Spring naar bijdragen

vincent.demuijnck

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

vincent.demuijnck's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Waardering in de gemeenschap

  1. goede zaak aan blijven pakken. geloof dat het wel meevalt met de cabotage van west europeesche bedrijven. in ieder geval kunnen ze het niet goedkoper wat bij de oostblokkers wel zo is.
  2. Denk dat alle passen mautkasten en dergelijke geblokkeerd zijn. Dus geen diesel en tegoed om tol te betalen en dan sta je algauw vast.
  3. De wet is daarin aangepast. Ben laatst geinformeerd door de politie vanwege mijn bijbaantje als portier.
  4. 3 tegen 1 met ratel of wielsleutel is voor mij gepast geweld.
  5. Het heeft altijd wel consequenties maar je wordt sneller vrijgesproken vanwege noodweer. Wet is nog niet zo lang geleden aangepast. Betekent niet dat je een license to kill hebt maar gepast geweld is toegestaan. Gepast geweld is uitschakelen maar niet doorgaan. Klaar is klaar. Je moet dus wel altijd uitkijken.
  6. Tegenwoordig heb je het recht om je eigen te verdedigen. Zodra dat raam aan diggelen ging was de chauffeur gerechtigd om geweld toe te passen met een wielsleutel of spanratel. De dreiging was zodanig dat de chauffeur zwaar geweld kon toepassen als hij daar een mogelijkheid toe had. Gelukkig gingen de lafaards er weer snel vandoor maar als ze door waren gegaan kon de chauffeur alles aanwenden om zijn eigen en eigendom en te verdedigen. Voor mij onvoorstelbaar dat hij zo rustig kon blijven petje af. Zou mij absoluut niet gelukt zijn of ik nu zal winnen of zeker verliezen in deze situatie.
  7. Laat ik het kort houden plat en alleen nog maar door middel van DNA te identificeren. Hoe haal je het in je stomme kop om een hard werkend persoon zo te belagen. Wij zijn werkende mensen en geen criminelen of pestkoppen.
  8. Hou mijn mening voor mij. Ben op FB bij chauffeurs en transport geblokt door mijn mening.
  9. Hij wist van niks anders zet hij niet op fb dat zijn auto gestolen is.
  10. Hij zal toch iets niet goed hebben gedaan. Zo wie zo heel die constructie rammelt aan alle kanten. Zo kan ik ook eigen rijder zijn. Slecht voorbeeld voor de echte kleine ondernemers.
  11. Hij is gewoon boos dat zijn auto is weggehaald door de lease maatschappij. Kon zijn lease niet meer betalen. Goede reclame voor hem hahaha
  12. In de tijd dat ik begon waren er heel veel charters en eigen rijders waaronder ook gerry snoeks.
  13. Begin was goed later alleen maar valse beloftes en dergelijke. Door te vallen leer je opstaan.
  14. Reining is gewoon een grote boevenbende. Heb er gewerkt van 1998 tot 2010 als eigen rijder. In het begin een super bedrijf wat is afgetakeld naar wat het nu is. Dit soort bedrijven mag in mijn ogen helemaal geen bestaansrecht hebben in nederland. Over de 350 auto's met een stuk of 20 nederlandse chauffeurs als je geluk hebt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden