Spring naar bijdragen

RobdeH

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door RobdeH geplaatst

 1. AOW in het relaas van Henry zal waarschijnlijk WAO zijn, dat lijkt mij helder....
 2. Keelgaten verwennen gebeurt doorgaans in drie sterren restaurants!
 3. Vandaag een gesprek gehad met een medewerker van het UWV, gezien mijn arbeidsverleden, mijn ziektebeeld en leeftijd, heb ik geen sollicitatieplicht meer, het staat mij echter vrij om wel te solliciteren, het staat mij vrij om aangeboden werk te aanvaarden mits ik dit natuurlijk netjes meld bij het UWV, mocht ik het onverhoopt toch niet volhouden gezien mijn ziekteverleden kan ik mij weer melden en gaat de oude regeling weer in en ontvang ik tot aan mijn AOW leeftijd dezelfde uitkering die ik nu geniet. Ook wanneer het mijn oude beroep betreft! Wat ik besluit te gaan doen houd ik voor mij zelf gezien de sommige minder sympathieke reacties richting mijn persoon als zou ik een profiteur zijn of in het geheel niet ziek zijn geweest laat ik het hier verder bij en hoop slechts dat niemand de ziekte mag krijgen die ik achter de rug heb en heb overwonnen. En de anderen bedank ik vriendelijk voor hun raad.
 4. Ik zou zo aan de slag kunnen, maar ik zie er vanaf gezien het UWV problemen kan gaan maken.
 5. Als ik het goed begrijp heb ik jaren een hele nare ziekte bestreden hopelijk met blijvend succes en kan ik nu mijn herwonnen energie gaan besteden aan een stelletje bureaucraten?
 6. Thanks Henry, dit zijn antwoorden waar ik over na ga denken.
 7. Het UWV is er slechts bij gebaat de werkloosheidcijfers te doen dalen dus ik denk niet dat die veel bezwaren zullen maken, maar ik ga maandag wel eens even langs, of ik besluit de huidige situatie te handhaven en ga ik eventueel werken wanneer ik mijn AOW en pensioen ontvang, ik heb genoeg ellende met die instelling meegemaakt dus dat laatste is misschien wel het meest verstandige. Uiteindelijk kom ik niet om van de honger en mijn spaargeld is wel minder maar nog niet geheel op.
 8. Ik denk dat ik maandag daar maar eens langs ga @scania 1965 want met bellen naar het UWV heb ik niet zo'n beste ervaring. En verder voor degene die vindt dat ik opvliegend reageer, ik stel gewoon een vraag en vervolgens wordt er gevraagd waarom mijn vrouw niet werkt wat ik behoorlijk aanmatigend vind en word ik daarna voor profiteur uitgemaakt terwijl niemand van de hoed en de rand weet.
 9. Ten eerste ga ik dinsdag niet beginnen en ten tweede oriënteer ik mij momenteel om het wel of niet te doen, nogmaals, ik kan ook wachten tot aan het moment dat ik mijn AOW en pensioen incasseer, dan heb ik met niemand meer iets te maken, ik stel slechts hier de vraag of er mensen zijn die hier ook ervaringen mee hebben om problemen met de meest incapabele overheidsinstelling het UWV geheten te voorkomen.
 10. Waarom, mocht ik gaan werken geef ik dit keurig netjes aan bij het UWV, en dan nog iets, ik heb al 2 jaren geen contact met het UWV tot aan het moment in mei dat ik een brief in de bus kreeg dat ik in plaats van de categorie 40 tot 80% afgekeurd ineens 100% ben afgekeurd. Overigens heb ik medicijnen dienen te slikken waarbij het bedienen van zware machines werd verboden en die ik nu niet meer gebruik. Ook heb ik al die jaren moeten solliciteren en ook gedaan zonder resultaat in functies waar ik geen enkele ervaring in heb, dus ik zie niet in waarom ik nu niet weer zou kunnen gaan werken in mijn oude beroep.
 11. Profiteren? Jij oordeelt nogal gemakkelijk is het niet, eerst waarom mijn vrouw niet werkt en nu profiteer ik ook nog eens een keer terwijl je geen zak af weet wat de reden is van mijn afkeuring. Ik stel gewoon een vraag en zit niet te wachten op ongefundeerde meningen. Ik kan ook gewoon nog een jaar die WIA uitkering ontvangen en wanneer ik mijn pensioen en AOW heb af en toe gaan werken natuurlijk.
 12. Daar heb ik 45 jaar premie voor betaald hoor om van een voorziening gebruik te maken, en ik klaag nergens dat maak jij ervan!
 13. Staat er in de grondwet dat mijn vrouw verplicht moet werken of zo? Dat mens is gewoon huisvrouw geweest en ik heb 45 jaar gewerkt tot ik ziek werd. Geloof me, dat was vroeger normaal hoor dat je als werknemer alleenverdiener was. Als zij niet met haar gezondheid zou tobben zoals nu het geval is zou zij best willen gaan werken mocht zij op die leeftijd ergens aangenomen worden zonder werkervaring. Nu kan zij altijd de plee van een ander gaan reinigen maar dat zie ik niet zo zitten dus ga ik eventueel maar weer werken, en zoals ik mij nu voel denk ik er best toe in staat te zijn, het gaat mij er maar om hoe dat UWV eventueel gaat reageren mocht het niet gaan.
 14. Ik doe het natuurlijk niet voor mijn plezier, volgend jaar ga ik de helft krijgen van hetgeen ik nu beur, de partner toeslag is opgeheven, mijn vrouw is dan 63, is altijd thuis geweest, moet dan gaan solliciteren en waarschijnlijk eindigen wij dan bij de sociale dienst met een minimum loon uitkering, dat is ook de reden dat ik maar besloten heb om weer te gaan werken, in mijn ogen riskeer ik slechts een aantal maanden eerder in deze situatie terecht te komen mocht ik het toch niet vol houden.
 15. Ik zit 5 jaar thuis, heb een loongerelateerde WIA uitkering in de cat. 40 tot 80 % afgekeurd, kreeg in mei een brief van het UWV dat ik 100% ben afgekeurd en deze loongerelateerde WIA uitkering blijf behouden tot 14-07-2017 dan gaat mijn pensioen en AOW in, door omstandigheden wil/moet ik weer gaan rijden, ben zo goed als aangenomen bij een mooi bedrijf, maar vraag mij af hoe het UWV gaat reageren als ik onverhoopt toch weer ziek wordt na enkele maanden. Ik heb geen zin die vraag bij het UWV te stellen gezien het feit dat je slapende honden nooit moet wekken, weet misschien iemand hier een antwoord op of heeft er iemand ervaring met deze situatie?
 16. Nou ben benieuwd, morgen uitgenodigd voor een gesprek, mooi bedrijf, verre ritten en soms een paar weken van huis, mooi materiaal, geconditioneerd vervoer, het kan dus nog wel op mijn leeftijd te worden te werk gesteld.
 17. Tegen die tijd zit ik wel in een scootmobiel......
 18. Ik ben 100 % afgekeurd en krijg 14-07-2017 mijn AOW en pensioen, de partnertoeslag is vervallen dus dan zou mijn vrouw ineens moeten gaan werken, dat mens is dan 63 en heeft altijd het huishouden gedaan, ik ben nog enigzins ouderwets hè, dan moet ik maar weer wat gaan doen.
 19. Ok dank je wel, dit wilde ik weten mocht ik weer wat willen gaan doen.
 20. Dus mocht ik weer noodgedwongen moeten gaan werken met een rijbewijs geldig tot 29-01-2020 alsmede de vermelding 95 29-01-2020 moet ik op cursus?
 21. Mijn rijbewijs verloopt 29-1-2020 met vermelding 95 29-01-2020, begrijp ik het goed dat ik eventueel indien nodig weer zou kunnen gaan rijden, of is die ontheffing vervallen voor mensen geboren voor 1955?
 22. Is die ontheffing vervallen voor mensen geboren voor 1955?
 23. RobdeH

  Even voorstellen

  Iedereen bedankt voor het welkom heten, en hey ik heb drie bijdragen gepost.
 24. RobdeH

  Even voorstellen

  Rustig aan hè jij...
 25. RobdeH

  Even voorstellen

  Ja dank je wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden