 63 3 7 u. achter het stuur 11 u. dienst tijd 4 nee 5 nee
 14. Geen paniek😀 we zijn er mee bezig. "k Zag net nog een flinke hoeveelheid (paar miljoen) staan op het SorteerCentrumBrieven in Zwolle.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden