Spring naar bijdragen

Damster

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  74
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

91 Excellent

Over Damster

 • Rang
  Senior Forumlid

Recente profielbezoeken

1181 profielweergaven
 1. Geen paniek😀 we zijn er mee bezig. "k Zag net nog een flinke hoeveelheid (paar miljoen) staan op het SorteerCentrumBrieven in Zwolle.
 2. Damster

  forumgebruikers gespot

  Kwam Knoalster tegen vanmorgen 9.15 u. op de N36 bij Almelo, Nog wel maar hij zag me blijkbaar niet. .
 3. FF snel dacht Snel Was dat in Zaltbommel??
 4. Wij zijn blij dat we ervan af zijn. (op een paar na) Ik mag nog tot april/oktober doorrijden met m'n MAN. Wat er dan komt is nog de vraag.
 5. Nou ja, ze hadden ook met Renault kunnen gaan rijden. (Maar ik denk dat ze het niet eens hebben overwogen )
 6. Klopt idd. kan zeker beter, maar als je leest wat ze bij de concurrent dan voorstellen namelijk helemaal niets, dan zijn wij in ieder geval al een stap verder.
 7. Je hebt gelijk. Mijn fout ze hebben niet getekend, maar overeenstemming bereikt.
 8. Je hebt gelijk ik had het over de zzp'ers iets anders moeten zeggen. Punt blijft wel dat ze niet afhankelijk zouden moeten zijn van 1 opdrachtgever. Maar wat zou dan het reële verhaal moeten zijn? Werk jij ook bij postnl? of is het meer van horen zeggen? Je hebt mij niet zien schrijven dat ik mijn werkgever een sociale en wondermooi bedrijf vindt met een geweldig cao, maar ik denk dat het bij ons beter of op z'n minst gelijkwaardig geregeld is dan in het vervoers cao. Het ontgaat mij even wat de naamsveranderingen er mee te maken hebben.
 9. Kijk dat van die andere pakketbezorgers klopt niet helemaal. DHL en Postnl hebben ieder hun eigen CAO, en voor zover ik weet alle andere pakket- en koeriersdiensten vallen onder het goederenvervoers CAO. En je weet zelf beter dan ik hoe het met jullie CAO gaat. Alle zzp-ers zoeken het natuurlijk zelf maar uit, maar iem. in dienst van een kleine zelfstandige die voor een pakketten of koeriersbedrijf rijden vallen wettelijk ook onder het vervoers CAO.
 10. Ach ik werk ook nog maar enkele jaren(44) bij postnl dus het zou kunnen dat ik niet alles weet. Voorlopig is er wel een principe akkoord getekend voor een nieuw CAO, mét een structurele loons verhoging van 5,5 %, corona bonus, en 2% winstuitkering. FNV is nooit tevreden dus die hebben weer niet getekend. En de 'andere vervoerders' vallen uiteraard niet onder ons CAO. Kijk en dat is het precies, je kunt je werk niet meer leuk vinden of te zwaar, en er is bij ons vaak een mogelijkheid om iets anders te proberen. Overigens is het in deze periode ook zo geregeld dat een bezorger die
 11. Wij zijn Nederlanders he, dus ik denk dat iedereen op een paar boomknuffelaars na toch voor het laatste gaan. Wat mij eigenlijk opvalt is, dat deze hele discussie altijd en ieder jaar weer opnieuw oplaait in de aller drukste periode van het jaar. En ook altijd door dezelfde groep onderaannemers die zelf hun zaken echt niet op orde hebben. Volgende week zul je zien dat ze weer beginnen te dreigen met een staking. Het resultaat is ook altijd het zelfde, er verandert niets. Komt ook omdat het overgrote merendeel van de overige subco's er helemaal niet over klagen en/of het ook nie
 12. o, maar it is inderdaad een heel stuk chiquer dan het rood met zwarte oplegger.
 13. Ohh maar daar in Barneveld kan het best wel een leuke dag worden hoor. Wij waren daar ook in feb, met een paar van onze eigen auto's (trekkers) Best wel grappig en leuk om te doen.
 14. Damster

  Wrak van de week

  Maar ook de verlader gaat niet vrijuit naar mijn mening.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden