Spring naar bijdragen

Damster

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  92
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Damster geplaatst

 1. Haha zo'n soort boekje heb ik hier ook thuis liggen, en dat waren voor mij ook de enige belangrijke pagina's
 2. Gert Jan Segers zei al dat het een burgeroorlog kon gaan worden. Als ik het nu zo zie gaat het al aardig die kant op.
 3. De gedachte kwam bij me op door alle de reactie’s die ik lees op de nieuws artikelen en ook hier op het forum, dat er heel makkelijk gezegd wordt, dat de boeren maar moeten stoppen met hun leven(swerk) want dan kunnen wij weer verder met huizen bouwen, wegen aanleggen en nog meer blokkendozen op nog grotere industrieterreinen. Maar plaats het eens in een ander licht en bedenk eens hoe jezelf zou reageren als jouw bestaan opgedoekt moet worden. Of bv. inderdaad de Rotterdamse haven volledig af te sluiten. Dan is leiden in last en gaan er honderd duizenden mensen de straat op , want dat kunnen ze toch echt niet maken. Het gaat ook echt niet alleen om natuurherstel, het gaat om woningen en nieuwe wegen etc. En bovendien zal het de randstedelijken geen zier interesseren hoe een boer zich dan in zijn bestaan zal moet voorzien. En dat deed bij mij die gedachte opkomen.
 4. Ik trek helemaal geen conclusie, en al helemaal niet over de ammoniak uitstoot. Dat noemde ik al aan het begin.
 5. Na alles hiervoor te hebben gelezen, bedacht ik: wat nou als de regering het bizarre idee kreeg om de haven van Rotterdam helemaal te sluiten. Het is namelijk gebleken dat de allergrootste uitstoot van NO2 (dus niet NH3) in de regio Rotterdam en Amsterdam plaatsvindt. Voor de geïnteresseerden: https://www.knmi.nl/kennis-en-datacentrum/uitleg/tropomi-metingen-van-stikstofdioxide-no2#:~:text=Jaargemiddelde%20NO2%20in,gemeten%20door%20CrIS Daarmee is er ook direct een oplossing voor het file probleem in de randstad en is de bereikbaarheid ook gelijk gewaarborgd. Bovendien zou op korte termijn ook de woningnood in de randstad oplossen, want samen met aan de haven gerelateerde bedrijven hebben 10-duizenden mensen dan geen werk meer en dus geen noodzaak meer om er te wonen en zullen daarom moeten vertrekken uit de regio. Bovendien, om maar eens een opmerking te gebruiken die ook in het boeren vraagstuk veel wordt gehoord, bijna alles wat er daar binnenkomt aan goederen gaat ook het land weer uit, en alles wat we zelf nodig hebben kan ook via Amsterdam of Delfzijl/Eemshaven worden binnengebracht. Bedenk me ook net dat ook de invoer van drugs in een klap een stuk minder zal zijn, scheelt de staat ook weer heel veel aan mankracht en investeringen van steeds slimmere apparatuur. Dit alles is natuurlijk allemaal ten gunste van het prachtige en bijzondere natuur gebieden van de Biesbosch en het groene hart, de prachtige duingebieden boven IJmuiden uiteraard. TATA zal zeker moeten sluiten zonder pardon en ook zonder alternatief. En op termijn, als de waarden te hoog blijven sluiten we ook Schiphol en kunnen de andere kleine vliegvelden dit wel overnemen, eventueel kan Lelystad op voorwaarden en beperkt ook open. Het is maar een gedachte die bij me opkwam
 6. Damster

  forumgebruikers gespot

  zoetwatermatroos ?? in Emmen om 17.00 u.
 7. Zopas even 600 ltr HVO 100 getankt, 2.61/ltr gelukkig hoef ik het niet te betalen ☺️ (€1550,-)
 8. Sorry, maar wat is ook alweer de vraag?
 9. Damster

  Canal digitaal via adsl

  Ik heb ook canal digitaal maar dan via glasvezel, Exact jouw probleem heb ik nog niet gehad, maar wel andere soortgelijke. Ik start altijd mijn modum/router en de decoder weer opnieuw op en dan doet alles het weer normaal.
 10. Damster

  forumgebruikers gespot

  klopt dat was ik. moest nog klantje laden in Geesteren
 11. Damster

  forumgebruikers gespot

  vanmiddag 14.30 u. Hendrik Jansen knp Azelo A35 ?
 12. correct, en bovendien zijn die ook een tikkeltje te duur denk ik. Deze daf's zouden al in oktober geleverd worden, maar door de chip tekorten pas nu uitgeleverd
 13. Vanaf vandaag m;n nieuwe werkplek. Zal overigens nog even moeten wachten omdat ik nog een weekje niet naar buiten mag.
 14. wij halen het ook gewoon bij de wagenparkbeheerder. Buitenkant doet de wasstraat zo vaak als nodig en we er tijd voor hebben. Vandaag nog bij truckwash Gieten.
 15. Damster

  Zwarte Piet

  Ha in beide gevallen toch nog steeds buurgemeente: Nieuwleusen ☺️
 16. Damster

  Zwarte Piet

  Haha bij mij in 't dorp ook, maar ik woon dan ook in het aangrenzend dorp
 17. Toeval of niet, ik stond er daar door wel meer dan een uur in de file. Zwaar balen.😒
 18. Hierin heb je wel gelijk maar je vakantie of ziekte kunnen ze ook heel gemakkelijk aantonen via de salarisadmin of vakantie registratie. Dus in het geval van TS hoeft hij helemaal niet die laatste 2 vacantie weken de kaart uit te lezen, want er staat niets op en de z'n vrije dagen is gewoon in de vacatie registratie aan te tonen.
 19. Damster

  Daar gaat de Strator

  @veronica En was de snaar idd gebroken? Ik kan me herinneren dat we met de 1e en 2e generatie stralissen om de haverklap de storing op het dashbaord kregen dat de V snaar gebroken was, maar niks aan de hand. Dus na een paar min de hoofdstroom schakelaar om en daarna was de storing weer weg.
 20. Een mogelijkheid is om de partijen met de meeste zetels verplicht met elkaar te laten samenwerken. Dan krijg je dus VVD 34, D66 24, PVV 17, is samen 75, is net niet genoeg dus moet CDA 15 ook meedoen. Dat is in mijn optiek echt democratie.
 21. Hij begint in iig vooraan 😀 Heel veel plezier, maar neem wel een plu mee.
 22. Mooi werk is natuurlijk zeer subjectief. Wat jij met de beste wil van de wereld geen mooi werk vind kan voor een ander juist een top baan zijn. Ik ben het wel met je eens dat het geen "super mooi" werk is maar zoals Iveco al schreef voor een beginnend bestuurder, en zeker voor een 'senior chauffeur' is het wel heel erg leerzaam en krijg je het achteruit rijden met oplegger snel in de vingers. Daarna kun je altijd nog kijken wat je wilt gaan doen. Overigens rijden wij niet alleen 's nachts, zelf ben ik inmiddels ook uit de nachtritten gestapt en werk nog 4 dagen, maar wel 40 uur. ☺️
 23. Damster

  Baan gezocht

  Je kunt het altijd nog bij ons (Postnl) proberen. als nieuwe chauffeur ben je dan wel verplicht 1 week dag dan 1 week nacht te rijden. en altijd in je eigen bed slapen,
 24. Damster

  forumgebruikers gespot

  kwam ik vanmiddag@Schots en Scheef tegen op de N50 tussen de Ramspolbrug en de IJsselbrug? (rond 14.15 u.) en iets later ook nog @Fg2200tussen Ens en Urk afslag Nagele?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden